28 / 04 / 2024

Hızır Selimoğlu iletişim bilgileri

Hızır Selimoğlu iletişim bilgileri

Selimoğlu Group Yönetim Kurulu Üyesi Hızır Selimoğlu, Dokuz Eylül Üniversitesi'nden mezun olduktan sonra İstanbul Üniversitesi'nde yüksek lisans yaptı. Peki Hızır Selimoğlu kimdir? İşte Hızır Selimoğlu'nun biyografisi...

Hızır Çelik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hızır Çelik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Şenol Güder tarafından kuruldu.

Mir Hızır Yapı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mir Hızır Yapı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de Nihat Yalavaç tarafından kuruldu.

Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına 1 trilyon 145 milyar TL'lik yatırım!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 19 senede Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına Bakanlığı tarafından yaklaşık olarak1 trilyon 145 milyar TL yatırım yapıldığını söyledi.

Haydar Ali Yıldız'dan Beyoğlu Kültür Yolu açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Beyoğlu Belediyesi’nin desteğiyle hayata geçirilen Beyoğlu Kültür Yolu projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız söz konusu çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Adil Karaismailoğlu: Yatırımlarımız hız kesmeden devam ediyor!

Şantiyelerin hiçbirinde işlerin durmadığını söyleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yaptığı açıklamada "Yatırımlarımız hız kesmeden devam ediyor" dedi.

Birevim, Görüntülü İletişim Sistemi ile ev sahibi yapıyor!

Birevim, koronavirüs salgını önlemleri çerçevesinde Görüntülü İletişim Sistemi'ne (GİS) geçiş yaptı. Gis ile, Birevim'in tasarruf sahipleri, evlerinin konforunda ev sahibi oluyor...

Lazoğlu İletişim Emlak Ve Arsa Ofisi Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Lazoğlu İletişim Emlak Ve Arsa Ofisi Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yeşilbaş tarafından kuruldu.

İzmit Hacıhızır sakinleri kentsel dönüşüme karşı dernek kurdu!

Kentsel dönüşüm nedeniyle mahallelerinin de içerisinde bulunduğu birçok alanın riskli alan ilan edilmesine karşı uzun zamandır tepki gösteren Hacıhızır Mahallesi sakinleri, mücadelelerine devam etmek için dernek kurdu.

Hızır Hafriyat Nakliyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hızır Hafriyat Nakliyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kambur tarafından kuruldu.

11Sight platformu gayrimenkul satışlarına hız veriyor!

Görüntülü iletişim platformu 11Sight, bir uygulama üzerinden istenilen kişiyle anında görüntülü bağlantı kurulmasını sağlayarak firmalara yeni iş imkanları sağlıyor. Garanti Koza Sofya Türkiye'de bu uygulamayla satış yapan ilk proje.   

Hızıroğlu Yapı Dekorasyon Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hızıroğlu Yapı Dekorasyon Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Bahadır Hızıroğlu tarafından kuruldu. 

Nazifoğlu İletişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nazifoğlu İletişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nazif Yalçi tarafından kuruldu. 

Beyoğlu Kuleli Evleri Piripaşa iletişim bilgileri!

Yıldırım Yapı Grubu tarafından hayata geçirilen Kuleli Evleri Piripaşa Evleri İstanbul Avrupa Yakası Beyoğlu’nda inşa ediliyor. Proje 2 etap şeklinde dizayn ediliyor. İşte Beyoğlu Kuleli Evleri Piripaşa iletişim bilgileri!

Hızır Selimoğlu iletişim bilgileri Haberi

Hızır Selimoğlu iletişim bilgileri

Hızır Selimoğlu kimdir?


Hızır Selimoğlu 1966 yılında İstanbul'un Kadıköy İlçesi'nde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamlayan Hızır Selimoğlu, Dokuz Eylül Üniversitesi'nde Ekonomi lisans eğitimi gördü. 


İstanbul Üniversitesi'nde Personel Yönetimi Bölümü'nde Yüksek Lisans eğitimi alan Selimoğlu, evli ve 3 çocuk babasıdır.



Hızır Selimoğlu ve Selimoğlu Group iletişim!


SELİMOĞLU GROUP


Adres: Bağdat Caddesi No: 242/6 Göztepe Kadıköy - İstanbul / Türkiye

Telefon: +90 216 360 30 34 pbx

Telefon: 444 1 735 (SEL) - Türkiyenin her yerinden tek numara

Fax: +90 216 360 30 44

Web: