28 / 04 / 2024

hira yapı mostar life satılık

hira yapı mostar life satılık

Hira Yapı projesi Mostar Life Konakları Başakşehir'de metrekaresi 4 bin TL ile 5 bin TL arasında değişiyor. Mostar Life Başakşehir projesi 2 ay içerisinde satışa sunulacak...

Mostar Mahal Başakşehir 1 yıl sonra teslim!

Mostar Mahal Başakşehir projesinden yüzde 50 peşinat ve 8 taksitle konut sahibi olunabiliyor. Mostar Mahal projesindeki konutların teslimlerin 1 yıl sonra yapılması planlanıyor.

Mostar Atakent'te 9 milyon TL'ye 2+1! Teslimler 2 ay sonra! 

2 blok olarak inşa edilen Mostar Atakent projesinde satış süreci devam ediyor. Mostar Atakent projesindeki konutların teslimlerinin 2 ay sonra yapılması planlanıyor.

As Hira Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

As Hira Yapı Denetim Limited Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Musa Bilğin tarafından kuruldu.

Dipart Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Dipart Yapı İnşaat Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hira tarafından kuruldu. 

Başakşehir Mostar Life konut fiyatları 2017!

Çolakoğlu Group, Bordo Yapı ve İntes Yapı ortaklığıyla yükselen Mostar Life Grand Houses projesinde fiyatlar 883 bin TL'den başlıyor. Projede 332 adet konut yer alıyor...

Çolakoğlu Group Mostar Life Başakşehir fiyat!

İstanbul Başakşehir'de yükselen Mostar Life Başakşehir projesi Çolakoğlu Group, Bordo Yapı ve İntes Yapı işbirliği imzasıyla inşa ediliyor. Proje 332 konuttan meydana geliyor. İşte Çolakoğlu Group Mostar Life Başakşehir fiyat listesi...

Mostar Life Başakşehir 2017 güncel fiyatları!

Mostar Life Grand Houses projesi İstanbul Başakşehir'de Çolakoğlu Group, Bordo Yapı ve İntes Yapı tarafından inşa ediliyor. Projede fiyatlar 883 bin TL'den başlıyor...

BRM Mühendislik Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BRM Mühendislik Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İlyas Okumuş, Enes Okumuş, İsmail Okumuş ortaklığıyla 120 bin TL sermaye ile 1 Nisan'da Ümraniye, Yukarı Dudullu Mahallesi, Feza Sokak Hira İş Hanı'nda kuruldu.

Mostar Life Grand Houses

İstanbul Başakşehir'de yükselen Mostar Life Grand Houses projesinde 332 konut yer alıyor. Çolakoğlu Group, Bordo Yapı ve Intes Ortaklığı'nın projesi Mostar Life Grand Houses Başakşehir'de 1.etapta inşa ediliyor...

Mostar Life Grand Houses projesinin basın toplantısı ertelendi!

24 Mart'ta yapılması planlanan Mostar Life Grand Houses projesi basın daveti ileri bir tarihe ertelendi.

Mostar Life Grand Houses basın toplantısı 24 Mart'ta!

Gayrimenkul sektörünün köklü kuruluşlarından Çolakoğlu Group, Bordo Yapı ve İntes Yapı ortaklığı, Başakşehir’de 435 milyon TL’lik yatırımla Mostar Life Grand Houses projesine imza atıyor.

Mostar Life Grand Houses basın toplantısı ertelendi!

Çolakoğlu Group, Bordo Yapı ve İntes Yapı ortaklığıyla geliştirilen Mostar Life Grand Houses projesinin lansmanı ileri bir tarihe ertelendi.

Mostar Life Grand Houses basın toplantısı 15 Aralık'ta!

Gayrimenkul sektörünün köklü kuruluşlarından Çolakoğlu Group, Bordo Yapı ve İntes Yapı ortaklığı, Başakşehir’de 435 milyon TL’lik yatırımla Mostar Life Grand Houses projesine imza atıyor.

hira yapı mostar life satılık Haberi

hira yapı mostar life satılık


İstanbul'un Avrupa yakasında Başakşehir bölgesinde Life Park Evleri 1 ve Life Park Evleri 2 projesini hayata geçiren Hira Yapı yeni projesi Mostar Life Konakları'na hazırlanıyor. Mostar Life Konakları Başakşehir'de 250 adet konuttan meydana geliyor.


2 ay içerisinde satışa sunulması planlanan Mostar Konakları Life Başakşehir projesi 5 - 10 katlı 10 - 15 blok olarak tasarlandı. Mostar Konakları Life Başakşehir projesinde metrekare birim fiyatı 4 bin TL ile 5 bin TL arasında belirlendi.


Mostar Life Konakları Başakşehir'de 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon konut tiplerine yer veriliyor. Mostar Konakları Life Başakşehir projesinde dairelerin büyüklüğü 160 metrekareden başlayarak değişiyor.


Mostar Konakları Life Başakşehir ödeme planı kapsamında banka kredisi ile taksitli ödemeler yapılıyor. Mostar Konakları Life Başakşehir teslim...