27 / 05 / 2024

Hıro Gıda İnşaat iletişim

Hıro Gıda İnşaat iletişim

Hıro Gıda İnşaat Turizm ve Temizlik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Yavuz tarafından kuruldu. 

4e Gayrimenkul Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4e Gayrimenkul Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 83 milyon 278 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Hüdai Yılmaz ve Betül Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Leysın Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Leysın Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nabil Jamıl Usman tarafından kuruldu.

Hükümdar Madencilik Gıda İnşaat Otomotiv Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hükümdar Madencilik Gıda İnşaat Otomotiv Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Fatih Emre Kılıçer tarafından kuruldu.

Hug Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hug Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Hüsnü Bitiş ve Mehmet Ali Kırımlı ortaklığında kuruldu.

Boss To Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boss To Turizm Gıda İnşaat Ticaret Şirketi Esenler’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Perk ve Hünkar Perk tarafından kuruldu.

Apex Global Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Organizasyon Medikal Gıda İnşaat San.Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Apex Global Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Organizasyon Medikal Gıda İnşaat San.Tic.Limited Şirketi Beyoğlu'nda 250 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Demir tarafından kuruldu.

Dhmd Turizm Otelcilik Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dhmd Turizm Otelcilik Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Demir tarafından kuruldu.

Çamlıca Yapı Gıda İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çamlıca Yapı Gıda İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile M.Hüseyin Zengin tarafından kuruldu.

Hıro Gıda İnşaat Turizm ve Temizlik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hıro Gıda İnşaat Turizm ve Temizlik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Yavuz tarafından kuruldu. 

Havin Mimarlık Mühendislik Gıda İnşaat'ın merkez nakli yapıldı!

Havin Mimarlık Mühendislik Gıda İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. Havin Mimarlık Mühendislik Gıda İnşaat'ın merkezi Bahçelievler'e taşındı.

Sia Seyahat Acenteliği Turizm Taşımacılık Otomotiv Gıda İnşaat Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sia Seyahat Acenteliği Turizm Taşımacılık Otomotiv Gıda İnşaat Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Hacı Hüseyin Köse ve Tuğba Kum ortaklığında kuruldu.

Kırşehir Şeker Fabrikası'nı Tutgu Gıda İnşaat 4.1 milyon TL'ye aldı!

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. adına kayıtlı Kırşehir ili Merkez ilçesi, Akçağıl köyünde bulunan 321 bin 126,65 metrekare yüzölçümlü 500 ada 4 parsel numaralı taşınmaz ve taşınmaz üzerinde bulunan yapılar Tutgu Gıda İnşaat 4.1 milyon TL'ye satıldı..

Fresh Fruitfood Gıda İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fresh Fruitfood Gıda İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Elvin Baghırov tarafından kuruldu.

Hıro Gıda İnşaat iletişim Haberi

Hıro Gıda İnşaat iletişim

Hıro Gıda İnşaat Turizm ve Temizlik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Yavuz tarafından kuruldu. 

Hıro Gıda İnşaat Turizm ve Temizlik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi konusu:
GIDA a)Her türlü gıda maddelerinin üretimi, toptan ve perakende alımı, satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. b)İnsanların beslenmesinde önemli bir etkinliği olan ve gıda sektörüne konu teşkil eden her nevi sıcak, soğuk, dondurulmuş, kurutulmuş, ve konsantresi yapılmış besin maddelerinin pazarlanması konusunda toptan ve perakende satış yapmak amacı ile gerekli olan satış mağazalarını açmak ve işletmek. c)Her türlü dana, sığır, koyun, kuzu, keçi eti toptan ve perakende alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak. Her türlü kümes hayvanları etlerinin toptan ve perakende alım ve satımını yapmak. d)Un, şeker ve...