03 / 05 / 2024

hindistan daki ilk türk markası çilek

hindistan daki ilk türk markası çilek

Bugün 5 kıtada 66 Ülkede 444 satış noktası olan Çilek, konsept mağazalarının en yenisini Hindistan’ın Mumbai (Bombay) şehrinde açtı. Mağaza aynı zamanda Hindistan’da açılan ilk Türk mağazası...

Hindistan'daki evleri aratmıyor! Arnavutköy'deki yarım bina tehlike saçıyor...

Akademisyen İnşaat Mühendisi Mayk İnşaat, X sosyal medya hesabı üzerinden Arnavutköy'deki bir binanı fotoğrafını paylaştı. Hindistan'daki binaları aratmayan bu bina tehlike saçıyor...

Herkes merak ediyordu, TOKİ’den açıklama geldi: İstanbul'daki İlk Evim Arsaları ne zaman teslim edilecek?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın ‘İlk Evim Arsa’ ve ‘İlk İş Yerim’ kampanyası için başvurular 10 Ekim - 7 Kasım tarihleri arasında kabul edilmişti. Peki İstanbul'daki İlk Evim Arsaları ne zaman teslim edilecek? İşte yüz binlerce kişinin merak ettiği o sorunun yanıtı...

Limak Bodrum'daki ilk oteli için düğmeye bastı! 214 odalı yeni tesis geliyor! 

Limak İnşaat, Muğla Bodrum'daki yeni turizm konaklama tesisi için düğmeye bastı. Söz konusu yatırım 354 milyon 244 bin 77 TL'ye mal olacak.

Four Seasons İstanbul’daki ilk rezidansını Tay Group ile hayata geçiriyor! Yaşam 2024'te başlayacak!

Turizm ve gayrimenkul sektörlerinin önde gelen lüks markaları arasında yer alan Four Seasons, Boğaziçi ve Sultanahmet'teki Four Seasons otellerinin sahibi Tay Group ile ortaklaşa olarak yürüttüğü İstanbul’daki ilk rezidans projesi Four Seasons Private Residences İstanbul’da yaşam 2024'te başlayacak.

Realme 11 Pro+'dan rekor satış! İşte fiyatı ve özellikleri

Realme'nin yeni fiyat performans telefonu Realme 11 Pro+ , satışa çıktığı andan itibaren vatandaşın büyük ilgi gördü. Telefon, Hindistan'daki ilk satışında yeni bir rekora imza attı. 

Evidea, Adana’daki ilk mağazasını 01 Burda AVM’de açıyor. İşte 30 Eylül Evidea fiyat listesi ve açılışa özel fiyatlar

Ev ve yaşam ürünleri sektöründe geniş ürün yelpazesi sunan Evidea, Adana’daki ilk mağazasını eğlencenin, buluşmanın adresi 01 Burda AVM’de açıyor.

Konya'daki ilk 5M Migros mağazası M1Konya AVM'de açıldı!

Son bir senede E-Bebek, Hummel, Siemens Ev Aletleri, Penti Young ve Starbucks gibi birçok global ve yerel markayı Konyalılarla buluşturan M1Konya AVM, şimdi de Konya'daki ilk 5M Migros mağazasını açtı.

3 boyutlu yazıcıyla basılan ilk ev kullanıma sunuldu!

3 boyutlu yazıcı aracılığıyla Avrupa’daki ilk ‘Taş Devri’ konutu Hollanda Eindhoven'da kullanılıyor. 94 metrekare büyüklüğe sahip olan konut için ödenecek kira bedeli aylık 800 Euro olarak belirlendi.

MediaMarkt, Van'daki ilk mağazasını hizmete açtı!

Yeni mağaza açılışlarına hız kesmeden devam eden MediaMarkt, Van'daki ilk mağazasını hizmete açtı...

Japonya Hindistan'a 14,8 milyon dolarlık yardım yaptı!

Japonya, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınına yönelik Hindistan'daki sağlık sistemini desteklemek için bu ülkeye 14,8 milyon dolarlık acil yardım gönderecek.

Dyson, Bursa'daki ilk satış noktasını Korupark AVM'de açtı!

Global teknoloji şirketi olan Dyson, Bursa'daki ilk satış noktasını Korupark AVM'de açtı...

Tesla'nın Avrupa'daki ilk fabrikasının inşaatı durduruldu!

2021 yılının yaz aylarında ilk kez Avrupa’da faaliyete geçmeye hazırlanan ABD'li elektrikli otomobil üreticisi Tesla’nın fabrika inşaat çalışmaları, kış uykusundaki yılanlara ve kertenkelelere zarar verdiği gerekçesiyle mahkeme kararı ile durduruldu.

Hindistan'daki çöken binada ölü sayısı 35'e çıktı!

Hindistan'da 4 katlı bir binanın çökmesi sonucu yaşamını yitirenlerin sayısı 35'e çıktı...

hindistan daki ilk türk markası çilek Haberi

hindistan daki ilk türk markası çilek


Çilek, Hindistan’daki birinci mağazasını açtı. Mağaza aynı zamanda Hindistan’da açılan ilk Türk mağazası.

Bugün 5 kıtada 66 Ülkede 444 satış noktası olan Çilek, konsept mağazalarının en yenisini Hindistan’ın Mumbai (Bombay) şehrinde açtı. Hindistan’da mağaza açan ilk Türk markası olma ünvanını yakalayan Çilek, yıl sonuna kadar mağaza sayısını ikiye çıkarmayı ve 2014 yılında da Hindistan çağında 5 yeni mağaza açmayı hedefliyor. 


Çilek’in bebek, çocuk ve gençler için ürettiği en yeni koleksiyonlarının sergilendiği mağaza kentin üst gelir gruplarının yoğun olarak ikamet ettiği ve aynı zamanda en önemli mobilya ve dekorasyon merkezlerinin olduğu Güney Mumbai’de açıldı. Mağaza Mumbai’nin en büyük ve popüler alışveriş merkezi olan Phoenix Mall’a sadece 100 metre mesafede bulunuyor. 


Dünyanın en büyük 2. nüfusuna sahip olan Hindistan’daki Çilek mağazasının açılışına Mumbaililerin ilgisi...