05 / 05 / 2024

Hızray istanbul projesi Hızray istanbul güzergahı Hızray nereden geçecek.

Hızray istanbul projesi Hızray istanbul güzergahı Hızray nereden geçecek.

Saatte 160 kilometre hıza ulaşabilen Hızray projesi için müjdeli haber geldi. Halkalı-Sabiha Gökçen arasında hizmet verecek olan hızlı metronun ihalesi 2021'de yapılacak.

Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren Projesi bu yıl ihaleye çıkıyor! İki büyükşehir arası 80 dakikaya iniyor!

Büyük İstanbul Mitingi'nde önemli açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren Projesi'nin bu yıl ihaleye çıkacağını müjdeledi. İşte Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren Projesi ile ilgili detaylar...

Ekrem İmamoğlu: HIZRAY, İstanbul'a hayırlı olsun! HIZRAY hangi duraklardan geçecek? 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'u kuzeyden birbirine bağlayacak HIZRAY için hazırlıkların tamamlandığını, onay beklendiğini açıkladı. Peki HIZRAY hangi duraklardan geçecek?

İstanbul-Ankara arasına süper hızlı tren geliyor! Bakan Uraloğlu yeni gelişmeyi açıkladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu merakla beklenen Ankara ve İstanbul arası hızlı tren projesi ile ilgili olarak yeni gelişmeyi açıklayarak, proje çalışmalarına başladıklarını söyledi.

İstanbul'dan Ankara tam 80 dakika olacak! Süper hızlı tren geliyor! 

İstanbul Ankara arasını 80 dakikaya düşürecek Süper Hızlı Tren projesi geliyor. Bakan Uraloğlu, Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren Hattı'nın ön proje çalışmalarının tamamlandığını açıkladı.

Ulaştırma Bakanı açıkladı! Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren Projesi'nin ilk etabı 2025'te tamamlanacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren Projesi'nin Çerkezköy-Kapıkule arasında bulunan 53 kilometrelik kesiminde çalışmaların devam ettiğini kaydedilerek, projenin ilk etabının ise 2025 yılı sonuna kadar bitirmeyi planladıklarını açıkladı.

Arsaların değerleneceği bölge belli oldu: İstanbul-Ankara Süper Hızlı Tren projesi fiyatları katlayacak!

İstanbul-Ankara arasında hayata geçirilmesi planlanan Süper Hızlı Tren Projesi ile arsa fiyatlarının katlanması bekleniyor. Gayrimenkul Uzmanı Gamze Özlü, konu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.  

İstanbul - Ankara Hızlı Tren detayları bir bir geliyor! Bakan Karaismailoğlu açıkladı: Kadıköy'den Kızılay'a 80 dakika! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İstanbul - Ankara Hızlı Tren projesi ile ilgili konuştu. Peki İstanbul - Ankara Hızlı Tren ne zaman açılacak? 

TOKİ İstanbul projesi için tarih belli oldu! O ilçeye 420 yeni konut geliyor! Sakın kaçırmayın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Sancaktepe projesi için tarih belli oldu. İşte TOKİ Sancaktepe projesi detayları...

TOKİ İstanbul projesi için start verdi! İstanbul'a 129 yeni konut geliyor! İstanbullulara büyük müjde!

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, İstanbul projesi için düğmeye bastı. İşte TOKİ'nin İstanbul projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

Kanal İstanbul projesi Avrupa medyasının gündeminde!

Kanal İstanbul projesi dış basının haberlerinde yer almayı sürdürüyor. Avrupa medyası neredeyse her gün Kanal istanbul projesini karalayan haberler yapıyor. 

Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren Projesi'nin akıbeti mecliste!

Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren Projesi'nin akıbeti ve maliyeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren Projesi ile seyahat süresi 1 saat 20 dakikaya inecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada, "Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren Projesi'nin tamamlanmasıyla Halkalı-Kapıkule arası yolcu seyahat süresi 4 saatten 1 saat 20 dakikaya, yük taşıma süresi ise 6 saat 30 dakikadan 2 saat 20 dakikaya inecek." dedi.

Hızray projesi 2021'de ihaleye çıkıyor!

Saatte 160 kilometre hıza ulaşabilen Hızray projesi için müjdeli haber geldi. Halkalı-Sabiha Gökçen arasında hizmet verecek olan hızlı metronun ihalesi 2021'de yapılacak.

Hızray istanbul projesi Hızray istanbul güzergahı Hızray nereden geçecek. Haberi

Hızray istanbul projesi Hızray istanbul güzergahı Hızray nereden geçecek.

İstanbulluların uzun süredir beklediği Hızray Projesi için sevindiren haber geldi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kadıköy Meclis Üyesi Mesut Kösedağı, sosyal medyada yaptığı açıklamada projenin 2021'de ihaleye çıkarılacağını duyurdu.

Saatte 160 kilometre hıza ulaşacak Hızray Projesi Halkalı ve Sabiha Gökçen arasındaki ulaşımı 14 dakikadan 55 dakikaya düşürecek. Toplam 62.8 kilometre uzunluğa sahip metro hattında Halkalı-Kirazlı-Otogar-Alibeyköy-Mecidiyeköy-Altınizade-Finans Merkezi-İmes-Maltepe-Kartal-Sabiha Gökçen olmak üzere 11 durak bulunuyor. Metronun günde 750 bin yolcuya hizmet vermesi bekleniyor. Seferler ise 3 dakika aralıklarla yapılacak. 

Öte yandan proje ile 3 havalimanı birbirine bağlanacak. Alibeyköy ve Altunizade arası 43 dakikadan 17'ye dakikaya,Kirazlı-Finans Merkezi arası 67 dakikadan 31 dakikaya, Mecidiyeköy-Finans Merkezi arası 48 dakikadan 12 dakikaya düşecek.

Günlük ortalama 2.7 milyon olan raylı sistem yolcu sayısı 3.5 milyona ulaşacak. Hızray projesi 5 milyar dolara mal olacak. Hızray projesi inşaatının 2021'in...