18 / 05 / 2024

Hilmi Türkmen Mehmet Hüsrev asansörlere TSE kontrolü anlaşması

Hilmi Türkmen Mehmet Hüsrev asansörlere TSE kontrolü anlaşması

​​​Üsküdar Belediyesi, 2012'den beri ilçedeki ruhsatlı 4346 asansörü denetleyen Türk Standartları Enstitüsü (TSE) ile 2 yıllık daha protokol imzaladı. Üsküdar Belediye Başkanı Türkmen, "Amacımız Üsküdar’da bakımsız kontrolsüz asansör kalmasın" dedi.

Üsküdar'da kentsel dönüşüm müjdesi: Vatandaşlar ek bir bedel ödemeden ya da makul bir katkıyla yeni evlerini alabilir!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar'daki kentsel dönüşüm projelerine değindi ve 33 mahalle için imar ve finansal planlama başta olmak üzere tüm şartların hazır olduğuna dikkat çekti. İşte Hilmi Türkmen'in o paylaşımı ve vatandaşlardan gelen yorumlar...

Üsküdar'da kentsel dönüşüm hedefi 5 yılda 50 bin konut!

Yerel seçim kapsamında çalışmalarına hız kesmeden devam eden Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen hedeflerinin 5 yılda 50 bin konut yenilemek olduğunu söyledi. 

Türkmen Vinç Platform Otomotiv Hırdavat İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkmen Vinç Platform Otomotiv Hırdavat İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yusup Bazarov tarafından kuruldu.

Mehmet Arif Sami Çağlı hangi şirketlerde çalıştı? Nerede genel müdür olarak görev yaptı?

Mehmet Arif Sami Çağlı kimdir? Hangi üniversiteden ve kaç yılında mezun oldu? Hangi şirketlerde genel müdür ve yönetim kurulu üyesi olarak çalıştı? İşte Mehmet Arif Sami Çağlı ile ilgili tüm merak edilen detaylar...

Mehmet Hilmi Özkazanç Kimdir? Mehmet Hilmi Özkazanç nereden mezundur?

Mehmet Hilmi Özkazanç ne iş yapıyor? Mehmet Hilmi Özkazanç’ın mesleği nedir? Mehmet Hilmi Özkazanç nereden mezundur? İşte detaylar!

Türkmen Global İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Türkmen Global İnşaat Anonim Şirketi Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Türkmen tarafından kuruldu.

Türkmen Yapı Malzemeleri Plastik Gıda Temizlik Ve Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkmen Yapı Malzemeleri Plastik Gıda Temizlik Ve Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Tohtazhan Allakulıyeva tarafından kuruldu.

Türkmen 34 Yapı Sistemleri Metal Otomotiv Elektrik Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkmen 34 Yapı Sistemleri Metal Otomotiv Elektrik Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Tohtazhan Allakulıyeva tarafından kuruldu.

Türkmen Proje Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkmen Proje Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Adem Türkmen tarafından kuruldu.

As Türkmen Turizm Emlak Danışmanlık Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Türkmen Turizm Emlak Danışmanlık Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Ahmet Sarykmuradov tarafından kuruldu.

Hilmi Türkmen'den kentsel dönüşüm tepkisi!

Önceki gün Üsküdar'da gerçekleşen kentsel dönüşüm programına katılan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen dönüşüm çalışmalarına yönelik açıklamalarda bulundu. 

Üsküdar Erguvan Evleri dönüşüm projesi ay sonunda teslim!

İstanbul Üsküdar'da hayata geçirilen çalışmalar hakkında bilgi veren Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen Erguvan Evleri Kentsel Dönüşüm Projesi'nin tamamlandığını dile getirerek evlerin Haziran sonunda teslim edilecek. 

Ekin Türkmen, Bodrum Gümüşlük'te ev kiraladı!

Ünlü oyuncu Ekin Türkmen, bu sene yaz sezonuna Bodrum'da start verdi. Ekin Türkmen, Bodrum Gümüşlük'te ev kiraladı.

Hilmi Türkmen Mehmet Hüsrev asansörlere TSE kontrolü anlaşması Haberi

Hilmi Türkmen Mehmet Hüsrev asansörlere TSE kontrolü anlaşması

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in makam odasında gerçekleşen imza törenine TSE adına Marmara Bölge Koordinatörü Mehmet Hüsrev katıldı. 


Son zamanlarda ülkemizde yaşanılan  asansör kazalarına dikkat çeken Başkan Hilmi Türkmen, “Biz belediye olarak zaten TSE ile Üsküdar’daki asansörlerin kontrolü noktasında 2 senedir çalışma içerisindeydik. Yine 2015 yılında da bu sözleşmemizin devam etmesi ve yeniden böyle bir revizyon için TSE ile   bir protokol imzalayacağız. Amacımız Üsküdar’da bakımsız kontrolsüz asansör kalmasın. Çünkü özellikle son zamanlarda ne yazık ki ülkemizde, İstanbul’da bu asansörlerle ilgili bazı sıkıntılar yaşandı. Hamd olsun Üsküdar’da böyle bir sıkıntı yaşanmadı. İnşallah bundan sonra da yaşanmaz. Biz toplum olarak başımıza  bir musibet gelince önlemini alıyoruz. Önemli olan başımıza bir sıkıntı gelmeden olayı çözmektir. Günlük hayatta asansör kullanmak yaşamın olmazsa olmazı...