14 / 05 / 2024

Hisarüstü Asansör Anonim Şirketi nerede

Hisarüstü Asansör Anonim Şirketi nerede

Hisarüstü Asansör Anonim Şirketi Yahya Mahmutçepoğlu, Şuaip Kurtkaya ve Murat Güneş ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Avrupa'da enerji krizi patlak verdi: Asansör ve elektrikli araçlar yasaklanabilir!

Avrupa'da enerji krizi patlak verdi. Bazı Avrupa ülkeleri doğalgaz tedariğinin yetersiz kalacağı olağanüstü haller için asansör yasakları ve elektrikli araçların zaruri olmadıkça kullanılmaması gibi katı önlemleri de masada tutuyor...

Ekrem İmamoğlu, Hisar Üstü Konağı'nı başkanlık köşküne dönüştürüyor iddiası!

İBB meclisinde AKP'li meclis üyesi Hüseyin Coşgun'dan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında şok bir iddia gündeme getirildi. Coşgun, İmamoğlu için Rumelihisarı'nda bulunan "Hisar Üstü Konağı"nın amacı dışında kullanılarak köşke çevrildiğini iddia etti.

Emlak Konut Asansör Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Emlak Konut Asansör Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 milyon TL sermaye bedeli ile Ertan Keleş, Hakan Gedikli, Nurettin Şam, Selçuk Aydemir, Banu Aslan Can, Tufan Büyükuzun ve Hicran Çakmak ortaklığında kuruldu.

Levent-Hisarüstü Metro Güzergahı imar planı değişikliği onaylandı!

Levent-Hisarüstü Metro Güzergahı Boğaziçi Öngörünüm Sınırlarında Kalan Alanda 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği teklifi; Boğaziçi İmar Yüksek Koordinasyon Kurulu'nun 17.12.2020 tarihli ve 2020/3 sayılı kararı ile onaylandı.

Hisar Gayrimenkul Yatırımları Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hisar Gayrimenkul Yatırımları Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Metin Deniz tarafından kuruldu...    

Bekren İnşaat Asansör Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bekren İnşaat Asansör Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Erken tarafından kuruldu. 

Hisarüstü Asansör Anonim Şirketi kuruldu!

Hisarüstü Asansör Anonim Şirketi Yahya Mahmutçepoğlu, Şuaip Kurtkaya ve Murat Güneş ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

İzmir'deki Tarihi Asansör'ün zemini yenilenecek!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen Karataş’taki Tarihi Asansör, üst bölümdeki zemin yenileme çalışması nedeniyle 3 gün boyunca hizmet veremeyecek. Çalışmalar Koruma Kurulu’ndan alınan izinle gerçekleştirilecek.

BDG Asansör Sanayi İnşaat Mühendislik Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

BDG Asansör Sanayi İnşaat Mühendislik Ticaret Anonim Şirketi, Serkan Cihan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 4 Nisan'da Ümraniye, Adem Yavuz Mahallesi, Turgut Reis Caddesi'nde kuruldu.

İzmit, asansör güvenliğinde ortalamanın üstünde!

İzmit Belediyesi, vatandaşların can ve mal güvenliği açısından çok önemli olan asansör kontrollerine büyük önem veriyor. Belediyenin hedefi bütün asansörlerin tamamının güvenli hale getirmek.

Koçhisar Enerji Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Koçhisar Enerji Yatırım Anonim Şirketi, 145 bin TL sermaye ile 2015 yılı, 16 Eylül 'de İstanbul İl 'i, Beylerbeyi, Burhaniye Mahallesi, Taşocakları Sokak 'ta kuruldu.

Double Deck ile asansör beklemeyeceksiniz!

Double Deck asansörler, aynı asansör kuyusu içerisinde üst üste yerleştirilmiş iki kabinin birlikte hareket etmesi prensibi ile çalışıyor. Double Deck sistemi nasıl çalışıyor? İşte cevapları...

Asansörün yıllık kontrolü nasıl yapılır?

Binada asansörün yönetmelik kurallarına uygun olarak güvenli bir şekilde çalışmasını sağlamak amacıyla ayda en az bir defa düzenli olarak bakımını yaptırmaktan bina yöneticisi sorumlu oluyor. Peki, asansörün yıllık kontrolü nasıl yapılır?

Hisarüstü Asansör Anonim Şirketi nerede Haberi

Hisarüstü Asansör Anonim Şirketi nerede

Hisarüstü Asansör Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Yahya Mahmutçepoğlu, Şuaip Kurtkaya ve Murat Güneş ortaklığında kuruldu. 

Hisarüstü Asansör Anonim Şirketi iş konusu; 1-Her çeşit asansör ve malzemelerinin montajı, komple imalatı, alım satımı, bakım onarım, revizyon ve yenileme çalışmaları ile arıza giderme hizmetlerini yapmak, yaptırmak,taahhüdü, ithalat ve ihracatını yapmak. 2-Yürüyen merpenlerin ve bantlı konvektörlerin montaj, alımsatım, imalat, revizyon, bakım ve onarım hizmetlerini yapmak,yaptırmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Hisarüstü Asansör Anonim Şirketi adres;YUNUS EMRE MAHALLESİ MABET SK.NO:12...