06 / 05 / 2024

Hipoterapi Merkezi toplu açıkış

Hipoterapi Merkezi toplu açıkış

Cumhurbaşkanı Erdoğan, açılışı yapılan TİGEM Tesislerine ilişkin, " Tarihlerinden, kültürlerinden kopuk olanlar biliyorum ki bu tesisi de eleştireceklerdir " dedi.

Fahiş konut fiyatları için bir tedbir daha! Toplu değerleme modeli geliyor!

Gayrimenkullerin gerçek değerinden satılmasını sağlamak için Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü’nce Gayrimenkul Değer Bilgi Merkezi kuruluyor. Ayrıca kurulacak olan “toplu değerleme modeli”yle, fahiş fiyat balonu da  patlatılacak.

İstanbul'da taksi, servis ve toplu taşımaya zam geldi!

 İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) tarafından yapılan açıklamaya göre toplu taşıma, taksi ve servislere zam geldi. Peki İstanbul'da taksi indi- bindi ücreti ne kadar oldu? İstanbul'da toplu taşıma kaç lira oldu? İşte 2024 zamlı ulaşım ücretleri...

Ataşehir Toplu Konut Alanı Finans Merkezi Doğu Bölgesi imar planı tadilatı askıda!

Ataşehir ilçesi, Toplu Konut Alanı Finans Merkezi Doğu Bölgesi H: Serbest Yüksekliklere ilişkin 1/5000 ölçekli 15.04.2023 tasdik tarihli Revizyon Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

İstanbul'dan sonra İzmir'de toplu ulaşıma zam!

İzmir Belediyesi Trafik Koordinasyon Merkezi, toplu taşımada toplam ücreti yüzde 35,08 artırarak 8,78 liraya yükseltme kararı aldı.

İstanbul’da toplu taşımaya zammı geldi? 2022 İETT tarifesi…

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, yapmış olduğu Ulaştırma Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında toplu taşıma fiyatlarına yüzde 40 zam yapıldığı duyurmuştu. İBB, akaryakıt fiyatlarının artmasının ardından toplu taşıma araçlarına zam teklifinde bulunmasıyla yeni rakamlar da ortaya çıkmış oldu.

TOKİ Eskişehir'de ticaret merkezi inşa edecek!

Yatırımlarına son sürat devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Eskişehir'de 2 dükkanlı ticaret merkezi inşa edecek.

TOKİ Iğdır'da 337 yeni konut ve ticaret merkezi inşa edecek!

Dar gelirliler için yeni konut projeleri hayata geçirmeyi sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Iğdır'da 337 konut ve 1 adet ticaret merkezi inşa edecek.

TOKİ Ankara gençlik merkezi ihalesi bugün!

Konut yatırımları dışında kamu yatırımlarını da hızlandıran Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı başkent Ankara'da hayata geçireceği gençlik merkezi ve cami projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ'den Ankara Mamak'a cami ve gençlik merkezi!

Yeni projeler için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Mamak'ta cami ve gençlik merkezi inşa edecek.

TOKİ Mardin Nusaybin ticaret merkezi ihalesi bugün!

Konut dışındaki yatırımlarına da son sürat devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mardin Nusaybin 52 dükkanlı ticaret merkezi inşaatının ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ'den Mardin Nusaybin'e 52 dükkanlı ticaret merkezi! İhalesi yarın!

Konut yatırımları dışında ticaret merkezi yatırımlarını da sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Mardin Nusaybin'de 52 dükkanlı ticaret merkezi inşa edecek.

TOKİ'den Mardin Nusaybin'e ticaret merkezi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mardin İli Nusaybin İlçesi 52 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini 18 Mayıs tarihinde ihaleye çıkarıyor.

TOKİ'den Diyarbakır Sur'a rehabilitasyon merkezi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Diyarbakır Sur'da 40 yatak kapasiteli rehabilitasyon merkezi inşa edecek.

Hipoterapi Merkezi toplu açıkış Haberi

Hipoterapi Merkezi toplu açıkış

Hipoterapi Merkezi ve TİGEM Tesislerinin toplu açılışı ile Arap atı tanıtım törenine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12 yıl önce göreve geldiklerinde bitmiş, tükenmiş bir Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı bulunduğunu anımsatarak, o dönemde, her üründe adeta dışa bağımlı bir Türkiye'nin söz konusu olduğunu, ancak şimdi Avrupa'da birinci, dünyada 7. sıraya yerleşildiğini kaydetti. 


Başbakanlığı döneminde muhalefet partilerinin zaman zaman "ileri geri" konuştuklarını anlatan Erdoğan, "İnsan bunları hazmedemiyor. Çünkü kendi ülkesinin aldığı mesafeyi hazmedemeyen bir anlayışla, zihniyetle nereye varırsınız? Şu anda içinde bulunduğumuz Beştepe Arap Atı tanıtımı, Hipoterapi Merkezi, yine ileri adımların atıldığı Bursa ve Malatya'dan sonraki üçüncü merkez. Ama sorun, bunların hiçbirini bilmezler. Böyle bir şey var, yok bunları bilmezler. 'Git araştır bak...' Ondan da anlamazlar" diye konuştu.


"Türkiye'nin çehresini değiştirdik"


Atın,...