02 / 05 / 2024

HNC İnşaat atıksu arıtma tesisi

HNC İnşaat atıksu arıtma tesisi

Başkent Ulan Bator'un içinden geçen Tuul nehrinin korunması için AB standartlarında projelendirilen, biyolojik atıksu tesisini bir Türk firması inşa ediyor.

Düzgünoğlu İnşaat Çatı İzolasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzgünoğlu İnşaat Çatı İzolasyon Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da kuruldu.

NYN Tavukçuoğlu İnşaat'ın acı günü! Neşat Tavukçuoğlu vefat etti! 

NYN Tavukçuoğlu İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Neşat Tavukçuoğlu hayatını kaybetti. 

Boğaziçi Üniversitesi'ndeki inşaat laboratuvarı binasının temeli atıldı!

Boğaziçi Üniversitesi'nin Kandilli Kampüsü'nde yapılacak 'İnşaat Laboratuvarı Binası'nın temel atımı dün gerçekleştirildi. İnşaatın 2021 yılının sonunda bitirilmesi hedefleniyor.

Pol Grup İnşaat Atış Poligonu Proje Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Pol Grup İnşaat Atış Poligonu Proje Mimarlık Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Nedim Sarıalioğlu  tarafından kuruldu.

Kastamonu'da spor salonu inşaatının çelik çatısında çökme!

Kastamonu Turhan Topçuoğlu Şehir Parkı yakınındaki spor salonu inşaatının çelik çatısında çökme meydana geldi.

Perk İnşaat Atışalanı ne zaman teslim?

Perk İnşaat Atışalanı projesi İstanbul Esenler'de Atışalanı'nda hayata geçiriliyor. Peki Perk İnşaat Atışalanı ne zaman teslim edilecek?

BRN Taahhüt İnşaat Atık Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

BRN Taahhüt İnşaat Atık Yönetimi Anonim Şirketi Hümmet Daraman tarafından 80 bin TL sermaye ile 26 Ekim'de kuruldu. 

Kartepe'de inşaat atıkları geri dönüşüyor!

KARTEPE Belediyesi, ilçe halkını sağlam ve kullanışlı yollara kavuşturmak üzere çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda inşaat atıkları geri dönüştürülüyor..

Kocaali Atıksu Arıtma Tesisi yükseliyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş yaptığı açıklamada Kocaali Atıksu Arıtma Tesisi'nin inşaatının son sürat devam ettiğini söyledi.

Manisa Atıksu Arıtma Tesisi'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nün inşa ettiği dev atıksu arıtma tesisi inşaatında çalışmalar son sürat devam ediyor.

Hatay Kırıkhan Atıksu Arıtma Tesisi 10.3 milyon TL'ye mal olacak!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU) tarafından Atıksu Arıtma Tesisi inşaatının çalışmaları devam ediyor.

Mezitli Atıksu Arıtma Tesisi 2018'de tamamlanacak!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mezitli Atıksu Arıtma Tesisi inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

Manisa Turgutlu Atıksu Arıtma Tesisi inşaatı hızla yükseliyor!

Turgutlu’ya kazandırılan en büyük çevre yatırımlarından biri olan Atıksu Arıtma Tesisi inşaatı hızla yükseliyor.

HNC İnşaat atıksu arıtma tesisi Haberi

HNC İnşaat atıksu arıtma tesisi

Moğolistan’ın başkenti Ulan Bator'un içinden geçen Tuul nehrinin korunması, Avrupa Birliği  (AB) standartlarında projelendirilen, biyolojik atıksu tesisiyle sağlanacak.


Günlük 20 bin metreküp kapasiteli arıtma tesisi Moğolistan'ın iklim şartları nedeniyle üzeri kapalı olarak inşa ediliyor.


Yaklaşık yüzde 70'i tamamlanan tesisin kapalı havuzlarında koku yayılmasını önlemek için ülkede ilk kez filtre ve havalandırma sistemleri kulanılıyor.


AB standartlarında projelendirilen ve imalatı yapılan arıtma tesisi, her iklim şartında verimli çalışma için ısıtma sistemleriyle donatıldı. Tesiste çıkan atıklardan biyogaz üretilecek ve tesisin kullandığı enerjinin bir kısmı üretilen biyogazdan elde edilecek.


Bir Türk firması olan HNC İnşaat Şirketi tarafından yapılan arıtma tesisinin yıl sonuna kadar tamamlanması hedefleniyor.


Firma Müdürü Hüseyin Öztürk, modern bir altyapı ve çevreci gelecek vizyonuna sahip projenin Moğolistan'da örnek olacağını söyledi.


Öztürk, Moğolistan İnşaat ve Kentsel Dönüşüm Kalkınma...