04 / 05 / 2024

hilton zeytinburnu açıldı mı

hilton zeytinburnu açıldı mı

Hilton’un orta fiyat segmentinde yer alan, kaliteye önem verenlere yönelik küresel markası Hampton by Hilton, en yeni oteli Hampton by Hilton Istanbul Zeytinburnu’nu açtı.

Projist Mühendislik Danışmanlık İnşaat Limited Şirketi Zeytinburnu 2 Şubesi açıldı!

Projist Mühendislik Danışmanlık İnşaat Limited Şirketi Zeytinburnu 2 Şubesi 20 bin TL sermaye bedeli ile Alparslan Yılmaz tarafından açıldı.

Zeytinburnu Beştelsiz Millet Bahçesi açıldı!

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, yaptığı açıklamada, 63 bin metrekarelik millet bahçesinin hizmete açıldığını söyledi.

Zeytinburnu Millet Bahçesi hizmete açıldı!

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Sarısoy, Zeytinburnu Millet Bahçesi'nin hizmete açıldığını açıkladı.

İntermak Matbaa Ve Tekstil Makinaları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu Şubesi açıldı!

İntermak Matbaa Ve Tekstil Makinaları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu Şubesi 11 milyon TL sermaye bedeli ile Erdi Coşkuntuna ve Salim Yavaş tarafından açıldı.

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Zeytinburnu Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Zeytinburnu Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Er-Sa Sadıkoğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Er-Sa Sadıkoğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Zeytinburnu'nda 11 milyon TL sermaye bedeli ile Ertan Sadıkoğlu tarafından açıldı.

Derik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Zeytinburnu Şubesi açıldı!

Derik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Zeytinburnu Şubesi Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Derik tarafından açıldı. 

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Panorama Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Panorama Şubesi bugün Zeytinburnu'nda 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Apleona Real Estate Mülk Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu Şubesi açıldı!

Apleona Real Estate Mülk Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu Şubesi 10 bin TL sermaye bedeli ile Onur Akyol tarafından açıldı.

DoubleTree by Hilton Adana açıldı!

Hilton zincirinin Türkiye'de bulunan yeni oteli DoubleTree by Hilton Adana hizmete açıldı.Otelin iki süit olmak üzere 100 odası bulunuyor.

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş. Zeytinburnu Şubesi açıldı!

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş. Zeytinburnu Şubesi bugün 300 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Gül İnşaat Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi Hilton Topkapı Şubesi açıldı!

Gül İnşaat Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi Hilton Topkapı Şubesi Bayrampaşa'da 60 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Projist Mühendislik Danışmanlık İnşaat Limited Şirketi Zeytinburnu Şubesi açıldı!

Projist Mühendislik Danışmanlık İnşaat Limited Şirketi Zeytinburnu Şubesi bugün 20 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

hilton zeytinburnu açıldı mı Haberi

hilton zeytinburnu açıldı mı


Hilton’un orta fiyat segmentinde yer alan, kaliteye önem verenlere yönelik küresel markası Hampton by Hilton, en yeni oteli Hampton by Hilton Istanbul Zeytinburnu’nu açtı. 162 odalı otel, çatısı altında Hampton Inn by Hilton and Hampton Inn & Suites by Hilton markalarının yer aldığı Hampton by Hilton ailesine katılarak, Hilton Worldwide’ın Türkiye’de halihazırda faaliyet gösteren 44 oteli arasında yerini aldı.




İstanbul Atatürk Havalimanı’na 13 kilometre uzaklıkta bulunan Hampton by Hilton Istanbul Zeytinburnu, asırlık Yedikule Zindanları'nın bulunduğu, tarihi açıdan en zengin bölgelerden birinde yer alıyor. Tesis aynı zamanda Surp Pirgic Ermeni Hastanesi ve Balıklı Rum Hastanesi'ne de yakın mesafede bulunuyor.




Hampton by Hilton Istanbul Zeytinburnu, Biruni Üniversitesi, Olivium Alışveriş Merkezi, CNR Fuar Merkezi ve Türkiye’nin en büyük spor salonu Abdi İpekçi de dahil...