11 / 05 / 2024

Hm Trust Danışmanlık Ve Mühendislik iletişim

Hm Trust Danışmanlık Ve Mühendislik iletişim

Hm Trust Danışmanlık Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Hazım Salak, Mohamed Ibrahım ve Yousef Hazem SA tarafından kuruldu.

Crown Trust Group Turizm Otomotiv İnşaat Danışmanlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Crown Trust Group Turizm Otomotiv İnşaat Danışmanlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Furkan Demirhan tarafından kuruldu.

Trust Mark Group Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trust Mark Group Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammad Faruk Khan tarafından kuruldu.

Trust Mühendislik Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trust Mühendislik Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Hassan Süleyman ve Mohammad K.M.Y. ortaklığında kuruldu.

Rıf Trust Turkey Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Rıf Trust Turkey Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Ataşehir'de Mımoun Assraouı tarafından kuruldu.

Hm Trust Danışmanlık Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Hm Trust Danışmanlık Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Hazım Salak, Mohamed Ibrahım ve Yousef Hazem SA tarafından kuruldu.

Trust Holiday Emlak Turizm Danışmanlık Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trust Holiday Emlak Turizm Danışmanlık Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te   250 bin TL sermaye bedeli ile Rabeea M.M.A. tarafından kuruldu.

Trust Tradıng Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trust Tradıng Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hamit Süleymanoğlu ve Nageb Ahmad Ism Al-Saeedy ortaklığında kuruldu.

Global İHM Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global İHM Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Rıza Demir, Müberra Kurutepe, Tibet Kılıç ve Volkan Yılmaz ortaklığında kuruldu.

HM Mimarlık ve Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HM Mimarlık ve Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Merve Karaş tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 15 Ocak'ta Beyoğlu, Emekyemez Mahallesi, Şişhane Sokak'ta kuruldu.

Dikmenkale İnşaat Taahhüt Madencilik Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Dikmenkale İnşaat Taahhüt Madencilik Reklam ve Danışmanlık Anonim Şirketi, H. Hakan Dikmen tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 25 Kasım'da Tercüman Sitesi A6 Blok'ta kuruldu

AKDM Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Şirketi Alemdağ Şubesi açıldı!

AKDM Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Alemdağ Şubesi, 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Kasım 2013 tarihinde Çekmeköy, Alemdağ Emlak Konutları D Blok'ta kuruldu

Ümit Bozdoğan Makro İnşaat'tan ayrılarak Panorama Danışmanlık'ı kurdu!

Makro İnşaat eski Pazarlama ve Satış Koordinatörü olan Ümit Bozdoğan Panorama Danışmanlık şirketini kurdu. Bozdoğan Panorama Danışmanlık Şirketin'de Satış ve Pazar Danışmanlığı ve Eğitim Danışmanlığı hizmeti verecek...

Çevre danışmanlık firması ceza puanları!

Çevre danışmanlık firması denetimi sırasında yerine getirilmeyen yükümlülükler ve bu yükümlülüklere eş çevre danışmanlık firması ceza puanları, çevre danışmanlık firması denetimi değerlendirme formunda yer alıyor...

Hm Trust Danışmanlık Ve Mühendislik iletişim Haberi

Hm Trust Danışmanlık Ve Mühendislik iletişim

Hm Trust Danışmanlık Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Hazım Salak, Mohamed Ibrahım ve Yousef Hazem SA tarafından kuruldu.

Hm Trust Danışmanlık Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi konusu:
1- Yerli ve yabancı her türlü kurum ve kuruluşun bilişim ve yönetim bilgi sistemlerinin oluşturulması, yürütülmesi, denetimi, eğitimi ve geliştirilmesi konusunda danışmanlık ve yönetim hizmetlerini vermek. 2- Her türlü mühendislik hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak. Her türlü onarım, restorasyon ve inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek, işletmek ve kiraya vermek. Prefabrike inşaat ve meskenler yapmak, yaptırmak ve bunları satmak, kiraya vermek. Her...