28 / 04 / 2024

hilton yatırım

hilton yatırım

Tophotelprojects'in araştırmasına göre, ABD merkezli zincir oteller grubu Hilton Worldwide, Hilton markası altında yapımını sürdürdüğü 60 otel projesinde 10 bin 98 adet oda ile dünyada otel yatırımlarında birinci sırada...

14. Gayrimenkul Fuarı Türk-Arap-Rus Gayrimenkul Yatırım Buluşması 28-29 Mayıs'ta! Eviniz bu fuarda!

Yatırımcıların merakla beklediği Türk-Arap-Rus Gayrimenkul Yatırım Buluşması 28 Mayıs-29 Mayıs 2022 tarihlerinde Hilton İstanbul Bosphorus'ta gerçekleştirilecek. 

The LCP Group Amerika'da yatırım fırsatı sunuyor!

Ünlü gayrimenkul yatırım şirketi The LCP Group, Amerika’da yatırım ve kazanç fırsatı sağlıyor. Florida’nın uzay sahili olarak bilinen Melbourne’un şehir merkezindeki ilk butik oteli olacak Hotel Melby, A Tapestry Collection By Hilton’u Türk yatırımcılara tanıttı. 

Adana'da Gayrimenkul Yatırım Fuarı 4 Aralık'ta açılıyor!

ELKA Fuarcılık tarafından 4-5-6 Aralık 2015 tarihleri arasında Gayrimenkul Yatırım Fuarı Adana Hilton'da gerçekleştirilecek. Organizasyon, gayrimenkul yatırımı yapmak isteyen yüzlerce ziyaretçiyi buluşturacak.

Adana Gayrimenkul Yatırım Fuarı ne zaman açılacak?

“Gayrimenkul Yatırım Fuarı”, ELKA Fuarcılık tarafından, 4-5-6 Aralık 2015 tarihleri arasında Adana Hilton’da gerçekleştirilecek.

Adana Gayrimenkul Yatırım Fuarı 4 Aralık'ta!

"Gayrimenkul Yatırım Fuarı", ELKA Fuarcılık tarafından, 4-5-6 Aralık 2015 tarihleri arasında Adana Hilton'da gerçekleştirilecek. Fuarda, başta Adana olmak üzere, İstanbul, Ankara, İzmir'den birçok farklı proje ile firmalar yer alacak.

1.Çukurova Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı 4-6 Kasım'da!

Adana'da Elka Fuarcılık tarafından Home Office Concept dergisi işbirliğiyle 4-6 aralık tarihlerinde "1.Çukurova Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı" yapılacak. Fuar Hilton Oteli'nde gerçekleşecek.

MNV Turizm İzmir'de otel yatırımına başladı!

İzmir’in önde gelen aile şirketleri arasında yer alan İzmir Mühendislik Şirketler Grubu bünyesindeki MNV Turizm A.Ş., İzmir Aliağa bölgesinde Hampton by Hilton markasıyla otel yatırımına başladı.

Devlerden Kocaeli'ye milyarlık yatırım!

Kocaeli'nin 1.4 milyarlık ilk yaşam merkezi projesine devler girdi. Cengiz Kavan'ın projesi Symbol'e ünlü otel zinciri Hilton da, Hampton by Hilton markasıyla yatırım yapıyor.

KON-TEK güneş enerjisine yatırım yapacak!

KON-TEK AŞ, 20. onur yılını Hilton Oteli'nde kutladı. Güneş tarlaları projesine 2015 yılında 25 milyon Euro yatırım yapan KON-TEK, 2020 yılına kadar bu rakamı 100 milyon Euro'ya çıkarmayı hedefledi.

Accor, Hilton ve Wyndham otelleri 3.havalimanının bulunduğu bölgeye yatırım yapacak!

İstanbul Birol Keleş Dünyanın önde gelen çevresini markaja otel zincirleri, İstanbul'da yapılacak ve Avrupa'nın en büyüğü olacak 3. havalimanı için Accor, Hilton ve Wyndham, bölgede yatırım yapmak için şimdiden kolları sıvadı.

Türkiye ve Komşu Ülkeler Otel Yatırım Konferansı 9-10 Haziran'da!

Türkiye ve Komşu Ülkeler Otel Yatırım Konferansı (CATHIC) 9-10 Haziran tarihlerinde Hilton İstanbul Bomonti Otel’de düzenlenecek. Toplantıya Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş da katılacak...

Hilton Worldwide Anadolu'ya yatırım yapacak!

Dünyanın en büyük otel zincirlerinden olan Hilton Worldwide yatırım yapmak için Anadolu'yu mercek altına aldı...

Amplio Emlak Yatırım Haliç için yeni tanıtım filmi hazırladı!

Dünyanın en çevreci otellerinden birini Haliç’te inşa ederek bölgeye bir dünya markası olan Hilton’u getiren Amplio Emlak Yatırım A.Ş., yeni bir tanıtım filmi hazırladı.

hilton yatırım Haberi

hilton yatırım

İstiklal Uluslararası zincir otel gruplarının farklı bölgelerde otel yatırımları bulunuyor. Dünya genelinde oda sayısı bakımından en büyük 10 otel grubunun toplam 239 otel projesi hayata geçirilmek üzere gün sayıyor. Almanya merkezli otel yatırımları araştırma kuruluşu Tophotelprojects'in araştırmasına göre, ABD merkezli zincir oteller grubu Hilton Worldwide, Hilton markası altında yapımını sürdürdüğü 60 otel projesinde 10 bin 98 adet oda ile dünyada otel yatırımlarında birinci sırada yer alıyor.
Oda sayısı açısından bakıldığında, Hilton'u 23 otel projesinde 7 bin 719 ile InterContienetal grubunun alt grubu Holiday Inn Express'in Holiday Inn markası izliyor. Marriott International Grubu ise Marriott markası ile toplam 53 otel projesinde 7 bin 50 odanın inşasına devam ediyor. Bir diğer uluslar arası otel zinciri Best Westem'in aynı adlı markası ile...