13 / 05 / 2024

hilton istanbulun en büyük oteli

hilton istanbulun en büyük oteli

İstanbul Bomonti, 85'i süit olmak üzere 829 odası ile İstanbul'un en büyük oteli unvanını 2014 yılında da korudu. Bir yıl önce açılan otel, dünyanın dört bir yanından 236 binin üzerinde konuğu ağırladı.

DoubleTree by Hilton İstanbul Ataşehir açıldı!

1955'ten bu güne Türkiye’deki en uzun süreli konaklama hizmetini sağlayan otel zinciri Hilton, DoubleTree by Hilton markası bünyesindeki en yeni otelini Ataşehir’de açtı. 

Hilton Türkiye'de 2021’de 100 oteli geçecek!

Kovid-19 salgınına rağmen 2020’de 10 yeni otel anlaşmasına imza atan Hilton Türkiye, 2021’de hedef yükseltti. Türkiye’nin en cazip pazar olduğunu kaydeden Hilton Türkiye Yatırım Yönetici Direktörü Temel, “Otel sayımızı 100’ün üzerine taşıyacağız” dedi

Hilton Mall of İstanbul Otel kapılarını açtı!

Türkiye’nin en büyük alışveriş merkezi ve karma projesi Mall of İstanbul bünyesinde bulunan Hilton Mall of İstanbul Otel kapılarını açtı.

Doğan Holding'in Bodrum'daki otelini Hilton işletecek!

Susona Bodrum LXR Hotels adıyla yerini alan Hilton bu kez Nikki Beach'in hemen yanında bulunan, Torbalı Koyu'nun en eski işletmelerinden biri olan Işıl Club Bodrum'u da bünyesine kattı.

Hilton Doha The Pearl Residences Katar'da açıldı!

Hilton'un Katar'daki en büyük otel projesi olan Hilton The Pearl, Doha'da kapılarını açtı. Modern mimariyle tasarlana notelin Türk misafirler için de önemli bir destinasyon haline gelmesi bekleniyor.

Hagia Sofia Mansions-Curio Collection by Hilton Sultanahmet’te Açıldı

Hagia Sofia Mansions-Curio Collection by Hilton Sultanahmet’te misafirlerini ağırlamak üzere kapılarını açtı. Hagia Sofia Mansions-Curio Collection by Hilton, Osmanlı mimarisinin en güzel örneklerini teşkil eden konaklarda misafirlerini zamanda yolculuğa çıkarıyor.

Hilton Türkiye'de 21 otel daha açacak!

Turizm devi Hilton, 5 sene içerisinde Türkiye’de 21 otel daha açmayı planlıyor. Hilton Worldwide Türkiye Ülke Müdürü Armin Zerunyan “Türkiye ABD’den sonra dünyaya açıldığımız ilk pazar, dolayısıyla manevi değeri çok. Ülkeye güvenimiz tam. En az 21 otel daha açacağız” diye konuştu.

 MCS-Mühendis İnşaat'tan Tashkent Hilton ile Kongre Salonu projesi!

MCS-Mühendis İnşaat Yönetim imzasını taşıyan Tashkent City, Taşkent'in merkezinde 80 hektarlık alana konumlandırılmış bir mega kentsel dönüşüm projesidir. Projenin en önemli öğesi “Plot 5” adıyla anılan “Hilton Otel ve Kongre Merkezi” projesinin üzerinde yer aldığı parseldir...

Paris Hilton'un köpekleri de havuzlu malikanede yaşıyor!

Dünyanın en zengin ailelerinden birine mensup olan Paris Hilton'un köpekleri için yaptırdığı malikane göz kamaştırıyor. İşte Paris Hilton'ın köpeklerinin yaşadığı malikanenin görüntüleri...

DoubleTree by Hilton İstanbul Esentepe kapılarını açıyor!

Türkiye’de en uzun süreli konaklama hizmeti sunan Hilton, DoubleTree by Hilton markası bünyesindeki en yeni otelini Esentepe’de 27 Haziran 2019 tarihinde açıyor. 

Hilton Mall of İstanbul Oteli basın toplantısı 29 Nisan'da!

Türkiye’nin en büyük özel gayrimenkul şirketi Torunlar GYO, turizm yatırımlarına dünyaca ünlü otel zinciri Hilton markası ile başlıyor.

Hilton Türkiye'de 100 otele ulaşmayı hedefliyor!

Hilton, Türkiye pazarına 64 yıl önce giren ilk yabancı otel zinciri. 2006'dan itibaren yatırım atağına geçen zincir, Türkiye'de sekiz olan otel sayısını yeni markalarla bugün 58'e ulaştırmış durumda. Şirket, bu sayıyı 4-5 yıl içinde 100'e çıkarmayı hedefliyor.

Ece-Ege Turanlı kardeşler Hilton Double Tree Hotel'de restoran açtı!

Taşyapı'nın sahibi Emrullah Turanlı'nın kızları Ece-Ege Turanlı, Hilton Double Tree Hotel'in en üst katında mekan açtı.

hilton istanbulun en büyük oteli Haberi

hilton istanbulun en büyük oteli

Turistik Otelciler, Yatırımcılar ve İşletmeciler Birliği (TUROB) verilerine göre İstanbul'daki yatak kapasitesini yüzde 1 oranında artıran oteldeki yatak sayısı, iki çocuklu ortalama bir ailenin yaşadığı 400 evdeki yatak sayısına yakın. 34 katlı otelde şu ana kadar temizlenen odalarm sayısı ise Türkiye'deki toplam hane sayısının yaklaşık 100'de biri.


Tüm odalardaki perdeler uç uca eklendiğinde Boğaziçi Köprüsü'nün veya İstiklal Caddesi'nin yaklaşık olarak yedi katı uzunluğa ulaşılıyor. Otel ayrıca Hilton Worldwide tarafından Avrupa, Ortadoğu ve Afrika bölgesinin en iyi performans sergileyen oteli seçildi. 


Yeni...