27 / 05 / 2024

Hindistanda hastane çöktü

Hindistanda hastane çöktü

Hindistan'ın Madya Pradeş eyaletinde bir hastanenin kısmen çöktüğü bildirildi...

Hastane inşaatlarında maliyetler 8 katına kadar çıktı!

Son dönemlerde yapımına başlanan hastaneler için devamlı yeni ikmal ihaleleri yapıldı ve bu nedenle, hastanelerin astarı yüzünden pahalıya geldi. Hastane inşaatları için tahmin edilen maliyet 3’e, 5’e hatta 8’e katlandı.

Kocaeli'de hastane inşaatında çalışan işçinin koronavirüs testi pozitif çıktı!

Sahte seyahat belgesiyle Kocaeli'den Bartın'a gelmek isteyen 12 kişiden birinin COVID-19 testi pozitif çıktı. Kocaeli'de hastane inşaatında çalışan işçinin test sonucunun pozitif çıkması sebebiyle aynı minibüste seyahat eden kişiler de karantinaya alındı...

Erzincan'da hastane inşaatı çöktü! 8 yaralı!

Erzincan'da hastane ek hizmet binası inşaatında çökme meydana geldi. Çökme sonucunda 8 işçi yaralandı.

Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü görücüye çıktı!

Sağlık Bakanlığı’nın özel şirket desteğiyle Bayraklı’da yapımına başladığı kampüs hastane projesi görücüye çıktı. Proje, 26 Ekim’de Çevre Şehircilik Bakanlığı’nda incelenecek ve değerlendirmeye alınacak.

Okmeydanı Hastanesi'nin istinat duvarı çöktü!

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Hematoloji Kliniği binasında, devam eden yeni hastane inşaatındaki istinat duvarı çöktü. Çökmenin ardından klinik binasında kayma meydana geldi.

Göztepe'ye inşa edilmesi planlanan hastane için Danıştay kararı çıktı!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın aile doktoru Fahrettin Koca'nın kurduğu Medipolitan Eğitim ve Sağlık Vakfı'nın 8 yıldır İstanbul Göztepe'de yapmak istediği özel hastaneyle ilgili Danıştay'dan ders gibi bir karar çıktı...

Çiğli'de 34 dönüm hastane alanı satışa çıktı!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi, İzmir’de bir büyük alanı daha satışa çıkarttı. Kurum, Maliye Bakanlığı’na ait olan Sağlık Bakanlığı’na tahsisli Çiğli’deki 34 dönüm hastane alanını satma kararı aldı.

Manisa'da özel bir hastane inşaatının temeli çöktü!

Manisa'da özel bir hastane inşaat temelinin çökmesi çevresinde oturan konut sahiplerini korkuttu. Şikâyetler üzerine olay yerine gelen İl Afet Müdürü Bekir Şen; Tehdit altında bulunan konutların tamamen boşaltılması talimatını verdi.

1967 yılında Şişli Çocuk Hastanesi yıktırılıp yeniden yaptırılacakmış!

1967 yılında, yılda 320 bin hastanın tedavi gördüğü Şişli Çocuk Hastanesi yıktırılıp yeniden yaptırılacakmış. 70 milyon lira harcanarak yeniden yaptırılacak olan hastane on yılda tamamlanacakmış.

Çerkezköy'de hastane inşaatında iskele çöktü: 3 yaralı!

Son dönemde rezidans inşaatlarında peş peşe gelen ölüm haberlerinin ardından bir inşaat kazası da Tekirdağ'da yaşandı. Çerkezköy'de yapımı devam eden yeni hastane binasının iskelesi çöktü...

Hastane inşaatında iskele çöktü!

Türkiye’yi sarsan iş kazalarına bir yenisi Tekirdağ’da eklendi. Çerkezköy ilçesinde devlet hastanesi yanında yapımı süren yeni hastane binası inşaatında iskele çöktü. Enkazın altında 3 işçi yaralandı.

Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yangın çıktı!

Edinilen bilgiye göre, Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin üç katlı hastane binasının ameliyathane bölümünde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangına, ilk müdahaleyi hastane personeli yaptı...

Bodrum'da yangın çıktı!

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Bodrum Kıbrıs Şehitleri Caddesi hastane kavşağı mevkindeki otluk alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Otluk alanda çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü...

Hindistanda hastane çöktü Haberi

Hindistanda hastane çöktü


Hindistan'da bir hastane kısmen çöktü. Ülkenin orta kesimindeki Madya Pradeş eyaletinin başkenti Bhopal'ın Belediye Başkanı Krişna Gaur, Kasturba Gandi hastanesinin kısmen çöktüğünü, göçük altında 15 kişinin kaldığının tahmin edildiğini söyledi. 


Göçükten dört kişinin kurtarıldığı, arama-kurtarma çalışmalarının sürdüğü belirtildi.  Olayın nedeni henüz...