17 / 05 / 2024

Hilti teknolojileri

Hilti teknolojileri

İnovasyonu ve ileri teknolojisi ile inşaat sektörüne yüksek katma değerli ürünler sunan Hilti, yapıların performansını artırmak ve iyileştirmek için çalışıyor.

Hilti’den depremlerin yıkıcı etkilerini azaltan teknolojiler!

İnovasyonu ve ileri teknolojisi ile inşaat sektörüne yüksek katma değerli ürünler sunan Hilti, yapı elemanlarını sabitleyen C2 sismik onayına sahip dübelleri ile meydana gelen depremin olası hasarlarını azaltıyor.

İstanbul Teknik Asfalt Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Teknik Asfalt Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Sacit Tanyol, Macit Tanyol ortaklığında kuruldu.

Meglan Bilgi Teknolojileri Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Meglan Bilgi Teknolojileri Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Niyazi Güllü tarafından 50 bin TL sermaye ile 22 Eylül'de Beylikdüzü'nde kuruldu.

ASELSAN'ın demiryolu teknolojileri Berlin'de sergilendi!

ASELSAN'ın demiryolu teknolojileri Berlin'de sergilendi. Şirketin geliştirdiği milli demiryolu teknolojileri InnoTrans Berlin 2016 Fuarı'nda görücüye çıktı.

3. Hilti Açık Kapı Günü Etkinliği yarın başlıyor!

Hilti, 2016 yılında Hilti mağazalarında 4 kez düzenlenecek olan ‘Hilti Açık Kapı Günü Etkinliği’nin üçüncüsünü 22-24 Eylül tarihleri arasında gerçekleştiriyor.

Hilti pazara 30 yeni ürün sunacak!

İnşaat ve el aletleri sektörünün global jenerik markası Hilti, 2016 yılı başından bu yana sektörle buluşturduğu inovatif ürünleriyle adından söz ettiriyor.

Ayba Grup Akışkan Teknolojileri Mühendislik İnşaat İş Sağlığı ve Güvenliği ve Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Ayba Grup Akışkan Teknolojileri Mühendislik İnşaat İş Sağlığı ve Güvenliği ve Dış Tic.Ltd.Şti. Yasin Cengiz tarafından 40 bin TL sermaye ile 31 Ağustos'ta Zeytinburnu'nda kuruldu.

VitrA’nın akıllı teknolojileri ile banyolarda maksimum hijyen sağlıyor!

Evde hijyenin banyodan başladığını bilen kadınlar, VitrA’nın geliştirdiği akıllı teknolojileri tercih ediyor. VitrA, hijyenden ödün vermeyen çözümleriyle, banyoların temizliğini kolaylaştırırken, zamandan da kazandırıyor.

Pendik Kompozit Teknolojileri Mükemmeliyet Merkezi açıldı!

Pendik Kurtköy'deki Sabancı Üniversitesi Kompozit Teknolojileri Mükemmeliyet Merkezi, Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımıyla açıldı.

Hilti, sarf malzemeleriyle çok iddialı!

İnşaat ve el aletleri sektörünün global jenerik markası Hilti, inovatif ürünlerinin yanı sıra sarf malzemelerinde de çok iddialı.

İnşaat sektörünün global markası Hilti Red Dot’a 4 ödül!

Hilti Red Dot, Almanya’nın Essen kentinde düzenlenen “Red Dot Ödülü: 2016 Ürün Tasarımı” töreninde dört ürünü ile ödül aldı. İnşaat ve el aletleri sektörünün önde gelen markalarından olan Hilti, Türkiye pazarında da büyük öneme sahip.

Hilti'ye Red Dot'tan 4 ödül!

İnşaat ve el aletleri sektörünün global jenerik markası Hilti, Almanya’nın Essen kentinde düzenlenen “Red Dot Ödülü: 2016 Ürün Tasarımı” töreninde dört ürünü ile ödül aldı.

ETA Zemin Teknolojileri İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ETA Zemin Teknolojileri İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Orhan Kemal Elmas, Tolga Gündüzpolat, Ender Akarsu ortaklığıyla 240 bin TL sermaye ile 27 Haziran'da Beylikdüzü'nde kuruldu.

Mira Kent Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Mira Kent Teknolojileri Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Kaan Erçin tarafından kuruldu.

Hilti teknolojileri Haberi

Hilti teknolojileri

Barınma, sağlık, endüstri, eğitim gibi ihtiyaçların giderildiği konutlar, işyerleri ve kamu binaları başta olmak üzere tüm yapıların kaliteli malzemelerle yapılması, deprem riski değerlendirildiğinde 21. yüzyılın en önemli gerçeğine dönüşüyor. Bu hassasiyetle çalışan Hilti, geliştirdiği inovatif ürünler sayesinde kayıpları en aza indirgemek üzere Ar-Ge’ye ciddi miktarda yatırım yaparak yeni teknolojilere ve patentli sistemlere imza atıyor. Binaların depreme dayanıklılığını test etmek için kullanılan donatı tarama cihazlarından sismik dübellere, deprem kuşaklarında konumlanan yapılara özel boru, kablo tavası ve hava kanalı destek sistemlerinden filiz ekim ekipmanlarına kadar geniş ürün portföyü ile depremin yıkıcı etkilerine karşı etkin rol oynadıklarını söyleyen Hilti Türkiye Pazarlama Direktörü Özgecan Işıltan, binaların sağlamlığını maksimum düzeye çıkartarak vatandaşların güvenli yaşam alanlarına sahip olmalarını amaçladıklarını dile getirdi. İnşaat teknolojilerinin depreme karşı...