04 / 05 / 2024

Hilton İzmir ne zaman kapanacak

Hilton İzmir ne zaman kapanacak

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer tarafından İzmir'de meydana gelen depremin ardından kurtarma ve yardım faaliyetleriyle ilgili üçüncü bilgilendirme toplantısı düzenlendi. 

Hilton İzmir kapanıyor! Hissedarlar arasında kriz!

Hissedarları arasında İzmir Büyükşehir Belediyesi, Ata İnşaat ile Vakıflar Bankası’nın yer aldığı İzmir Enternasyonel Otelcilik A.Ş.’nin sahibi olduğu Hilton İzmir, kapanıyor. Hissedarlar ile işletmeci Hilton Grubu’nun yolları ayrıldı.

Demir fiyatları Payas, İzmir ne kadar? 1 ton demir bugün kaç lira oldu? Güncel demir fiyatları!

Milyonlarca vatandaş arama motorlarında en çok ''Payas ve İzmir'' demir fiyatlarını merak ediyor. Son zamanlarda zam gelen demir rekor fiyatlara ulaştı. Peki demir fiyatları Payas, İzmir ne kadar? 1 ton demir bugün kaç lira oldu? Güncel demir fiyatları.

Hilton İzmir kapanıyor! Hissedarlar arasında kriz!

Hissedarları arasında İzmir Büyükşehir Belediyesi, Ata İnşaat ile Vakıflar Bankası’nın yer aldığı İzmir Enternasyonel Otelcilik A.Ş.’nin sahibi olduğu Hilton İzmir, kapanıyor. Hissedarlar ile işletmeci Hilton Grubu’nun yolları ayrıldı.

Megapol İzmir ne zaman teslim?

Megapol İzmir projesi İzmir’in ‘yeni kent merkezi’ olarak tanımlanan bölgesi Halkapınar’da hayata geçiriliyor. Peki Megapol İzmir ne zaman teslim edilecek?

Karşıyaka Livin'İzmir ne zaman teslim?

Livin'İzmir projesi Cengiz İnşaat tarafından İzmir Karşıyaka'da hayata geçiriliyor. Peki Karşıyaka Livin'İzmir ne zaman teslim edilecek?

Livin’İzmir ne zaman teslim?

Livin’İzmir projesinde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde daire tipleri yer alıyor. Peki Livin’İzmir ne zaman teslim edilecek?

Fulya’daki Hilton Sitesi'ne riskli alan kararı!

İstanbul Fulya’da yer alan Hilton Sitesi için riskli alan kararı verildi. Dönüşüme girecek olan sitenin yerinde yeni rezidanslar yükselecek.

Rönesans Gayrimenkul İzmir ne zaman teslim?

625 milyon 174 bin 183 TL yatırım bedeline sahip Rönesans Gayrimenkul İzmir projesi Ankara Caddesi üzerinde yükseliyor. Peki Rönesans Gayrimenkul İzmir ne zaman teslim?

Folkart İncity İzmir ne zaman teslim?

Folkart Yapı tarafından hayata geçirilen Folkart İncity projesi 700 daire ve 42 ticari birimden meydana geliyor. Peki Folkart İncity İzmir ne zaman teslim?

Hampton by Hilton İzmir Aliağa açıldı!

Hampton by Hilton İzmir Aliağa ideal konumuyla misafirlerini ağırlamaya başladı. Otelden halka açık plaja yürüme mesafesinde bulunan otele metro, otobüs ve araba ile rahatça ulaşılabiliyor.

Kuzeyşehir İzmir ne zaman teslim?

29 bin metrekare inşaat alanına sahip Kuzeyşehir İzmir projesi İzmir Menemen, Atatürk Mahallesi'nde hayata geçiriliyor. Peki Kuzeyşehir İzmir ne zaman teslim?

Double Tree by Hilton İzmir Airport açıldı!

DoubleTree by Hilton, İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nın yanında yer alan yeni oteli DoubleTree by Hilton İzmir Airport’u açtı.

DoubleTree by Hilton İzmir Airport Hotel Eylül'de açılacak!

Kepi Group İzmir'deki yeni oteli için DoubleTree by Hilton markası ile anlaştı. DoubleTree by Hilton İzmir Airport adını taşıyacak otel Eylül 2016'da hizmet vermeye hazırlanıyor.

İzmir'de kentsel dönüşüm büyük sorun!

AK Parti İzmir Milletvekili Hüseyin Kocabıyık, "İzmir'de kentsel dönüşüm çok büyük bir problem olarak görülüyor. Kentsel dönüşüm olmadan İzmir ne bir şehir olarak güzelleşecek ne başka bir şey olacak." dedi.

Hilton İzmir ne zaman kapanacak Haberi

Hilton İzmir ne zaman kapanacak

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, yaşanan depremin ardından kurtarma ve yardım faaliyetleriyle ilgili üçüncü bilgilendirme toplantısını gerçekleştirdi. 

Ege Telgraf'ta yer alan habere göre; 662 haneyi için de İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin olanaklarıyla başını sokacakları bir yuva hazırlandığından bahseden Soyer, şu açıklamalarda bulundu:

“Hilton adıyla bilinen 5 yıldızlı bir binamız. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yüzde 23.5 hissesi vardı. Büyük hissedar Ata Holdingle görüştük. Bu 380 odanın tamamını en az 3 ay vatandaşlarımızın kullanımına açıyoruz.”

Hilton İzmir kapanıyor! Hissedarlar arasında...