17 / 05 / 2024

hızlı kentsel dönüşüm nasıl yapılır

hızlı kentsel dönüşüm nasıl yapılır

Soyak Holding CEO’su Dr. M. Emre Çamlıbel 3 Haziran’da İzmir Swissotel’de düzenlenen İzmir Kentsel Dönüşüm ve Yeşil Çevre Zirvesi’nde ‘Yüksekten Uçanlar’ paneline konuşmacı olarak katıldı.

Kalifiye inşaat elemanı eksikliği kentsel dönüşümün hızını kesiyor!

Depremlerin etkisiyle İstanbul gibi büyükşehirlerde hızlanan kentsel dönüşüm projelerinde, yüksek maaşlara rağmen kalifiye inşaat işçisi bulma sıkıntısı yaşanıyor.

Kentsel dönüşüm kira desteği 10 bin lira olacak mı? Evini dönüştürecekler şimdi bakın!

Son günlerde hızlanan kentsel dönüşüm çalışmaları, kira desteğini gündeme getirdi. Fahiş kiraların ardından verilen kira desteği düşük kaldı. İşte ayrıntılar...

Kentsel dönüşüm kanunuyla risk azaltmada çok daha hızlı hareket edilecek!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, katıldığı bir açılış töreninde kentsel dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu. Yılmaz, “Kentsel dönüşüm yasasının çıkmasıyla risk azaltmada çok daha hızlı bir şekilde hareket etme olanağına kavuşacağız" dedi.

Deprem sonrası süreç hızlandı! Kentsel dönüşüm için başvurular fırladı

Ümraniye Belediyesi Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü, depremden sonra kentsel dönüşüm başvurularının yüzde 350 arttığını açıkladı. İşte tüm detaylar...

Kentsel dönüşüm, depolama hizmetlerine olan ilgiyi artırdı!

Son dönemlerde yeniden hızlanan kentsel dönüşüm projeleri depolama hizmetlerine olan ilgiyi de artırdı.

Fikirtepe kentsel dönüşüm projesinde teslimler 2023'e kadar tamamlanacak!

İstanbul Fikirtepe'de yılan hikayesine dönen kentsel dönüşüm çalışmalarında sorunlar çözüme kavuşuyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın devreye girmesiyle konut teslimleri hızlandı. Kentsel Dönüşüm Uzmanı Mimar Nihat Şen çalışmalarda son gelinen durumu anlattı. 

Hırsızlar Kartal'da kentsel dönüşüm alanlarını hedef aldı!

Kartal'da kentsel dönüşüm alanlarında bulunan binalarda hırsızlık yaptığı ortaya çıkan 4 şüpheli gözaltına alındı.

İstanbul'da kentsel dönüşüm hızlanıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "İstanbul'da ne kadar riskli alan varsa bakanlık olarak Cumhurbaşkanımızın talimatı çerçevesinde hiçbir vatandaşımız deprem riski altında yaşamayana kadar bu kentsel dönüşüm sürecini hızlı bir şekilde götüreceğiz" dedi...

Kentsel dönüşümü hızlı yapmamız lazım!

Mehmet Özhaseki, “Kentsel dönüşüm yerelden başlamalı. Yenilemeyi hızlı yapmamız icap ediyor. Belediye başkanlarımız ve vatandaşlarımız kentsel dönüşüm konusunda duyarlı olmalıdır” dedi. 

Kentsel dönüşüm yeni dönemde daha hızlı yürütülecek!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, "Kentsel dönüşüm bugüne kadar bir şekilde gitti. 24 Haziran’dan sonra yeni bir sistem geldi. İnşallah yeni dönemde, daha hızlı yürüyecek" dedi..

Kentsel dönüşümün en hızlı yapılacağı bir döneme giriyoruz!

ADASO düzenlenen toplantıda imar barışı hakkında bilgi veren Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki,"Önümüzdeki dönem Türkiye'de artık kentsel dönüşümün en hızlı yapılacağı bir dönem içerisine giriyoruz" dedi...

Hızlı kentsel dönüşüme aracı kurum önerisi!

Mimar Nihat Şen, hızlı kentsel dönüşüm için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan onaylı aracı kurumlara ihtiyaç olduğunu ifade etti. Bakanlıklar tarafından denetlenecek şirketler vatandaşa hem bilgi hem de finansal çözüm önerileri sunacak. 

Kocasinan'da kentsel dönüşüm hızla devam ediyor!

Kocasinan Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmaları ile Yeni Kocasinan'ı hızlıca şekillendirmeye devam ediyor. Başkan Çolakbayrakdar, bu kapsamda Yunus Emre Mahallesi'nde de yıkımlar yapıldığını söyledi..

hızlı kentsel dönüşüm nasıl yapılır Haberi

hızlı kentsel dönüşüm nasıl yapılır

Soyak Holding CEO’su Dr. M. Emre Çamlıbel Milliyet Gazetesi tarafından İzmir Büyükşehir Belediyesi desteğiyle 3 Haziran’da İzmir Swissotel’de düzenlenen İzmir Kentsel Dönüşüm ve Yeşil Çevre Zirvesi’nde ‘Yüksekten Uçanlar’ paneline konuşmacı olarak katıldı. Çamlıbel, kamuoyunda kentsel dönüşümün saedece gecekondu bölgelerinin dönüşmesi olarak algılanmasının değişmesi gerektiğini belirtti. Soyak Holding CEO’su Dr. M. Emre Çamlıbel konuşmasında ayrıca yüksek binalardan da korkulmaması gerektiğini vurguladı.


Soyak Holding CEO’su Dr. M. Emre Çamlıbel 3 Haziran’da İzmir Swissotel’de düzenlenen İzmir Kentsel Dönüşüm ve Yeşil Çevre Zirvesi’nde ‘Yüksekten Uçanlar’ paneline konuşmacı olarak katıldı. CNBC-e Genel Yayın Yönetmeni Servet Yıldırım’ın yönettiği panele Çamlıbel’in yanı sıra Rönesans Gayrimenkul Yatırım Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özgümüş, Vartaş Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Barata, İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes ve Ant Yapı...