02 / 05 / 2024

HİTAM Üretim ve Ticaret Üssü inşaatı

HİTAM Üretim ve Ticaret Üssü inşaatı

MÜSİAD tarafından 5 kooperatiften meydana gelen girişim grubunun hayata geçireceği ‘HİTAM Üretim ve Ticaret Üssü'nün temeli mayısta atılıyor. Proje tamamlandığında ekonomiye yıllık 35 milyar liralık katkı sunulacak. 

Hükümet ve muhalefet Meclis'te depremi konuştu: İstanbul yıkılırsa, Türkiye yıkılır!

TBMM'de beklenen büyük İstanbul depremi ve megakentin dönüşümü konuşuldu. Hükümetten ve muhalefetten konu ile ilgili önemli açıklamalar geldi. İşte o açıklamalar...

Sağlık Bakanlığı duyurdu: 419 eski hükümlü ve TMY statüsünde işçi alınacak!

Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre;  419 eski hükümlü ve Terörle Mücadelede Malul Sayılamayacak Şekilde Yaralananlar (TMY) statüsünde işçi alımı gerçekleştirilecek.

Smartdetect Sensör Yazılım Üretim Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Smartdetect Sensör Yazılım Üretim Ve Pazarlama Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Aleksander Dudnık, Evgenııa Dudnık ve Irına Sotnıchenko Oktay ortaklığında kuruldu.

Değerli İnşaat Malzemeleri Metal Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Değerli İnşaat Malzemeleri Metal Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yıldırım Değer tarafından kuruldu.

Yalıç Plastik Metal Hırdavat Elektrik Ve Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalıç Plastik Metal Hırdavat Elektrik Ve Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Gediz Yalıç tarafından kuruldu.

Habitat İstanbul Organik Gübre Üretim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Habitat İstanbul Organik Gübre Üretim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Vacip Kahveci tarafından kuruldu.

İnter Hırdavat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnter Hırdavat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Taner Ter tarafından kuruldu.

Bkm Asansör İnşaat Makina Elektrik Malzemeleri Metal Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Bkm Asansör İnşaat Makina Elektrik Malzemeleri Metal Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 450 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Terzi tarafından kuruldu.

Yılmazlar İnşaat Metal Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılmazlar İnşaat Metal Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Yılmaz tarafından kuruldu.

Svc İnşaat Metal Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Svc İnşaat Metal Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Irmak tarafından kuruldu.

Ovetechs Mühendislik Tasarım Ürün Geliştirme Üretim Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ovetechs Mühendislik Tasarım Ürün Geliştirme Üretim Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 220 bin TL sermaye bedeli ile Dorukhan Övet ve Hasan Buldu ortaklığında kuruldu.

Ata altın, tam, çeyrek ve gram altın bugün ne kadar? Altın fiyatları bugün kaç lira? 4 Temmuz 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar ve altın alıp satmak isteyenler tarafından araştırılıyor. Bayram sonu yükselişe geçen altın fiyatları milyonlarca kişi tarafından araştırılıyor. Peki Ata altın, tam, çeyrek ve gram altın bugün ne kadar? Altın fiyatları bugün kaç lira? 4 Temmuz 2023 canlı altın fiyatları.

İnşaat sektörü, üretim ve ihracata odaklandı!

Türkiye ekonomisinde önemli yere sahip olan inşaat ve sanayi sektörünün temsilcileri, sürdürülebilir binalar ve inşaat malzemesi imalatının yanında üretim ve ihracatın önemine de dikkati çekti.

HİTAM Üretim ve Ticaret Üssü inşaatı Haberi

HİTAM Üretim ve Ticaret Üssü inşaatı

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) tarafından 5 kooperatiften meydana gelen HİTAM Ortak Girişim Grubu işbirliği ile Hadımköy'de 'HİTAM Üretim ve Ticaret Üssü' kuruluyor. Akşam'dan Şenay Büyükköşdere'nin haberine göre; projenin tanıtımı dün Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un da katıldığı toplantıyla yapıldı. Temeli bu yaz atılması planlanan proje hayata geçtiğinde ekonomiye 35 milyar lira katkı sağlayacak. 1.650 dönüm proje alanına ve yaklaşık 2.5 milyon metrekare inşaat alanına sahip olacak proje 3.500 adet üretim ve ticaret yeri bulunucak.

5 MİLYAR TL YATIRIM

1.5 milyar TL'si satın alma bedeli, 3.5 milyar TL'si inşaat ve altyapı bedeli olmak üzere 5 milyar TL yatırım maliyetiyle hayata geçirilmesi planlanan HİTAM Üretim ve Ticaret Üssü'nün çağın çok ötesinde bir yatırım olduğundan bahseden HİTAM Ortak Girişimi...