25 / 07 / 2024

Hilti Türkiye 24 yeni ürün

Hilti Türkiye 24 yeni ürün

Binaların röntgenini çeken Hilti, yapı elemanlarını güvenle sabitliyor ve yangına karşı önlem sunuyor Yüzölçümünün yüzde 92’si deprem kuşağında yer alan ülkemizde, binaların depreme karşı güvenli olması hayati önem taşıyor.

Hilti Türkiye pazarına 24 yeni ürün sunacak!

İnşaatçıların tercihi olan Hilti Türkiye, 2014 yılını yüzde 35 büyüme ile kapattı. 2015 yılında ise en az yüzde 20 büyüme öngören Hilti Türkiye'nin hedefi, her yıl ortalama yüzde 20 büyümek.

'Kiram pahalı, Türkiye'de yaşamak daha ucuz' diyen İngiliz turist, 1 ay Antalya'da otelde kalacak!

24 yaşındaki yaratıcı strateji uzmanı Josh Kerr, son dönemde Türk Lirası'nın dolar, euro ve İngiliz poundu karşısında yaşadığı değer kaybını fırsat haline getirdi. 'Kiram pahalı, Türkiye'de yaşamak daha ucuz' diyen İngiliz turist 1 ay Antalya'da 5 yıldızlı otelde kalacak. 

Türkiye’nin inşaat endüstrisindeki konumunu güçlendirecek stratejik adım!

İnşaat teknolojilerinde yaptığı inovasyonlar ile inşaat profesyonellerinin çözüm ortağı olan Hilti, 2023 yılında ileri teknoloji birçok ürünü ve dijital çözümü Türkiye’ye kazandırarak inşaat projelerinde yeniliklere öncülük etmeye devam ediyor. 

Türkiye'de ham çelik üretimi 9 ayda 24,5 milyon ton azaldı

Türkiye'nin ham çelik üretimi ocak-eylül döneminde, geçen senenin aynı dönemine oranla yüzde 10,1 azalarak 24,5 milyon ton olarak gerçekleşti. İşte haberin ayrıntıları...

Dünyanın en fazla incir ihracatı yapan ülkesi Türkiye!

TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, dünyadaki taze incir üretiminin yaklaşık yüzde 24’ünün, kuru incirin ise yaklaşık yüzde 55’inin Türkiye'de üretildiğini ifade etti. Bayraktar, "Türkiye yüzde 53 ile dünyada en fazla incir ihracatı yapan ülke durumunda” dedi.

Prof. Dr. Şükrü Ersoy: 6 Şubat depremi Türkiye'deki bütün fay zonlarını huzursuz etti! 24 saatte 4 büyük deprem!

Deprem Uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, son 24 saatte 4'ten büyük 4 depremin meydana geldiğini belirterek, 6 Şubat Kahramanmaraş depreminin Türkiye'deki bütün fay zonlarını huzursuz ettiğini söyledi.

Türkiye’deki otomobil devi üretimini durduruyor!

Türkiye'de üretim yapan otomobil üreticilerinden Tofaş, Bursa'daki fabrikasında üretime 24 gün boyunca ara vereceğini açıkladı. Yaklaşık 7 bin işçinin istihdam edildiği otomotiv devi 7 Ağustos tarihinde planlı bakım-onarım çalışmaları sebebiyle şartel indirecek.

Reuters’tan kritik Türkiye açıklaması; Faiz yükselecek, enflasyon düşecek

Türkiye'deki 14 Mayıs'ta yapılacak olan seçimlerden sonra ortodoks ekonomi politikalarına dönüleceği beklentisiyle Merkez Bankası'nın (TCMB) politika faizinin yüzde 24'e yükselteceği düşünülürken, buna karşın enflasyon bugünkü yüzde 50 civarından sınırlı bir düşüşle sene sonunda yüzde 46 olması bekl

Türkiye'nin kredi notu teyit edildi! Görünümü negatife çevirdi

S&P Global, Türkiye'nin kredi notunu "B" olarak onaylarken görünümünü ise 'durağan'dan 'negatif'e revize etti. Foreks Haberin araştırmasında ön görü görünüm notun değişmeyeceği şeklinedydi. S&P Global'in dolar öngörüsü ise bu sene bitiminde 24 TL oldu.

Forbes yayımladı! Türkiye’nin en zengin isimleri belli oldu

Forbes’ın yayımlamış olduğu liste ile birlikte Türkiye’nin en zengin isimleri belli oldu. İşte ilk 24 isim…

7 milyon adet sattı Türkiye’ye geliyor! X-Trail 24 Ekim 2022 fiyat listesi

Dünya çapında 7 milyon adede yakın satış yapan X-Trail modelinin yeni jenerasyonu, çarpıcı tasarımı, premium dokusu, yenilikçi çift motorlu e-4ORCE konforlu ve keyifli bir SUV performansı sunuyor. Nissan X-Trail Kasım ayında Türkiye’de satışa çıkıyor.

Yeni Nesil Peugeot 308 artık Türkiye’de! Peugeot 308 24 Eylül 2022 fiyat listesi

Bazı Avrupa ülkelerine geçtiğimiz dönemlerde giriş yapan yeni Peugeot 308 artık Türkiye'deki alıcılarını da bekliyor. Aracın lansmanı yapıldı, fiyatı belli oldu. İşte yeni Peugeot 308’in fiyatı ve çok merak edilen özellikleri...

Türkiye'de 8 ayda satılan gayrimenkul sayısı belli oldu! İşte elde edilen tapu harcı geliri! 

Türkiye'de bu senenin 8 ayında 2 milyon 137 bin 670 gayrimenkul satış işlemi gerçekleştirilerek, 24 milyar 480 milyon 235 bin 785 Türk Lirası tutarında tapu harcı geliri elde edildiği belirlendi. 

Kripto parada bir vurgun daha Şirket Türkiye’de de işlem yapıyordu

Türkiye'de de faaliyet yürüten ve Minex Partner platformuna yüksek kazanç umuduyla paralarını yatıran yüzlerce kişi, paralarını çekemeyince savcılıklara şikayet yağdırdı. 24 hazirandan beri erişim sorunu yaşanırken vurgunun ne boyutlarda olduğu ise bilinmiyor.

Hilti Türkiye 24 yeni ürün Haberi

Hilti Türkiye 24 yeni ürün

Yüzölçümünün yüzde 92’si deprem kuşağında yer alan ülkemizde, binaların depreme karşı güvenli olması hayati önem taşıyor. Ancak bilinenin aksine bu güvenlik sadece binanın depremde yıkılmaması anlamına gelmiyor. Hayati risklerin ve yaralanmaların önlenmesi için binanın sağlamlığı kadar elektrik tesisatı, asansör, dış cephe gibi yapı elemanlarını sabitleyen dübellerin ve taşıyıcı sistemlerin sağlamlığı da önemli. Doğalgaz ve elektrik kaçağı gibi nedenlerle gerçekleşebilecek yangınlara karşı ise pasif yangın durdurucu ürünler kullanılması gerekiyor. Bu önlemler alınmadığı takdirde, deprem sırasında bina içinde gerçekleşen bir kaza domino taşı etkisiyle pek çok kazayı beraberinde getiriyor. İnovasyonu ve ileri teknolojisi ile inşaat sektörüne yön veren Hilti, yapı elemanlarının birbirine bağlanması, dış cephe, asansör ve tesisatların sabitlenmesi gibi binanın pek çok alanında kullanılan C2 Belgeli dübelleri ve 4 saate...