02 / 05 / 2024

Hobi Extra projesi

Hobi Extra projesi

Grup Atlantis imzası ile inşa edilen Hobi Extra projesinde 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri satışa sunuluyor. Hobi Extra fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

Antalya Hobi Bahçesi'nin yüzde 85'i tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin kent yaşamının yorucu temposundan uzaklaşıp keyifli bir mola vermek isteyenler için hayata geçirdiği Hobi Bahçesi Projesi'nin yüzde 85'i tamamlandı.

Manisa'ya hobi bahçeleri inşa ediliyor!

Şehzadeler Belediyesinin Manisa’ da bir ilk olarak yapacağı Hobi Bahçeleri projesi için inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Antalya Hobi Bahçesi'nde altyapı çalışmaları tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Bahtılı Mahallesi’nde hayata geçirdiği “Hobi Bahçesi Projesi”nde alt yapı tamamlanırken, hobi evlerinin inşası sürüyor.

Antalya Hobi Bahçesi'nde ilk etap çalışmaları başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, kent yaşamının stresinden uzaklaşmak isteyenler için Bahtılı Mahallesi‘nde hayata geçireceği “Hobi Bahçesi Projesi”nin çalışmalarına başladı.

Ankara Mebuskent projesi için geri sayım başladı!

Türkiye'nin en yeşil konut projesi Mebuskent'te geri sayım başladı. Proje, hobi bahçeleri, hayvan dostu parkları ve geniş ağaçlık alanlarıyla şimdiden doğal yaşam sevenlerin gözbebeği haline geldi.

Hobi Extra Kurtköy iletişim!

4 blok halinde yükselen Hobi Extra Konutları'nda fiyatlar 230 bin TL'den başlıyor. Hobi Extra Kurtköy iletişim için 0216 685 11 11 telefon numarası ile irtibata geçebilirsiniz.

Hobi Extra fiyat!

Grup Atlantis imzası ile inşa edilen Hobi Extra projesinde 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri satışa sunuluyor. Hobi Extra fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

Kurtköy Hobi Extra nerede?

Atlantis AVM’ye ve yeni metro istasyonuna yakın bir konumda yükselen Hobi Extra Evleri 2016 yılının aralık ayında teslim edilecek. Peki Kurtköy Hobi Extra nerede?

Kurtköy Hobi Extra projesi!

Kurtköy Hobi Extra projesi 4 blok halinde İstanbul Anadolu Yakası'nda inşa ediliyor. Grup Atlastis imzası taşıyan Kurtköy Hobi Extra Evleri'nin 2016 yılının Aralık ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Hobi Extra Kurtköy'de Haziran 2016 teslim daireler!

Dairelerin 2016 yılının Haziran ayında teslim edileceği Hobi Extra Kurtköy projesinde yer alan konut seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Bodrum Adres Yalıkavak projesi

Sosyal imkanları arasında; spor kompleksi, açık alan spor alanları, havuzlar, hobi bahçeleri, çocuk oyun alanları bulunan Bodrum Adres Yalıkavak projesi, Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşama geçiriliyor...

Hobi Life projesi!

Hobi Life projesi, İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de inşa ediliyor. Projede yüzde 40 peşinatla konut satın alınabiliyor. İçinde 80 konutun bulunduğu proje, Atlantis Grup tarafından inşa ediliyor.

Seyr-i Adalar Maltepe projesi!

Seyr-i Adalar Maltepe projesi sosyal alanları arasında; bay-bayan sauna ,basketbol sahası, süs havuzu, kamelyalar, çocuk parkı, çocuk kulübü 2 kat kapalı otopark, bay-bayan fitness salonu, yürüyüş alanları, hobi salonu ve güvenlik mevcut...

Hobi Extra projesi Haberi

Hobi Extra projesi

4 blok halinde yükselen Hobi Extra Konutları'nda evlerin yanı sıra spor alanları, yüzme havuzu, koşu parkurları, yürüme alanları, güvenlik bulunuyor. 


Daire tiplerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği Kurtköy Hobi Extra Evleri Grup Atlantis imzası taşıyor. 


Projede daire teslimleri 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşecek.


Hobi Extra fiyat listesi;

+1 daire fiyatları 230 bin TL ile 320 bin TL arasında, 

2+1 daire fiyatları 380 bin TL ile 400 bin TL arasında,

3+1 daire fiyatları 535 bin TL ile 635 bin TL arasında değişiyor. 


Projede ödeme planı kapsamında yüzde 40 peşin ödendiğinde kalan kısım 20 ay 0 faiz oranıyla ödenebiliyor. 


Kurtköy Hobi Extra projesi Atlantis AVM’ye ve yeni metro istasyonuna yürüyüş mesafesinde yer alıyor. 


Kurtköy Hobi Extra nerede?

Adres : Yenişehir Mah....