22 / 07 / 2024

hisarcık Esire Termal Turizm Merkezi

hisarcık Esire Termal Turizm Merkezi

Kütahya’ya bağlı Hisarcık ilçesinde Belediyeye ait Esire Termal Turizm Merkezinde 8 adet saatlik banyo yapımına başlandığı açıklandı.Belediye Başkanı Fatih Çalışkan mevcut 8 adet yataklı ve 4 adet saatlik banyonun ihtiyaca cevap vermediğini belitti.

Tekirdağ ve Kütahya'daki 31 adet arsa Şubat'ta satışta! 

Kütahya Hisarcık ve Tekirdağ Marmaraereğlisi'nde yer alan toplam 31 adet arsa satılıyor. Peki Kütahya ve Tekirdağ'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Kütahya Hisarcık TOKİ’de 850 bin liraya 3+1!

TOKİ Kütahya Hisarcık 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kütahya Hisarcık’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kütahya Hisarcık’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Kütahya Hisarcık sosyal konut projesi...

Körfez GYO Körfez Termal Devremülk Tesisi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Balıkesir İli, Edremit İlçesi Güre Mahallesinde kain Körfez Termal Devremülk Tesisi 2020 yıl sonu satış ve kira değer tespiti raporu yayınlandı.

TOKİ Kütahya Hisarcık 198 konut ihalesi bugün!

Kütahya İli Hisarcık İlçesi 82. Yıl Mahallesi 198 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kütahya Hisarcık 198 konut ihalesi yarın!

Kütahya İli Hisarcık İlçesi 82. Yıl Mahallesi 198 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kütahya 198 konut ihalesi 19 Kasım'da!

Kütahya İli Hisarcık İlçesi 82. Yıl Mahallesi 198 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 19 Kasım 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Kütahya Hisarcık'taki 6 metruk bina yıkıldı!

Kütahya Hisarcık'ın 4 köyünde bulunan vatandaşın hayatlarını riske atan metruk binaların yıkımı gerçekleşti.

Körfez GYO Körfez Termal Devremülk Tesisi değerleme raporu!

Körfez GYO, Balıkesir İli Edremit İlçesi Güre Mahallesinde bulunan Körfez Termal Devremülk Tesisine ilişkin Revize Değerleme Raporunu yayınladı. 

Körfez GYO Körfez Termal Devremülk 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Balıkesir ili Edremit ilçesi Güre Mahallesi 1 parsel 404 adada kain Körfez Termal Devremülk Projesine ilişkin 2019 yılı değerleme raporunu yayınladı...

TOKİ Kütahya 198 konut ihalesi yarın!

Kütahya İli Hisarcık İlçesi 82. Yıl Mahallesi 198 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Kütahya Hisarcık 198 konut ihalesi 25 Aralık'ta!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çevre Kütahya İli Hisarcık İlçesi 82. Yıl Mahallesi 198 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 25 Aralık 2019 tarihinde gerçekleştirecek.

Körfez Termal Devre Mülk ekspertiz raporu 2018!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Körfez Termal Devre Mülk projesine ait ekspertiz raporunu KAP'ta yayınladı...

Kayseri Hisarcık Spor Tesisleri açıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik Hisarcık Spor Tesisleri’nin açılışına katıldı.

hisarcık Esire Termal Turizm Merkezi Haberi

hisarcık Esire Termal Turizm Merkezi

Kütahya’ya bağlı Hisarcık ilçesinde Belediyeye ait Esire Termal Turizm Merkezinde 8 adet saatlik banyo yapımına başlandığı açıklandı. Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, Esire Termal Turizm Merkezindeki halen mevcut 8 adet yataklı ve 4 adet saatlik banyonun ihtiyaca cevap vermediğini belirterek, ”Belediyemiz bütçesinden yapımına başladığımız 8 adet saatlik banyoların her biri 35 metrekare büyüklüğünde olup, içerisinde 4 metrekare havuz, 1 oda ile banyo ve tuvalet bulunmaktadır. Temmuz ayında tamamlanması planlanan saatlik banyolar yaklaşık 196 bin TL’ye mal olacaktır. Yeni saatlik banyoların hizmete girmesinin ardından, diğer 4 eski saatlik banyo yataklı hale getirilerek yataklı banyo sayısı 12’ye çıkarılacaktır” diye...