08 / 07 / 2024

hisseli arazilerin satışı

hisseli arazilerin satışı

Denizli Milletvekili Kazım Arslan parçalı arazilerin üzerindeki hisse satışına yönelik düzenlemelere ilişkin soru önergesi hazırladı. Arslan sorularını Gıda, Tarım Ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik'e sordu.

Milli Emlak'tan iki şehirde arazi fırsatı! KDV'den muaf araziler satışa çıktı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Düzce ve Balıkesir'de yer alan arazileri satışa çıkardı. Arazilerin satış bedelleri 111 bin 365 TL'den başlıyor.

Milli Emlak'tan 25 bin TL, 31 bin TL ve 38 bin TL'ye satılık araziler! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Kütahya, Tokat ve Ankara'da yer alan arazileri satışa çıkardı. Arazilerin satış bedelleri 25 bin TL'den başlıyor. 

Milli Emlak'tan iki şehirde Temmuz 2024 fırsatı! KDV'den muaf araziler satışa çıktı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Balıkesir ve Düzce'de yer alan arazileri satışa çıkardı. KDV'den muaf olarak satışa çıkarılan arazilerin satış ihaleleri Temmuz ayı içerisinde yapılacak.

Milli Emlak 3 bin TL, 7 bin 500 TL ve 13 bin TL'ye arazi satıyor! Hem Mayıs hem de Haziran 2024 fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Gümüşhane, Karaman ve Çorum'da yer alan arazileri satışa çıkardı. Arazilerin satış bedelleri 3 bin TL, 7 bin 500 TL ve 13 bin TL olarak açıklandı.

Milli Emlak'tan Muğla ve Ankara'da satılık arazi! 45 bin TL'den başlayan fiyatlarla! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Muğla'da yer alan arazileri satışa çıkardı. Söz konusu arazilerin satış bedelleri 45 bin TL'den başlıyor.

İki şehirdeki 11 arsa ve arazi satışa çıktı! 24 taksitle arsa fırsatı!

Kayseri ve Tekirdağ'da yer alan 11 arsa ile arazi satışa çıkarıldı. Arsa ve arazilerin satış ihaleleri 29 Mayıs 2024 tarihinde yapılacak.

Milli Emlak'tan yeni fırsat! KDV'den muaf arsa ve araziler 10 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü hem KDV'den muaf hem de düşük bedelli arazi satacak, Mayıs ayı ihaleleri kapsamında satışa  çıkarılan arazilerin satış bedelleri 10 bin TL ve 12 bin TL olarak açıklandı. 

Milli Emlak'tan Haziran 2024 fırsatı! KDV'den muaf araziler 46 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Erzurum ve Amasya'da yer alan arazileri satışa çıkardı. KDV'den muaf olarak satışa çıkarılan arazilerin satış fiyatları 46 bin TL'den başlıyor.

4 ildeki 26 adet arsa ve arazi satışa çıkıyor! Milli Emlak arsa satışı açıklandı! 

Bodrum, Burdur, Safranbolu ve Marmaris'te yer alan toplam 26 adet arsa ve arazi satılıyor. Milli Emlak arsa satışı tek tek açıklandı. Peki arsa ve arazilerin satış fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Milli Emlak'tan Mayıs 2024 fırsatı! 3 şehirde KDV'den muaf arsa ve arazi satıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara, Kastamonu ve Konya'da yer alan üç adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Arsa ve arazilerin satış ihaleleri Mayıs ayı içerisinde yapılacak.

İstanbul ile Antalya'da arsa ve arazi satılacak! İki büyükşehirde yatırım yapmak isteyenler dikkat!

İstanbul ve Antalya'da yer alan gayrimenkuller satışa çıkarıldı. Arsa ve arazilerin satış ihaleleri 13 Mart ve 20 Mart tarihlerinde yapılacak.

KDV'den muaf arazi arayanlar dikkat! Milli Emlak 3 ilde arazi satıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Antalya, Erzurum ve Çankırı'da yer alan 3 adet araziyi satışa çıkardı. Arazilerin satış fiyatları 14 bin 800 TL'den başlıyor...

Milli Emlak'tan 3 ilde satılık arazi! KDV'den muaf arazi fırsatını kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Çorum, Erzurum ve Kahramanmaraş'ta yer alan 3 adet araziyi satışa çıkardı. Arazilerin satış ihaleleri 20 Şubat, 21 Şubat ve 6 Mart'ta yapılacak.

hisseli arazilerin satışı Haberi

hisseli arazilerin satışı



Denizli Milletvekili Kazım Arslan parçalı arazilerin üzerindeki hisse satışına yönelik düzenlemelere ilişkin soru önergesi hazırladı. Arslan sorularını Gıda, Tarım Ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik'e sordu.


Önergesinde arazilerin parçalanması ve bölünmesi sonucunda yaşanan verim ve ürün kaybının önüne geçmek adına yapılan yasal düzenlemelerin önemini vurgulayan Arslan "Parçalı arazi üzerinde hissesi olan vatandaşlarımızın, hissesini aynı yerde hissedar olanlara satabilmesi ve parça parça olan arazilerinin tamamını değil, parça bütünlüğü korunarak satabilmesi gerekmektedir. 


Çünkü borcu olan vatandaşlarımızın parçalı olan bir tarlasını, ihtiyaç halinde satmasına olanak sağlanmalıdır. Arazi sahiplerine, ihtiyacı olduğunda ve borçlarının ödeme zamanı geldiğinde parçalı olanlarının bir kısmını satma imkanı verilmelidir." dedi.


Arslan'ın soruları


1- Hak sahiplerinin arazideki paylarını, hissedarına, parçalı bütünlerin tamamını satabilecekleri bir düzenleme hakkında bakanlığınız çalışma yürütmekte midir?


2- Arazi toplulaştırmasından önce ya...