30 / 04 / 2024

Hilmi Işıkören İnşaatta marka olmak vicdani sorumluluk ve hukuki zorunluluk gerektirir

Hilmi Işıkören İnşaatta marka olmak vicdani sorumluluk ve hukuki zorunluluk gerektirir

İnşaat firmasının verdiği sözler çok hayatidir ve hukuki sorumluluk bir yana büyük bir vicdani sorumluluk gerektirir çünkü ortada somut pek bir şey yoktur sadece 'vaatler' vardır...

Emlak sektörü nereye gidiyor? 

Hilmi Işıkören kaleme aldığı yazıda "Emlak piyasası nereye gidiyor?" sorusunu konu aldı. Bu soru günümüzde emlak profesyonelleri tarafından en çok aranan sorulardan birisi.

Ayçiçek yağının market rafındaki fiyatını gören şaşkına döndü! Hepsi de yerli marka 3,5 euro

Ayçiçek yağının Türkiye'de market raflarındaki artışı sonrası stoklara takviye yapılırken Avrupa'da satılan yerli marka ayçiçek yağlarının market rafındaki satış rakamı görenleri şaşkına çevirdi.

Hızla Değişen Piyasalarda Pozisyon Alma eğitimi 23 Aralık'ta!

Işıkören Danışmanlık kurucuları Hilmi Işıkören ve Belgin Benek, ‘Hızla Değişen Piyasalarda Pozisyon Alma’ eğitimini 23 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

İnşaat işçileri konuştu: Biz o binanın yıkılacağını biliyorduk!

İnşaat işçisi Erol Kaya depremde çöken Barış Sitesi’nin yapımında çalışmıştı. Enkazdan çıkarılan cansız bedenleri hüzünle izleyen Kaya, anlatıyor: “Ben harç taşırken inşaatta yürümeye korkuyordum. İlk depremde yıkılacağını biliyorduk.”

'8 haftada emlakta zirve' eğitimleri 22 Eylül'de başlıyor!

23 yıllık emlak sektörü tecrübesiyle 2010'dan beri emlak eğitimleri veren Işıkören Danışmanlık kurucuları Hilmi Işıkören ve Belgin Benek en çok beğenilen eğitimlerini bir araya getirdi...

Çatalca İhsaniye'de 50 yıldır beklenen köprünün yapımı başladı!

Çatalca İhsaniye mahalllesinde 50 yıldır istediği köprünün yapılmasını sağlayan Belediye Başkanı Mesut Üner, köprünün yapım aşamalarıyla yakından ilgileniyor. 

Hilmi Işıkören'den 'Emlakta Alıcılar Nasıl İkna Olur' eğitimi!

'Emlakta Alıcılar Nasıl İkna Olur' eğitimi konu uzmanı Hilmi Işıkören’in online canlı anlatımıyla 12 Mart 2020 tarihinde Online Emlak Akademi'de...

Emlak eğitimleri almanın en kolay yolu açıldı!

Işıkören Danışmanlık kurucu ortakları Hilmi Işıkören ve Belgin Benek tam 8 yıl sonra yine bir Şubat ayında Türkiye’nin ilk ‘Online Emlak Akademi’sini açtı...

Türkiye’nin ilk Online Emlak Akademisi kuruldu!

Işıkören Danışmanlık kurucu ortakları Hilmi Işıkören ve Belgin Benek 2012 Şubat ayında Türkiye’nin ilk online emlak seminerlerini düzenlemesinin ardından 8 yıl sonra 2020 Şubat ayında Türkiye’nin ilk ‘Online Emlak Akademisi'ni kurdu.

Hilmi Işıkören inşaatta daha çok satmanın formüllerini anlatacak!

GYODER'in kurduğu "Çözüm Platformu"nda konuşmacı olacak Hilmi Işıkören, inşaat sektöründe "daha çok satmanın" formüllerini anlatacak.

Tarihi Radif Kışlası'nın restorasyonuna Çorum Valiliği'nden destek!

İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma restorasyonu süren ancak ödenek sorunu nedeniyle yüzde 35’lik kısmı geciken Tarihi Redif Kışlası’nın tamamlanabilmesi için valilikten destek talep etti. 

Edremit'te yıkımı süren iş merkezinde yangın!

Balıkesir’in Edremit ilçesinde yıkımı devam eden iş merkezinde yangın çıktı. Yangın, Balıkesir-Çanakkale karayolunun bir süre kapanmasına yol açtı.

Hilmi Işıkören'den emlak komisyonu önerisi!

Emlakta Lider Geliştirme Programı’nın kurucusu ve eğitmeni olan Işıkören, Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik'le ilgili görüşlerinin 2'ncisini sosyal medya hesabından paylaştı.

Hilmi Işıkören İnşaatta marka olmak vicdani sorumluluk ve hukuki zorunluluk gerektirir Haberi

Hilmi Işıkören İnşaatta marka olmak vicdani sorumluluk ve hukuki zorunluluk gerektirir

Gayrimenkul sektöründeki irili ufaklı inşaat firmalarının her biri aslında insanlara vaat ettikleriyle büyük sorumluluklar üstlenmiş şirketlerdir. Ülkemizde en büyük ve en önemli yatırım kararı bir inşaat şirketinin vaat ettikleriyle tanıtımını yaptığı yeni gayrimenkul projesinden bir kişinin konut satın almaya kalkışmasıdır diyebiliriz sanırım. İnşaat firmasının verdiği sözler çok hayatidir ve hukuki sorumluluk bir yana büyük bir vicdani sorumluluk gerektirir çünkü ortada somut pek bir şey yoktur sadece 'vaatler' vardır. 


Tutulan sözler, yerine getirilen vaatler inşaat firmasının kendini güvende hissetmesini sağlar, müşteriler ondan alışveriş etmekten memnun olur, çalışanlar mutlu olurlar. Böyle inşaat firmaları para kazanır, güzel işlere imza atarlar ve isimlerini markalaştırma yolunda büyük bir avantaj sağlarlar. Yeni işleri daha kolay alır, satışta daha az zorluk çeker, çalışanlarının yükselen performanslarıyla büyümeye devam...