23 / 07 / 2024

Hilti Lazermetre 2015

Hilti Lazermetre 2015

Hilti, inşaat profesyonellerine sunduğu hem dış hem de iç mekan ölçümleri için ideal lazermetreleriyle dikkat çekiyor. Hilti Lazermetreler, Pulse Power teknolojisi sayesinde 1 mm hassasiyetinde ölçüm yapabiliyorlar.

Hilti Lazermetre,1 mm hassasiyetinde ölçüm yapabiliyor!

Hilti, inşaat profesyonellerine sunduğu hem dış hem de iç mekan ölçümleri için ideal lazermetreleriyle dikkat çekiyor. Hilti Lazermetreler, Pulse Power teknolojisi sayesinde 1 mm hassasiyetinde ölçüm yapabiliyorlar.

Hilti Türkiye, Yangın ve Güvenlik Sempozyumu'na katıldı!

Hilti’nin Türkiye operasyonu Hilti Türkiye, pasif yangın durdurucu ürünleriyle TÜYAK 2015 Yangın ve Güvenlik Sempozyumu ve Sergisi’ne katıldı. Hilti, Ar-Ge harikası pasif yangın durdurucu ürünlerini tanıttı ve sergiledi.

Hilti bu yıl ilk kez kendi fuarını düzenledi!

İnovatif jenerik markası Hilti bu yıl ilk kez kendi fuarını düzenleyerek, 2015 yılında Türkiye pazarına sunduğu yeni ve mevcut ürünlerini sergiledi. Fuarda müşteriler yetkililerden bilgi edindiler.

Hilti Türkiye Fuarı 16 Mayıs'ta!

İnşaat el aletleri sektörünün önde gelen şirketlerinden Hilti Türkiye, bu yıl bir ilki gerçekleştirerek yeni ürünlerini ve fırsatlarını müşterilerine anlatmak için kendi fuarını organize ediyor. Hilti Türkiye Fuarı 16 Mayıs 2015 tarihinde düzenlenecek.

Hilti Türkiye, Türkiye'nin En İyi İşverenleri 2015'te 3. oldu!

Great Place to Work Enstitüsü tarafından Türkiye'nin En İyi İşverenleri 2015 listesinde 50-500 arasında çalışanı bulunan şirketler kategorisinde 3. olan Hilti Türkiye, geçtiğimiz yıla göre altı basamak birden sıçrama kaydetti.

2015 Türkiye’nin En İyi İşverenleri listesinde Hilti 3.sırada!

Great Place to Work Enstitüsü, 2015 Türkiye’nin En İyi İşverenleri listesini açıkladı. Türkiye’de 3’üncü kez açıklanan listede çalışan odaklı yönetim anlayışı ile insani dokunuşu yüksek kurum kültürüne sahip 25 şirket yer alıyor.

Hilti Türkiye 2015'te yüzde 20 büyümeyi öngörüyor!

Hilti Türkiye, 2014'te yüzde 35 büyüme ile tarihinin en yüksek büyüme rakamını gördü. 2015 yılında en az yüzde 20 büyüme öngören Hilti Türkiye'nin hedefi, her yıl ortalama yüzde 20 ile inşaat sektörünün üzerinde sürdürülebilir büyümek.

Hilti Türkiye, 2015 hedeflerini açıkladı!

2015 hedeflerinin açıklandığı Hilti Türkiye’nin Kick Off Organizasyonu Reklam Film Festivali, Hiltiyatro ve kostümlü gala yemeği ile hafızalara kazındı. Hilti Türkiye ve Orta Asya Genel Müdürü Mehmetçik Kalay, kurumun 2014 yılını değerlendirdi.

Hilti Türkiye 2015’te 24 yeni ürünle geliyor!

İnovatif ürünleri ve çözüm odaklı yaklaşımı ile inşaat profesyonellerinin vazgeçilmezi olan Hilti Türkiye, 2014’te yüzde 35 büyüme ile tarihinin en yüksek büyüme rakamını gördü.

Hilti Türkiye pazarına 24 yeni ürün sunacak!

İnşaatçıların tercihi olan Hilti Türkiye, 2014 yılını yüzde 35 büyüme ile kapattı. 2015 yılında ise en az yüzde 20 büyüme öngören Hilti Türkiye'nin hedefi, her yıl ortalama yüzde 20 büyümek.

Hilti Türkiye yeni yıl kutlamasında iş ortaklarıyla buluştu!

Hilti’nin Türkiye birimi ile dünyanın en büyük asansör ve yürüyen merdiven tedarikçilerinden biri olan Schindler iş dünyasının önemli isimlerinin yer aldığı yeni yıl kutlaması ile 2015’e “merhaba” dedi.

Symbol Kocaeli kompleksi Nisan 2015'te hizmete girecek!

KAVANLAR Şirketler Grubu 2015 Nisan ayında hizmete girecek olan Symbol Kocaeli kompleksi için 220 milyon dolarlık yatırım yaptı. Kavanlar Şirketler Grubu CEO'su Cengiz Kavan'Kocaeli'ne bir 'Çılgın Türk' gerekiyordu, o misyonu biz üstlendik" dedi...

Bilfen Çayyolu Ortaokulu-Lise-Fen Lisesi, 2014-2015 eğitim öğretim döneminde açılacak!

Bilfen Çayyolu'ndaki anaokulu ve ilköğretim okulunu 2013-2014 eğitim öğretim döneminde hizmete açmıştı. Kurum 2014-2015 eğitim öğretim dönemine de 1500 öğretim kapasiteli, ortaokul-lise ve fen lisesini açmaya hazırlanıyor

Hilti Lazermetre 2015 Haberi

Hilti Lazermetre 2015

İnşaat ve el aletleri sektörünün global jenerik markası Hilti, tasarım ödüllü lazermetre ürünleriyle her türlü ölçüme kolaylık getiriyor. Lazermetreleriyle hem dış hem de iç mekan ölçümlerine olanak sağlayan Hilti, ölçümlerde pratiklik ve güvenilir bir performans sunuyor. PD-E ve PD-I ürünlerinde Pulse Power teknolojisi kullanan Hilti, bu ürünleri sayesinde 1 mm hassasiyetinde ölçüm yapmayı mümkün kılıyor.


Açık alanda 200 metreye kadar ölçüm

Dış mekan ölçümleri için mükemmel bir çözüm sunan Hilti PD-E Lazermetre, 360 derece açı sensörü, dış ortam modu ve optik dürbünüyle pratik bir çalışma vadediyor. Grafik ekran ve ikonlar sayesinde ölçüm fonksiyonlarına kolay ulaşım sağlayan Hilti PD-E Lazermetre, otomatik kulakçık tanıma ve kısayol ikonlarıyla kullanım kolaylığı sunuyor. Suya ve toza dayanıklı olan Hilti PD-E Lazermetre, LED ışıkları sayesinde referans noktasını...