05 / 05 / 2024

Himmet Duygu imo

Himmet Duygu imo

Uşak İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Himmet Duygu kimdir? Himmet Duygu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Uşak İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Himmet Duygu..

İbrahim Tamer Haşimoğlu kimdir? 

Türk iş dünyasının önde gelen isimlerinden biri olan İbrahim Tamer Haşimoğlu kimdir? Tamer Haşimoğlu  ne iş yapıyor, daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte ayrıntılar...

Duygu Erzurumlu kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

AK Enerji İnsan Kaynakları ve Ortak Hizmetler Direktörü Duygu Erzurumlu kimdir? Duygu Erzurumlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Duygu Erzurumlu'nun eğitim hayatı nasıldı?  İşte Duygu Erzurumlu'nun hayatına dair merak edilenler.

Haşimoğlu Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Haşimoğlu Mimarlık İnşaat Limited Şirketi Ümraniye'de Yaşar Haşimoğlu tarafından kuruldu.

Haşimoğlu Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Haşimoğlu Mimarlık İnşaat Limited Şirketi Ümraniye'de Yaşar Haşimoğlu tarafından kuruldu.

Haşimoğlu Global Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haşimoğlu Global Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Esra Ünver tarafından kuruldu.

Rönesans'ın Duygu Paylaşım Evi depremzede 416 çocuğa destek verdi!

İzmir'de depremden etkilenen çocuklara yardımcı olmak için kurulan Duygu Paylaşım Evi, depremzede 416 çocuğa psikolojik destek verdi.

Hmt Himmet Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hmt Himmet Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Demirtaş ve Orhan Bulut ortaklığında kuruldu.

Himmet Karadağ, Halk Varlık Kiralama Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Halk Varlık Kiralama'nın Yönetim Kurulu Başkan Vekili Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sayın Hüseyin Zeybek 31 Ağustos 2020 tarihi itibariyle görevinden ayrıldı. Zeybek'in yerine Yönetim Kurulu Başkanı olarak Himmet Karadağ Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Serdar Sürer seçildi.

Duygu Özaslan Şişli'de rezidansa taşındı! 

Ünlü Youtuber Duygu Özaslan, Şişli Esentepe'de yer alan lüks bir rezidansa taşındı. Duygu Özaslan'ın yeni evi 160 metrekare büyüklüğünde...

Duygu Şarışın evi terk etti!

Çağatay Ulusoy’un sevgilisi oyuncu Duygu Şarışın, yaşadıkları tartışma sonrası birlikte oturdukları Zekeriyaköy’deki evi terk etti.

Duygu Sarışın, Çağatay Ulusoy'un evine taşındı!

Çağatay Ulusoy’un, üç senedir beraber olduğu Duygu Sarışın’la aynı evde oturmaya başladığı iddia edildi. Çiftin önümüzdeki sene nikah masasına oturabileceği konuşuluyor.

Kaçak yapıların olduğu Taşköprü Yaylası’nda milli duygu sömürüsü!

Gümüşhaneliler ve Trabzonlular tarafından ortak kullanım alanı olarak belirlenen Taşköprü Yaylası’nda kaçak bina yapanlar, bölgeye 15 Temmuz adını verdiler. Fırsatçılar, duygu sömürüsü yaparak kendini kurtarmaya çalışıyor.

Duygu Su Gülpınar: Ben bu ilişkinin bedelini ödedim!

İş adamı Ali Ağaoğlu ile yaşadığı aşk nedeniyle eleştiri oklarının hedefil olan Duygu Su Gülpınar canlı yayında herşeyi anlattı...

Himmet Duygu imo Haberi

Himmet Duygu imo

Himmet Duygu kimdir?

Uşak İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Himmet Duygu kimdir? Himmet Duygu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?


Uşak İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Himmet Duygu, 18.10.1976 yılında Uşak`ta doğdu. 1998 yılında Pamukkale Üniversitesi İnşaat Mühendisliği normal öğretim birincisi olarak mezun oldu.


1998-1999 Uşak Belediyesi Fen İşleri Kontrol Mühendisliği ,1999-2000yılında 11. Piyade tugay istikam Şube kısım amiri , 2000 yılında Alp Mühendislik İnşaat Taahhüt proje Mühendisliği yaptı.


2000-2002` de ise Nizam İnşaat A.Ş. İnşaat Taahhüt Şantiye Şefi, 2006 yılında Evrenkent Müh. Mim. İnş. Mad. Müşv. Ltd. Şti. İnşaat Taahhüt Şirket Kurucu Ortağı oldu. 


Uşak İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Himmet Duygu, İnşaat Mühendisi, A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı...