05 / 05 / 2024

hm izmir mavibahçe avm

hm izmir mavibahçe avm

Dünyanın en büyük moda perakendecileri arasında yer alan ünlü İsveç markası H&M (Hennes & Mauritz AB) İzmir'deki ikinci mağazasının İzmir Mavibahçe AVM'de açacak.

İzmir Gaziemir'e 483 konutluk yeni proje geliyor!

S.S. İzmir Otoskop2 Konut Yapı Kooperatifi, İzmir Gaziemir'de 483 konutluk yeni proje inşa edecek. 483 konutun yer alacağı proje 211 milyon 794 bin 207 TL'ye mal olacak.

İzmir Gaziemir'e 275 konut için imzalar atıldı!

İzmir Gaziemir Aktepe-Emrez Mahalleleri için Kentsel Dönüşüm projesi başlıyor. Proje kapsamında 275 konut ve 9 ticari ünite inşa edilecek.

İzmir Gaziemir'e kentsel dönüşüm müjdesi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Gaziemir ilçesi için kentsel dönüşüm sürecini başlattı. İZBETON’un ihale sürecine dâhil olmasıyla birlikte hız kazanan kentsel dönüşüm çalışmaları ilçe mahallelerinde heyecan yarattı. 

İzmir Gaziemir'e yeni bisiklet yolu müjdesi!

İzmir'de Gaziemir’e kazandırılan BİSİM istasyonlarının açılış töreninde açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Halil Arda, istasyonların sayısının 4’e çıkarılacağının ve yeni bisiklet yolları yapılacağını açıkladı.

TOKİ'den İzmir Gaziemir'e hükümet konağı müjdesi!

İzmir İli Gaziemir İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 7 Aralık 2020 tarihinde yapılacak.

İzmir Menderes'e sanayi sitesi müjdesi!

İzmirli mobilyacılar için müjde geldi. Sektördeki büyük ve küçük işletmelerin bir arada toplanacağı sanayi sitesi Menderes'te inşa edilecek.

İzmir'de eğik bina endişesi!

Kartal'da çöken apartmanın ardından gözler hasarlı binalara çevrildi. Eğik binalardan sonra bir haber de İzmir'den geldi. Zamanla eğilen 13 bina için çözüm bekleniyor.

İzmir Menemen'e hurda araç otoparkı inşa ediliyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde yaşanan hurda sorununa kalıcı çözüm için Menemen’de 18 bin 349 metrekarelik alanda Hurda Araç Otoparkı inşa ediyor.

Cengiz İnşaat Livin İzmir ödeme planı!

1+1'den 5+2'ye kadar daire tipleri sunulan Mavibahçe Livin İzmir projesinde 28 bin metrekaresi peyzaj alanına ayrıldı..

Livin İzmir konut fiyatları 2018!

Karşıyaka Mavişehir Mahallesi, MaviBahçe Avm'nin yanında yükselen Livin'İzmir projesinde daire bedelinin yüzde 80'ine kadar banka kredisi kullanılabiliyor..

Livin İzmir nerede? İşte konum!

6 etap olarak tasarlanan Mavibahçe Livin İzmir projesinde ödeme planı kapsamında daire bedelinin yüzde 80'ine kadar banka kredisi kullanılabiliyor...

TOKİ'den İzmir Çambel'e 679 konut!

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından, İzmir İli, Kemalpaşa İlçesi, Çambel Mevkii'de 679 konut inşa ediliyor..

İzmir Ödemiş'e iki yeni halı saha!

Ödemiş Belediyesi’nin hizmete sunduğu Ertuğrul ve Kızılcavlu Mahallelerinde yapılan halı sahalar vatandaşların hizmetine açıldı.

hm izmir mavibahçe avm Haberi

hm izmir mavibahçe avm

Dünyanın en büyük moda perakendecileri arasında yer alan ünlü İsveç markası H&M (Hennes & Mauritz AB) İzmir'deki ikinci mağazasının İzmir Mavibahçe AVM'de açacak. Türkiye'deki erkek, kadın, çocuk giyim ve ev dekorasyon hepsinin birden yer aldığı tek full konsept mağazasını geçtiğimiz Kasım ayında İzmir'de açan H&M, bu kentteki ikinci mağazasına ilk baharda açmayı planlıyor. Kaliteyi ve sürdürülebilir modayı en iyi fiyata sunan marka olduklarını dile getiren H&M Türkiye Ülke Müdürü Thomas Coellner, şunları söyledi: "İzmir'de kısa sürede ikinci mağazamızı açıyor olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu önemli şehirde büyüme gerçekleştireceğimizi daha önce paylaşmıştık. İlk mağazamızda gördük ki İzmirli modaseverlerin markamıza ilgisi çok büyük. Yeni mağazamızla bu güzel şehirde daha çok kişiye ulaşacağımız için heyecanlıyız." Collner, H&M mağazalarına her gün yeni ürünlerin giriş...