01 / 05 / 2024

Hitit Ayaş Termal Sağlık

Hitit Ayaş Termal Sağlık

Ankara İli Güdül ilçesinde Hitit Ayaş Termal Sağlık İnş.Tur.Org.Emlak Gıda Taş.Taah.San Ve Tic. A.Ş. tarafından yapılması planlanan Termal Otel Ve Sağlık Merkezi Projesi Kapasite Artışı projesi ÇED toplantısı 22 Nisan'da yapılacak.

Hitit Üniversitesi MYO kampüsünün inşaatı 9 ayda bitirilecek!

Çorum Sungurlu’ya gelen Vali Mustafa Çiftçi, KYK Yurdu ziyaretinden sonra, Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksekokulu Kampüs inşaatını inceledi. Vali Çiftçi, inşaatın 9 aya kadar biteceğini söyledi.

Arap yatırımcısı Ankara Ayaş'a devremülk tesisi yapacak!

Ankara'nın Ayaş ilçesinin tarihi meydanından başlayacak yenileme çalışmalarına, Suudi iş adamları da termal devremülk projesiyle dahil oldu. Ayaş'a gelerek, devremülk tesis yapılması konusundaki planlarını Belediye Başkanı Taşan ile paylaştı.

Hitit Ayaş Termal Tesisleri nerede?

Hitit Ayaş Termal Tesisleri 'nde devremülk fiyatları 10 bin TL ile 60 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. Hitit Ayaş Termal'de daireler 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı.

Hitit Ayaş Termal Ankara devremülk fiyatları!

Hitit Ayaş Termal Ankara'nın Güdül mevkiinde yükseliyor. Hitit Ayaş Termal'de yer alan daireler 24 metrekare ile 92 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Ankara Hitit Ayaş Termal'de 10 bin TL'ye devremülk!

Ankara'nın Güdül mevkiinde hayata geçen Hitit Ayaş Termal Tesisleri'nde 220 daire aktif olarak hizmet veriyor. Hitit Ayaş Termal'de devremülk fiyatları 10 bin TL'den başlayıp 60 bin TL'ye kadar yükseliyor.

Çeşme'de turizm 12 aya yayılacak!

TETUSA, 40 milyon dolarlık yatırımla büyük bir termal tesis kuracak. 2018'de tamamlanması planlanan proje ile Çeşme'nin hayalini kurduğu turizm 12 aya yayılmış olacak.

Çeşme Termal Turizm Tesisi ihalesini TETUSA kazandı!

Çeşme'de termal turizm tesisi için, Bakanlığın olumlu görüş bildirmesinin ardından açılan ihaleyi TETUSA AŞ. kazandı. 2018'de tamamlanması planlanan proje ile Çeşme'nin hayalini kurduğu turizm 12 aya yayılmış olacak.

Hitit Ayaş Termal'de tapular dağıtıldı!

Dünyanın en zengin şifalı sularından birine sahip olan Hitit Ayaş Termal'de tapu sevinci yaşandı. Tatil köyü konseptini bir arada barındıran Hitit Ayaş Termal'de hak sahiplerine tapuları törenle dağıtıldı.

Ankara Hitit Ayaş Termal Otel Ve Sağlık Merkezi Projesi ÇED toplantısı 22 Nisan'da!

Ankara İli Güdül ilçesinde Hitit Ayaş Termal Sağlık İnş.Tur.Org.Emlak Gıda Taş.Taah.San Ve Tic. A.Ş. tarafından yapılması planlanan Termal Otel Ve Sağlık Merkezi Projesi Kapasite Artışı projesi ÇED toplantısı 22 Nisan'da yapılacak.

Ankara'da Hitit-Ayaş Termal Otel ve Sağlık Merkezi proje toplantısı 22 Nisan'da!

Hitit Ayaş Termal Sağlık İnş.Tur.Org.Emlak GıdaTaş.Taah.San ve Tic. A.Ş. tarafından; Hitit-Ayaş Termal Otel ve Sağlık Merkezi Projesi için 22 Nisan'da 11:00'de toplantı düzenlenecek.

Hamamboğazı Termal Turizm Alanı'na 10 milyon liralık yatırım yapılacak!

Hamamboğazı Termal Turizm Alanı'nın, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca Uşak Banaz Belediyesi'ne tahsis edileceği açıklandı. Bölgenin, 10 milyon liralık yatırımla ayağa kaldırılarak kent ekonomisine kazandırılacağı belirtildi...

Yabancı hastalar termal turizme hayat verdi!

Sağlık turizminin önemli kollarından biri olan termal turizm yabancı hastalarla kalkınıyor. Son 10 yılda 2,7 milyondan 4.8 milyona yükselen sağlık turizmi hacminin önemli bir ayağı olan termal turizmi doktorların tavsiyesiyle canlandı.

Narven Termal Kasaba'da yeni yıla kadar kampanya var!

Türkiye'nin en kapsamlı termal tesisi Narven Termal Kasaba, yeni yıla girmeden hisseli gayrimenkul almak isteyenlere avantajlı fiyatlar ve uzun vade seçenekleri sunuyor. Konut almak isteyenlere 36 aya kadar vade imkanı tanınıyor.

Hitit Ayaş Termal Sağlık Haberi

Hitit Ayaş Termal Sağlık
Ankara İli Güdül ilçesi sınırları içerisinde Hitit Ayaş Termal Sağlık İnş.Tur.Org.Emlak Gıda Taş.Taah.San Ve Tic. A.Ş. tarafından yapılması planlanan Termal Otel Ve Sağlık Merkezi Projesi Kapasite Artışı projesi ile ilgili Çevresel Etki Değerlendirme süreci başlamış ve Çevresel Etki Değerlendirmesi Başvuru Dosyası halkın görüşüne açılmıştır. Söz konusu projeye ilişkin, halkı proje hakkında bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla ÇED Yönetmeliğinin 9. maddesi gereğince 22/04/2015 tarihinde Halkın Katılım Toplantısı düzenlenecektir. ÇED Başvuru Dosyasını İncelemek isteyenler Bakanlık Merkezinde veya ANKARA Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerinde duyuru tarihinden itibaren raporu inceleyerek, zamanlama takvimi içerisinde proje hakkında Bakanlığa veya Valiliğe görüş bildirebilirler. Halkın Katılımı Toplantısı yeri ve saati ile ilgili ÇED İzin Denetim Genel Müdürlüğü ve ANKARA Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden bilgi alınabilir....