05 / 05 / 2024

home aves kaç katlı

home aves kaç katlı

Home Aves'te fiyatlar 138 bin liradan başlangıç gösteriyor, projede yer alan konutlar stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı...

Delta Home satışta! Yeni proje

Seymen İnşaat tarafından Ordu'da inşa edilen Delta Home konut projesi satışa çıktı. Peki, Delta Home konutları ne kadar kaç TL? 

Home Naturel İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Home Naturel İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Gökce tarafından kuruldu.

Evlenmeye hazırlananlar, kaçırırsanız üzülürsünüz! Karaca Home’da yüzde 40’a varan indirim! 28 Aralık 2022 Fiyat Listesi

Köklü giyim ve ev ürünleri markalarından Karaca Home’da yüzde 40’a varan oranlarda büyük indirim başladı. İndirimde hangi ürünler var? Kampanya ne kadar sürecek?

 Şık bir yılbaşı sofrası planlayanlar bu indirimleri kaçırmayın! English Home 23 Aralık Fiyat Listesi

Yılbaşını evde aileniz ve sevdiklerinizle mi geçireceksiniz?  Kuracağınız sofrada eksikleriniz varsa işte English Home 23 Aralık Fiyat Listesi…

6 bin 900 TL indirim fırsatını kaçırmayın! Tüm ürünlerde 24 ay taksit imkanı! Mondi Home 25 Eylül 2022 fiyat listesi...

Sevilen mobilya markası Mondi Home’da şimdi indirim zamanı. Anında 6 bin 900 TL indirim kazanın. Mondi Home’da satışta olan bütün ürünlerde geçerli olan indirimi kaçırmayın. Ayrıca tüm ürünlerde 24 taksit imkanı var. İşte, Mondi Home 25 Eylül 2022 fiyat listesi…

Tepe Home’da yüzde 20’ye ek yüzde 20 indirim!Dev kampanyayı sakın kaçırmayın! 21 Eylül 2022 fiyat listesi..

Tepe Home’da yüzde 20 indirime ek yüzde 20 indirim sizleri bekliyor. Koltukta, konsollarda, yemek masalarında, koltuklarda, dolaplarda geçerli muhteşem fiyatlar için acele edin. İşte, Tepe Home 21 Eylül 2022 fiyat listesi…

Nevresim takımlarında yüzde 50 indirim!  English Home 16 Eylül 2022 fiyat listesi…

Sevilen ev yaşam markası English Home’da yüzde 50 indirim fırsatı ayağınıza geldi. Nevresimlerde, yatak alezlerinde, yastık kılıflarında, çift ve tek kişilik nevresim takımlarında indirimi kaçırmayın. English Home’da güncel indirimli ürünleri stoklar tükenmeden alın. İşte 16 Eylül 2022 fiyat listesi

Home And Home Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Home And Home Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Tahereh Mohebalı ve Ali Savadkouhıfar ortaklığında kuruldu.

Prime Home Construction Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Prime Home Construction Mimarlık Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tuncay Şekin ve Cuma Tutay ortaklığında kuruldu.

At Home Turkey Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

At Home Turkey Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Gamal Say, Gamal abdalnase ve Seıf Hısham Moh ortaklığında kuruldu.

Uğurlu Dükkan Home Villaları'na Kovid-19 talebi!

Yemyeşil doğa alanı ve gölü ile büyükşehirlerde yaşayanların kaçış yeri Sapanca’da konumlanan Uğurlu Dükkan Home Villaları, koronavirüs salgını sürecinde kalabalıktan uzak tatil yapmak isteyenlerin ilgi odağı oldu. 

Nehir Kağıtçılık Fabrikası'nın inşaatı hızlandı!

Güvenli, fonksiyonel ve estetik yaşam alanları hayata geçiren Home Yapı’nın, Nehir Kağıtçılık Fabrikası projesi hızla devam ediyor. 

Besta Home İç Mekan Dekorasyon Tasarım İmalat Sanal Mağazacılık Hizmetleri Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Besta Home İç Mekan Dekorasyon Tasarım İmalat Sanal Mağazacılık Hizmetleri Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Kağırhane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mert Kaya tarafından kuruldu.

home aves kaç katlı Haberi

home aves kaç katlı


Home Aves projesi Kavi Yapı imzası ile yaşama geçiriliyor, projede yer alan konutların satış süreci devam ediyor.


Aralık 2013 'te sahiplerine teslim edilecek olan Home Aves projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.


Home Aves 'te yüzde 25 peşinat ve yüzde 75 banka kredisi imkanı sunuluyor. Projede fiyatlar 138 bin liradan başlıyor.


Home Aves fiyatları: 

Stüdyo daireler 138 bin TL

1+1 daireler 198 bin TL

2+1 daireler 285 bin TL

3+1 daireler 490 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.


Güneşli Home Aves Evleri 'nin sosyal alanları arasında; 7/24 saat kameralı güvenlik sistemi, kapalı yüzme havuzu, sauna,  fin hamamı, kat bahçeleri, fitness salonu, barbekü teras, yük asansörü, sığınak, su deposu, tenis kortu, kapalı otopark bulunuyor.


Telefon: 0212 503 28...