05 / 05 / 2024

Hipot Marine İnşaat adresi

Hipot Marine İnşaat adresi

Hipot Marine İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Cengiz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 10 milyon TL sermaye ile 15 Ocak'ta Üsküdar, Altunizade Mahallesi' nde kuruldu.

Olive Marine İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Olive Marine İnşaat Limited Şirketi bugün Şişli'de V.Canfeza Sezgin tarafından kuruldu.

Marine Has İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marine Has İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Keskin tarafından kuruldu.

Farbam Marine Kıyı Yapıları İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Farbam Marine Kıyı Yapıları İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehtap Uğurkan tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Marine Star İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marine Star İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Leyla Aydın tarafından kuruldu.

Asm Marine Gemi İnşaa İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asm Marine Gemi İnşaa İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla’da 200 bin TL sermaye bedeli ile Asim Aydoğdu tarafından kuruldu. 

Antalya Boğaçayı Marine Projesi arsa ve daire fiyatlarını uçurdu!

Boğaçayı Marine Projesi’nin, Antalya’nın incisi niteliğinde olacağını belirten Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş, “Mega proje kentimize değer katacaktır.

Seagull Marine Deniz İnşaat ve Sualtı Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seagull Marine Deniz İnşaat ve Sualtı Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, İsmail Erdem Nevşehir ve Rafet Övündür ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 16 Şubat'ta Çekmeköy, Mimar Sinan Mahallesi'nde kuruldu.

Hipot Marine İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hipot Marine İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Cengiz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 10 milyon TL sermaye ile 15 Ocak'ta Üsküdar, Altunizade Mahallesi' nde kuruldu.

Marine Marmara İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marine Marmara İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emirşah Uzun tarafından 100 bin TL sermaye ile 6 Eylül'de Esenyurt, İncirtepe Mahallesi, Atalay Caddesi'nde kuruldu.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Rönesans İnşaat ve Terra Nova Marine Facade projesini inşa edecek!

Rusya'nın St. Petersburg şehrinde hayata geçirilen Marine Facade projesi için Rönesans İnşaat ve Terra Nova şirketi anlaşma imzaladı...

Rose Marine’de dükkanların metrekaresi 5 bin 500 lira!

Gül İnşaat’ın Büyükçekmece’de hayata geçen Rose Marine Evleri projesinde bulunan dükkanların satış süreci devam ediyor. Projede yer alan dükkanlar sahiplerine hemen teslim ediliyor

Hipot Marine İnşaat adresi Haberi

Hipot Marine İnşaat adresi

Hipot Marine İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Cengiz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 10 milyon TL sermaye ile 15 Ocak'ta Üsküdar, Altunizade Mahallesi'nde kuruldu. 


Hipot Marine İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konuları yurtiçinde ve yurtdışında aşağıdaki gibidir,1. Liman, dalgakıran inşaatları, marinalar, deniz dolguları, kıyı tahkimat mahmuz işleri, mendirekler, yüzer iskele, iskele ve rıhtım inşaatları, tersane, havuz inşaatları, çekek yeri, balıkçı barınakları, denizaltı iskeleleri, denizde kazık işleri, kazıklı, bloklu, yassı kazıklı inşaat ve dolgu işleri, deniz üstü platform inşaatları, sahil koruma işleri,  denizaltı boru hatları, deniz içi tüp geçitleri, deniz su alma ve deşarj yapıları ve sualtı kablo döşeme işleri, deniz altı dip tarama işleri, zemin sondaj ve araştırma işleri ve benzeri su içi ve...