29 / 04 / 2024

hitit inşaat Namazgah Barajı

hitit inşaat Namazgah Barajı

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Hitit Üniversitesi MYO kampüsünün inşaatı 9 ayda bitirilecek!

Çorum Sungurlu’ya gelen Vali Mustafa Çiftçi, KYK Yurdu ziyaretinden sonra, Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksekokulu Kampüs inşaatını inceledi. Vali Çiftçi, inşaatın 9 aya kadar biteceğini söyledi.

Ankara Defterdarlığı'ndan 8 milyon TL'lik okul inşaatı ihalesi!

Ankara Defterdarlığı Hitit Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Hisar Emlak Müdürlüğü tarafından Kızışcahamam'da arsa karşılığı okul inşaatı işi ihale ediliyor...

Kocaeli Namazgah Barajı HES'in inşaatı tamam!

9 milyon TL yatırım ile inşaatı tamamlanan Kandıra Namazgah Barajı HES’te yapılan test çalışmalarının ardından devreye alma işlemi tamamlandı.

Hitit Üniversitesi Alaca MYO'nun inşaatı tamamlandı!

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Çelik’i ziyaret ederek, inşaatı biten ve teslim alınan Alaca MYO ile ilgili görüşmede bulundu.

Alaca MYO'nun inşaatı bu yıl sonunda bitecek!

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha ' 0 Metin Alkan, Alaca Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, Alaca Belediye Başkanı Muhammet Esat Eyvaz, Üniversite Senato ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Alaca MYO inşaatını inceledi...

Alaca MYO Kampüsü birinci etap inşaatı yıl sonunda tamamlanacak!

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Alaca MYO kampüs inşaatının yüklenici firma yetkililerinden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Alaca MYO Kampüsü birinci etap inşaatının yıl sonu tamamlanacağı belirtildi.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Hitit İnşaat yurtdışı projesinde mühendis arıyor!

Hitit İnşaat Madencilik firması yurtdışındaki projesi için en az beş yıl deneyime sahip inşaat mühendisi arıyor...

Hitit Holding, ARUP, GMN İnşaat, Mühendis arıyor!

Hitit Holding, Van şantiyesi için; ARUP, altyapı için mühendisler arıyor. Aydıntepe&Haritage ve Mesan İnşaat, İç Mimar alacak. İşte, inşaat sektöründe haftanın kariyer ve iş fırsatları...

Talimane'deki rezidans inşaatında kaza tehlikesi

Talimhane'deki rezidans inşaatından yola akan çamur, Dolapdere'ye inen yokuşu buz pistine çeviriyor. Önlem alınmazsa facia yaşanabilir.

Vakıflar'dan Çanakkale'de kat karşılığı inşaat

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Çanakkale ilinin Ayvacık ilçesinde bulunan 629,24 metrekarelik arsaya kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Ünlü sanatçılara kaçak inşaat davası

İmara aykırı inşaat yaptıkları gerekçesiyle Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi mahkemelik oldu.

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

hitit inşaat Namazgah Barajı Haberi

hitit inşaat Namazgah Barajı


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin iştiraklerinden İSU tarafından Kandıra'da yaptırılan Namazgah Barajı'nda yine sorun çıktı. 


Ankaralı müteahhit Hitit İnşaat'ın başka illerde yaptığı işlerden dolayı hesaplarına bloke konulunca, olan taşeronlara oldu. Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor. 


AKP'li Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin en prestijli projelerinden biri olan, Kandıra ve civarındaki köylerin 100 yıllık su ihtiyacını karşılamak amacıyla, büyük beklentilerle temeli atılan Namazgah Barajı ile ilgili sorunlar bitmiyor. Bildiğiniz gibi 2011 yılının eylül ayında temeli atılan barajın ilk yüklenici firması İMA İnşaat iflas etmiş, yerine İMA gibi Ankaralı olan Hitit İnşaat gelmişti. Büyükşehir, geçtiğimiz yıl eylül ayında bitmesi gereken Namazgah Barajı'nı Hitit İnşaat'a teslim etmişti. 


HESAPLARA...