07 / 05 / 2024

Hilton Doha The Pearl Residences nerede

Hilton Doha The Pearl Residences nerede

Hilton'un Katar'daki en büyük otel projesi olan Hilton The Pearl, Doha'da kapılarını açtı. Modern mimariyle tasarlana notelin Türk misafirler için de önemli bir destinasyon haline gelmesi bekleniyor.

Hilton Doha The Pearl Residences Katar'da açıldı!

Hilton'un Katar'daki en büyük otel projesi olan Hilton The Pearl, Doha'da kapılarını açtı. Modern mimariyle tasarlana notelin Türk misafirler için de önemli bir destinasyon haline gelmesi bekleniyor.

The BO Viera projesinin Katar lansmanı gerçekleştirildi!

BESA Grup, 200 milyon dolarlık yatırım ile Bodrum’da hayata geçireceği The BO Viera projesinin Katar lansmanını, tamamı Türk sermayeli ONYX Opportune WLL’in temsilciliğinde Doha’da yapıldı. 

The Museum Otel Antakya Nisan ayında açılacak!

Adı Hilton’la anılan otelde, ABD’li grupla yollar ayrılıyor. Nisan ayında açılacak otelin adı The Museum Otel Antakya olacak, işletmesini ise Asfuroğlu ailesi üstlenecek.

The LCP Group Amerika'da yatırım fırsatı sunuyor!

Ünlü gayrimenkul yatırım şirketi The LCP Group, Amerika’da yatırım ve kazanç fırsatı sağlıyor. Florida’nın uzay sahili olarak bilinen Melbourne’un şehir merkezindeki ilk butik oteli olacak Hotel Melby, A Tapestry Collection By Hilton’u Türk yatırımcılara tanıttı. 

Sign of the City Awards 2018 sahiplerini buldu!

Kentlere yaşam değeri katan, geliştiren, değiştiren projelerin ödüllendirildiği Sign of the City Awards töreni önceki akşam Hilton İstanbul Bomonti’de gerçekleşti.

The BO Vue Hotel Bodrum için imzalar atıldı!

Hilton, Türkiye’deki ilk Curio Collection resort otelini BESA Grup Güvencesi ile Bodrum'da açıyor. The BO Vue Hotel Bodrum için imzalar bugün İstanbul'da atıldı...

Bodrum The BO Vue için imzalar atıldı!

Hilton, Türkiye'deki ilk Curio Collection resort otelini açmak için inşaat sektöründe faaliyet gösteren BESA Grup ile anlaştı. The BO Vue Otel 2021'de Bodrum'da açılacak.

Hiton ve Besa Grup'tan The BO Vue anlaşması!

Hilton ve Besa Grup 18 Temmuz'da gerçekleşecek basın davetiyle "The BO Vue" anlaşması imzalayacak. İmzalanacak anlaşma Türkiye ve Bodrum'a değer katacak.

DoubleTree by Hilton Piyalepaşa Oteli Londra’dan ödülle döndü!

DoubleTree by Hilton İstanul Piyalepaşa Oteli dünya çapında çeşitli projelerin katıldığı, The Telegraph gazetesi işbirliği ile Londra’da düzenlenen International Property Awards adlı yarışmadan en iyi otel iç mimarisi ödülünü kazandı

İskenderun'a 16 katlı Hilton oteli inşa edilecek!

Murat Anoni şžirketi  Yönetim Kurulu Başkanı Edip Zelluh, İskenderun sahilinde 16'şar katlı iki kule halinde otel yatırımına başladıklarını belirterek, kulelerden birinin 5 yıldızlı Hilton oteli olarak hizmet vereceğini açıkladı  

Britney Spears, yeni evini The Tudors'a benzetti!

Pop müziğin ünlü ismi Britney Spears'ın, Los Angeles'ta 20 milyon dolara satın aldığı malikanesinin dekorasyonunda 'The Tudors' dizisinin etkileri var

Bodrum The Village'de 66 bin TL'ye!

Bodrum merkeze 22 kilometre uzaklıkta inşa edilen Bodrum The Village'de fiyatlar 66 bin TL'den başlayarak  350 bin TL'ye kadar yükseliyor. Projenin satışını  Denk Geldi Pazarlama yapıyor...  

Hilton en büyük yatırımı Türkiye'ye yapıyor!

2011'de Türkiye'de 11 otel açmayı planlayan Hilton'un Avrupa Başkanı Simon Vincent, başka hiçbir ülkede bir yıl içinde bu kadar otel açmadıklarını söyledi. Otellere 300 milyon euro harcanacak

Hilton Doha The Pearl Residences nerede Haberi

Hilton Doha The Pearl Residences nerede

Uzun zaman boyunca merakla beklenen turizm yatırımlarından biri olan modern mimariyle tasarlanan Hilton The Pearl, Katar'ın başkenti Doha'da açıldı. Misafirlere sunduğu kısa ve uzun dönem konaklama olanakları, Hilton tarafından geliştirilen özel konsept restoranları, tatil ve iş seyahatleri için sunduğu fırsatlarla dikkat çeken otel Türk misafirleri için de önemli bir destinasyon haline gelecek.

Kuveyt destekli First Qatar Gayrimenkul Geliştirme Şirketi'nin yatırımcısı olduğu Hilton the Pearl, ülkede bulunan en büyük Hilton oteli ünvanına sahip. Şirketin Başkanı ve CEO'su Fahad Khalid Al-Ghunaim, bu açılışın kendileri için bir dönüm noktası niteliğine sahip olduğunu belirterek "Konaklama sektöründeki ilk yatırımımızı gerçekleştirdik. Bu bizim yüksek kaliteli ve donanımlı yapılar yaratma kararlılığımızı ortaya koymakla birlikte, Katar pazarına olan güvenimizi gösteriyor" şeklinde konuştu.

Katar Hilton Ülke Genel Müdürü Etienne Gailliez ise bu açılışın...