27 / 04 / 2024

hisar inşaat eyüp projesi

hisar inşaat eyüp projesi

Yeşilpınar Hisar Panorama Evleri satılık daire fiyatları 265 bin liradan başlıyor. 160 konutluk Hisar Panorama Evleri projesinde teslimler Mart 2017 yılında yapılıyor...

Yeni Eyüp Evleri 2'de yüzde 30 peşin 24 ay vade fırsatı!

Yeni Eyüp Evleri 2 projesinde yüzde 30 peşin ödemelerde 24 ay vade imkanı sunuluyor. Peki Yeni Eyüp Evleri 2'de daire fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar... 

Ümraniye Hisar İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ümraniye Hisar İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Hilmi Molla ve Zekeriye Güzel ortaklığında kuruldu.

Özak GYO Göktürk-2 projesinin inşaat işlerini İnt-Er Yapı İnşaat üstlenecek!

Özak GYO'nun İstanbul Eyüp'te hayata geçireceği Göktürk-2 projesinin inşaat işlerinin İnt-Er Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından yapılmasına karar verildi. 

Yeni Eyüp Evleri için ÇED süreci başladı!

Aksüs Yapı tarafından İstanbul Alibeyköy'de hayata geçirilen Yeni Eyüp Evleri için ÇED süreci başladı.

Hisar İnşaat, Kale Yalıtım İnşaat ve 4 Kar Turizm İnşaat'ın kesin mühleti uzatıldı!

Hisar İnşaat, Kale Yalıtım İnşaat ve 4 Kar Turizm İnşaat tarafından adi konkordatodan kaynaklanan davada kesin mühlet süresü 20 Mayıs 2021'den itibaren 6 ay süreyle uzatıldı. 

İnşaat malzemeleri iç pazarında 18.5 milyar dolarlık kayıp!

Sadece 1 yılda turizm sektörü 22 milyar 500 milyon dolarlık gelir kaybına uğrarken, inşaat malzemelerinde iç pazardaki kayıp 18 milyar 500 milyon dolar oldu.  Tüm bunlara rağmen 2021 yılında Türkiye ekonomisi yüzde 1,8 büyüdü.

Şanlıurfa'da Eyüp Nebi Külliyesi inşa ediliyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kentte Eyüp Nebi Camii Ve Külliyesi, için inşaat çalışmalarına devam ediyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

Amira İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüp Şubesi açıldı!

Amira İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüp Şubesi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tuncer Çıkılmazkaya tarafından açıldı.

Eyyüp Nebi Camii Ve Külliye inşaatı tamamlandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa  edilen Eyyüp Nebi Camii Ve Külliye'sinin inşaatı tamamlandı.

KİPTAŞ Eyüpsultan projesinin inşaatına 2021'de başlıyor!

Eyüpsultan'da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Yıkım ve tahliye işlemlerinin devam ettiği projenin inşaatına 2021'de başlanması hedefleniyor.

KİPTAŞ Gürpınar ve Eyüp projeleri için düğmeye bastı!

Yeni projeler için düğmeye basan İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar ve Eyüp Yeşilpınar'da kentsel dönüşüme giriyor...

İnşaat kalıp ve taşıyıcı iskeleleri için yeni önlemler!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca, betonarme binaların inşasında kullanılan kalıp ve taşıyıcı iskele uygulamaları sebebiyle yaşanan iş kazalarının engellenmesi için inşaat kalıplarına yönelik yeni önlemler alındı. 

Eyüpoğlu İnşaat'ın konkordato talebi reddedildi!

Demir çelik, kağıt, inşaat, taşımacılık ve eğitim sektörlerinde faaliyette bulunan Eyüboğlu İnşaat hakkında yeni karar çıktı. Şirketin konkordato başvurusu reddedildi.

hisar inşaat eyüp projesi Haberi

hisar inşaat eyüp projesi


İstanbul Eyüp'e bağlı Yeşilpınar Mahallesi'nde hayata geçirilen Hisar Panorama Evleri projesi Hisar İnşaat tarafından inşa ediliyor. Hisar Panorama Evleri projesi 160 konuttan oluşuyor.


3 blok halinde yükselen Hisar Panorama Evleri projesi 4 bin metrekare arsa alanında inşa ediliyor. Hisar Panorama Evleri projesi Mart 2017 yılında teslim ediliyor.



Yeşilpınar Hisar Panorama Evleri satılık!


Hisar Panorama Evleri projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor. Hisar Panorama Evleri satış ofisi ile 444 7 948 numaralı telefonu arayarak irtibata geçebilirsiniz.


Yeşilpınar Hisar Panorama Evleri satılık daire fiyatları 1+1 dairelerde 265 bin lira ile 305 bin lira, 2+1 dairelerde 360 bin lira ile 487 bin lira, 3+1 dairelerde 580 bin lira ile 670 bin lira arasında değişiyor.




Telefon: 444 7...