03 / 05 / 2024

Hilton balıkesir oteli ne zaman açılacak

Hilton balıkesir oteli ne zaman açılacak

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ne ait 12 bin metrekare arazinin 6 bin metrekaresine otel yapılması için encümende yapılan ihaleyi Hilton kazandı. Çalışmalar 2016 Mart'ta başlayıp, 2 yılda tamamlanacak.

Balıkesir Hilton Oteli'nin temeli atıldı!

Balıkesir’in ilk 5 yıldızlı otelinin temel atma töreni gerçekleşti. Temeli hafta sonu Balıkesir’e gelen Başbakan Binali Yıldırım attı.

Balıkesir'e Hilton Duble Tree Hotel geliyor!

KGM GROUP çatısı altında faaliyet gösteren KGM İnşaat bu ay içerisinde Balıkesir Hilton Duble Tree Hotel'in temelini atacak.

Balıkesir Ramada Resort Kazadağları Hotel hizmete açıldı!

Ramada'nın ilk termal oteli Ramada Resort Kazdağları, Balıkesir'de hizmete girdi. Zincirin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yağız Öngen, Balıkesir’e ilk uluslararası zincire bağlı oteli kazandırdıklarını belirtti.

Balıkesir'e 5 tane daha Hilton Oteli yapılması hedefleniyor!

Hilton Otelleri Başkan Yardımcısı Mike Collini, Balıkesir ziyareti sırasında inceleme fırsatı bulduğu büyükşehir belediyesinin çalışmalarını takdir ve heyecanla karşıladığını belirtti, Başkan Ahmet Edip Uğur'u kutladı.

Hilton Garden Inn Balıkesir 18 ayda tamamlanacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen otel ihalesini kazanan Hilton Grubu adına işin yapımı için yetkili firmalarla resmi sözleşme imzalandı. Hilton Garden Inn Balıkesir 18 ayda tamamlanıp hizmete girecek.

Yeni projelerle Balıkesir'in yıldızı parlayacak!

Toplu konuttan rekreasyon alanlarına, kavşaklardan üst geçitlere kadar birçok projeye imza atılan Balıkesir, 5 yıldızlı oteller zinciri Hilton Otel ile Alışveriş Caddesi'ne de sahip olacak.

Hilton, Balıkesir'deki oteli 2018'de açacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ne ait 12 bin metrekare arazinin 6 bin metrekaresine otel yapılması için encümende yapılan ihaleyi Hilton kazandı. Çalışmalar 2016 Mart'ta başlayıp, 2 yılda tamamlanacak.

Hilton Oteli Balıkesir'e geliyor!

Dünyaca ünlü Hilton Oteli Balıkesir’de de hizmet verecek. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi şehri cazibe merkezi haline getiriyor.

Balıkesir Burhaniye AVM 2016 yılının sonunda açılacak!

İzmir'de Sevkon Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. tarafından Basmane Mürselpaşa Caddesi'ne X yapılan 45'i suit, 207 odalı Ramaza Plaza İzmir Oteli'nden sonra aynı şirketin Balıkesir Burhaniye'de ilk AVM projelerini hayata geçireceği öğrenildi.

Ramada Resort Balıkesir Güre, 2015'te açılacak!

81 ülkede 7 bin 600 tane oteli ile dünyanın en büyük otel zinciri olan Wyndham Grup’a ait Ramada Resort, 2015 yılında Balıkesir`in Edremit ilçesinin Güre yöresinde açılarak turizm hizmeti verecek.

TOKİ Balıkesir Gömeç Evleri'nde başvuru dönemi başladı!

TOKİ Balıkesir Gömeç Toplu Konut Projesi kapsamındaki 3 adet konut için başvurular başladı...

Balıkesir'de en çok talebi sosyal konutlar görüyor!

Balıkesir, Marmara bölgesinde tarım ve hayvancılık sektörüne bağlı olarak gelişmekte olan bir ilimiz. Nüfusu üç milyonu geçen Balıkesir, mecliste son yapılan düzenleme ile büyükşehir kapsamına alındı

TOKİ Balıkesir Gömeç'te başvuru dönemi için son 2 gün!

TOKİ Balıkesir Gömeç Toplu Konut Projesi kapsamındaki 3 adet konut için başvurular 15 Nisan'da başlıyor...

Hilton balıkesir oteli ne zaman açılacak Haberi

Hilton balıkesir oteli ne zaman açılacak

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ne ait Yaylada AVM ile Kipa arasında yer alan 12 bin metrekare arazinin 6 bin metrekaresine otel yapılması için encümende yapılan ihaleyi Hilton kazandı. Çalışmalar 2016 Mart'ta başlayacak Balıkesir'i cazibe merkezi haline getirme hedefiyle yola çıkan ve her fırsatta Balıkesir'de iyi bir otele ihtiyaç duyulduğunu dile getiren Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'un girişimleriyle belediyeye ait araziye otel yapılması için ihale açıldı. Balıkesir ve Bursakarayolu üzerinde Büyükşehir Belediyesi'ne ait Yaylada AVM ile Kipa arasında yer alan 12 bin metrekare arazinin 6 bin metrekaresine 5 yıldızlı otel yapılması için açılan ihaleye sadece Hilton firması teklif verdi. Hilton'a ihale edilen 6 bin metrekare alana Hilton Garden Inn konseptinde otel yapılacağı, otel inşaat çalışmalarının 2016 Mart'ta başlayacağı ve 2...