05 / 05 / 2024

Hilton Bursa Convention Center & Spa

Hilton Bursa Convention Center & Spa

Bursa’daki açılış İle Hilton Worldwide’ın Türkiye’deki ilk çift markalı oteli hizmete girmiş olacak

TURYAP'tan 619.7 milyon TL'ye satılık 100 gayrimenkul!

TURYAP, birçok inşaat şirketinin markalı konut projelerini 619 milyon 764 bin 296 TL'ye 13'üncü Gayrimenkul Fuarı'nda satışa sunacak. Fuar, 24 Mart 2019 günü Hilton Bosphorus Convention Center Etkinlik Salonu'nda düzenlenecek.

12. Gayrimenkul Fuarı ve Arap Türk Zirvesi 28 Nisan'da!

12. Gayrimenkul Fuarı ve Arap Türk Zirvesi 28 - 29 Nisan tarihleri arasında Hilton Istanbul Convention & Exhibition Center'da gerçekleştirilecek. 

Bursa Beton 30. yılını kutladı!

Bursa'nın sektöründe önde gelen firmalarından Bursa Beton, 30. yılını kent protokolü, müşterileri, bayileri ve çalışanları ile birlikte Hilton Otel'de düzenlenen törenle kutladı.

Bursa Yeni Açıkhava Tiyatrosu'nun tanıtımı gerçekleşti!

Açıkhava Tiyatrosu'nun yeni yüzü Bursa ; Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı (BKSTV) organizasyonuyla Hilton Otel'de düzenlenen lansmanda tanıtıldı.

Bursa’ya Açıkhava Tiyatrosu inşa edilecek!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Hilton Otel’de gerçekleştirilen ‘Yeni Açıkhava Tiyatrosu’ lansman toplantısına katıldı. Altepe yaptığı açıklamada Açıkhava Tiyatrosu’nun modern yüzüyle kente değer katacağını söyledi.

Hilton Bursa yeşil yıldız belgesi aldı!

HİLTON Bursa üçüncü yaşını ödüllerle kutluyor. Hilton Bursa çevreye duyarlı ve doğaya dost projeleriyle, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından turizm işletmesi belgeli konaklama tesislerine verilen 'Yeşil Yıldız' belgesini aldı.

Hilton, Bursa'nın ilk Yeşil Yıldız Belgeli oteli olarak tescillendi!

Hilton Bursa, gerçekleştirdiği projeleriyle, "Bursa'nın İlk Yeşil Yıldız Belgeli Oteli" unvanını kazandı. Hilton Bursa bu belge karşılığında açıklama yaptı.

Hilton Bursa, Bursa'nın ilk Yeşil Yıldız belgeli oteli oldu!

Kusursuz Uludağ manzarasına sahip Hilton Bursa, "Bursa'nın İlk Yeşil Yıldız Belgeli Oteli" unvanını mutlulukla taşıyor.

Bursa Crowne Plaza'ya Dünya Lüks Otel Ödülü!

Dünya Lüks Otel Ödülleri 2014'e 'en yeni otel', 'en iyi iş oteli', 'en iyi şehir oteli' ve 'en iyi genel müdür' kategorilerinde katılan Bursa Crovvne Plaza Convention Center & Thermal SPA, oylama sonucunda bir dalda ödüle layık görüldü...

Bursa Hilton Award of Excellence ödülünü kazandı!

HİLTON Bursa Convention Center & Spa, dünyadaki Hilton otellerine örnek teşkil eden 2013 Award of Excellence ödülünü kazandı. Hilton Worldwıde 2013 Avvard of Excellence ödülünü kazanan otelleri açıkladı.

Eminevim Bursa 3. tapu teslim törenini Hilton'da düzenlediği etkinlikle gerçekleştirdi!

"Kolay Ev Alım Merkezi" sloganı ile 1991 yılında yola çıkan ve binlerce aileyi ev sahibi yapan Eminevim, Bursa 3. tapu teslim törenini Hilton otelde düzenlediği etkinlikle gerçekleştirdi ve 80 aileye daha tapularını teslim etti.

8. Gayrimenkul Yazlık Evler Fuarı Hilton Convention Center'da düzenlenecek!

8. Gayrimenkul Yazlık Evler Fuarı ve Arap Türk Gayrimenkul Zirvesi eş zamanlı olarak 19 - 20 Nisan 2014 tarihleri arasında Hilton Convention Center'da düzenlenecek...

Ev Tekstili Tasarım Yarışması Ödülleri Crowne Plaza Bursa'da sahiplerini buldu!

Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği tarafından 4’üncü kez düzenlenen Türkiye Ev Tekstili Tasarım Yarışması rekor katılımla tamamlandı ve ödüller Crowne Plaza Bursa Convention Center & Thermal Spa’da gerçekleşen ödül töreni ile sahiplerini buldu.

Hilton Bursa Convention Center & Spa Haberi

Hilton Bursa Convention Center & Spa

Hilton Worldwide bugün Türkiye’deki ilk çift markalı oteli Hilton Bursa Convention Center & Spa ile Hampton by Hilton Bursa’nın resmi açılışını duyurdu. Avrupa’nın ilk Hilton Hotels & Resorts ve Hampton by Hilton markalarının kombinasyonunundan oluşan işletmesinde kalacak konuklar bir yandan lüks, tam hizmet ve ekonomi kategorisindeki markaların sundukları olanaklardan yararlanırken, öte yandan tarihi bir şehir olan Bursa’yı gezme fırsatı bulacaklar.


Her iki otel de, şehir merkezine yakın, şehrin kültürel mekanları ve iş merkezleri ile ticaret ve endüstri bölgelerine kolaylıkla ulaşılabilecek şekilde konumlandırıldı. Muhteşem Uludağ manzarasına sahip oteller, çarpıcı mimari tasarım özelliklerinin yanı sıra çağdaş iç mekanlarıyla da göze çarpıyor. Türkiye’nin kuzeybatısında yer alan Bursa, yaklaşık olarak İstanbul’a 243, Ankaraya’ya ise 453 kilometre uzaklıkta.


Hilton Hotels & Resorts’un global başkanı Dave Horton...