03 / 05 / 2024

hisar palace ne zaman teslim

hisar palace ne zaman teslim

Hisar Palace ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor...

Hisar Yapı Hisar Palace satılık daire!

Hisar Yapı Hisar Palace satılık daire fiyatları haberimizin içinde yer alıyor, proje 70 konuttan meydana geliyor...

Hisar Palace Ümraniye Evleri!

Hisar Palace Ümraniye Evleri'nde konut satışları 230 bin TL'den başlayan fiyatlarla gerçekleştiriliyor. Hisar Palace Ümraniye Evleri 80 milyon dolar yatırım bedeline sahip...

Yıldırım Palace satışta! Teslimler aralık 2024'te!

Yıldırım Mimari tarafından inşa edilen Yıldırım Palace konut projesi satışa çıktı. Peki, Yıldırım Palace konut fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Marmara Üniversitesi'nin Anadolu Hisarı kampüsü Boğaziçi Üniversitesi'ne devredildi!

Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci İnci, Twitter aracılığıyla gerçekleştirdiği açıklamada, şu an Marmara Üniversitesi'nce kullanımı sürdürülen Anadolu Hisarı'nda bulunan kampüsün, üniversitelerine devredildiğini duyurdu.

Sinpaş GYO Beykoz arsasının değeri ne kadar?

Sinpaş GYO, İstanbul İli Beykoz İlçesi Anadolu Hisarı Mahallesi'nde yer alan arsanın gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki arsanın değeri ne kadar?

Ekrem İmamoğlu, Hisar Üstü Konağı'nı başkanlık köşküne dönüştürüyor iddiası!

İBB meclisinde AKP'li meclis üyesi Hüseyin Coşgun'dan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında şok bir iddia gündeme getirildi. Coşgun, İmamoğlu için Rumelihisarı'nda bulunan "Hisar Üstü Konağı"nın amacı dışında kullanılarak köşke çevrildiğini iddia etti.

Yedikule Hisarı restorasyonunda son durum ne? 

İstanbul Fatih Belediyesi tarafından restore edilen Yedikule Hisarı'nda ilk etap olan duvar güçlendirme ve orta avlu peyzaj çalışmaları devam ediyor. 

Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı'nda son durum ne?

Rumeli Hisarüstü bölgesi ile Aşiyan Parkı arasında hayata geçirilen Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı'nda son durum ne? İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, açıklamalarda bulundu...

Rumeli Hisarı'na esaslı onarım yapılmalı!

İstanbul'un en önemli tarihi simgelerinden biri olan Rumeli Hisarı bakımsızlık nedeniyle kapalı tutuluyor. Hisarda restorasyon çalışmaları ne zaman başlayacak?

Nevşehir Uçhisar Belediyesi'ne kademe binası inşa ediliyor!

Nevşehir Uçhisar Belediyesi tarafından araçlarının bakım, onarım ve kontrolleri için kademe binası inşa ediliyor. 510 metrekare alanda inşa edilen binanın inşaatı hızlandı.

Uçhisar Belediyesi Kapadokya Üniversitesi'ne bina tahsis etti!

Uçhisar Belediyesi tarafından Kültür Merkezi olarak hizmet veren bina 25 yıllığına Kapadokya Üniversitesine tahsis edildi..

AYBÜ Şereflikoçhisar Uygulamalı Bilimler Fakültesi kuruldu!

Aksaray Üniversitesi Rektörlüğü bünyesinde bulunan Şereflikoçhisar Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörlüğüne bağlanıyor...

Hisarüstü Asansör Anonim Şirketi kuruldu!

Hisarüstü Asansör Anonim Şirketi Yahya Mahmutçepoğlu, Şuaip Kurtkaya ve Murat Güneş ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Gölcük Hisar Deresi Kavşağı'nda son durum ne?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Gölcük Hisar Deresi Kavşağı’ndaki çalışmalarına devam ediyor.

Babacan Palace'da geri sayım başladı!

Kendi arsaları üzerinde inşa ettiği lüks konut projeleriyle sektörde öne çıkan Babacan Holding’in, Beylikdüzü’nde inşa ettiği ihtişamlı proje ‘Babacan Palace’da geri sayım başladı.

hisar palace ne zaman teslim Haberi

hisar palace ne zaman teslim


Hisar Palace Sitesi İstanbul'un Anadolu yakasında Ümraniye bölgesinde yaşama geçiriliyor. Projenin satış süreci devam ediyor.


Hisar Palace ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor.  Hisar Palace ne zaman teslim sorusunun yanıtından önce proje hakkında bilgi verelim.


70 adet konuttan meydana gelen Hisar Palace Evleri satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.


Hisar Yapı Hisar Palace kapsamındaki konutların alanları 65 - 180 metrekare arasında değişiyor.


Hisar Palace Ümraniye ödeme tablosu:

Hisar Palace ödeme planı dahilinde vade imkanı sağlanıyor. 


Hisar Palace ne zaman teslim?

Projenin teslimlerinin 13 ay sonra gerçekleştirilmesi planlanıyor. 


Hisar Palace Sitesi 'nde1+1 daireler 65 metrekare, 2+1 daireler 90 metrekare, 3+1 daireler 110 metrekare, 4+1 daireler 180 metrekare alana sahip...