14 / 05 / 2024

Hizan Hidroelektrik Enerji Santrali kamulaştırma

Hizan Hidroelektrik Enerji Santrali kamulaştırma

Maliye Bakanlığı tarafından Hizan Hidroelektrik Enerji Santrali projesi için itlis'in Hizan İlçesi'ndeki bazı alanlarda acele kamulaştırma yapılacak..

Ankara Beypazarı ve Nallıhan'da acele kamulaştırma yapılacak!

Ankara'da tesis edilecek Hidroelektrik Enerji Santrali için Maliye Bakanlığı acele kamulaştırma yapacak..

Bitlis Hizan'da acele kamulaştırma yapılacak!

Maliye Bakanlığı tarafından Hizan Hidroelektrik Enerji Santrali projesi için itlis'in Hizan İlçesi'ndeki bazı alanlarda acele kamulaştırma yapılacak..

GAP'ın enerji yatırımlarının yüzde 74'ü tamamlandı!

GAP enerji yatırımlarının yüzde 74'ünü tamamlanı. GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Sadrettin Karahocagil yaptığı açıklamada ülkemizdeki hidroelektrik enerjisinin yarısının GAP'tan üretildiğini söyledi.

Adıgüzel ve Kemer Hidroelektrik Santralleri özelleştirildi!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Adıgüzel ve Kemer Hidroelektrik Santralleri'ni özelleştirdi. Santrallerin, ihaleye 324 milyon 100 bin TL bedelle en yüksek teklifi veren Bereket Enerji Üretim A.Ş.ye verilmesine karar verildi.

Şanlıurfa Hidroelektrik Santrali özelleştiriliyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Elektrik Üretim A.Ş.ye ait Şanlıurfa Hidroelektrik Santrali ile bu Santral tarafından kullanılan taşınmazları özelleştiriyor. Özelleştirme ihalesine en yüksek teklifi 247 milyon 500 bin TL ile Rönesans Enerji Üretim ve Ticaret A.Ş. verdi.

Aksa Enerji, Ordu Kozbükü hidroelektrik santralini satışa çıkardı!

Aksa Enerji Üretim AŞ tarafından, şirketin bağlı ortaklıklarından İdil İki Enerji Sanayi ve Ticaret AŞ'ye ait Ordu ilindeki Kozbükü hidroelektrik santralinin satışına karar verildiği bildirildi.

Özelleştirmede 2,5 milyarlık enerji bereketi!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından dün gerçekleştirilen ve yılın en büyük ihalesi olan, Menzelet-Kılavuzlu hidroelektrik santrallerine (HES) 1 milyar 250 milyon lira teklif gelmesiyle, 15 Temmuz'dan sonra enerji özelleştirmelerine önerilen toplam rakam, 2,5 milyar liraya yaklaştı.

Birecik Hidroelektrik Santrali kamuya devredildi!

Türkiye'nin enerji üretim kapasitesi bakımından dördüncü büyüğü olan ve yıllık 2,5 milyar dolar civarında geliri olan Birecik Hidroelektrik Santrali (HES), kamuya devredildi.

Adıgüzel ve Kemer HES ihalelerine en yüksek teklif Bereket Enerji'den!

Elektrik Üretim AŞ’ye (EÜAŞ) ait Adıgüzel ve Kemer Şanlıurfa Hidroelektrik Santralleri (HES) ve bu santraller tarafından kullanılan taşınmazların özelleştirilmesi ihalesinde en yüksek teklifi 324 milyon 100 bin lira ile Bereket Enerji verdi.

Şanlıurfa HES'te en yüksek teklifi Rönesans Enerji verdi!

EÜAŞ ait ve 51 megavat kurulu güce sahip Şanlıurfa Hidroelektrik Santrali (HES) ve taşınmazlarının özelleştirilmesi ihalesinde en yüksek teklifi 247 milyon 500 bin lira ile Rönesans Enerji Üretim ve Ticaret AŞ verdi.

Karacaöre HES ihalelerine en yüksek teklif GAMA Enerji'den!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Karacaören 1 ve Karacaören 2 Hidroelektrik Santralleri'ni özelleştiriyor. İhalelere en yüksek teklif 515 milyon TL teklifle GAMA Enerji Anonim Şirketi'nden geldi.

Kuveyt Türk'ten Limak'a kredi!

Kuveyt Türk Katılım Bankası, Limak İnşaat tarafından Ankara Beypazarı'nda kurulacak olan Kargı Hidroelektrik Enerji Santralinin (Kargı Hes) inşası için 89 milyon Euro proje finansmanı sağladı.

Adana'da Hidroelektrik Santrali proje toplantısı 24 Haziran'da!

Andırın Enerji Elektrik Üretim Ltd. Şti. tarafından Adana'da Hidroelektrik Santrali Projesi için 24 Haziran 2015 günü saat 13:30'da halk toplantısı düzenlenecek.

Hizan Hidroelektrik Enerji Santrali kamulaştırma Haberi

Hizan Hidroelektrik Enerji Santrali kamulaştırma

Bitlis'in Hizan İlçesi'ne bağlı Gürece, Ekinli ve Koçyiğit Mahallelerindeki bazı alanlarda acele kamulaştırma kararı alındı. Bakanlar Kurulu'nun kararı bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı.

Bitlis İlinde Tesis Edilecek Hizan Hidroelektrik Enerji Santralinin Yapımı Amacıyla Bazı Taşınmazların Maliye Bakanlığı Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar için