04 / 05 / 2024

home aves kampanya

home aves kampanya

Özellikle ulaşım açısından İstanbul Avrupa yakasının çok önem taşıyan Basın Ekspres yolu güzergahında olan Güneşli bölgesinin en iyi kira çarpanlı projesi Home Aves'te teslimler hemen yapılıyor.

Home Aves Güneşli'de kira garantili kampanya!

Kavi Yapı’dan yatırım için daire alacaklara müjde. Home Aves projesinden yatırım için yer sahibi olan müşterilerinin dairelerinin kira bedellerini,firma daireleri kiraya verilene kadar müşterilerine ödemeyi taahhüt ediyor...

Kavi Yapı projesi Home Aves'te 20 Mayıs son! 1+1'ler 159 bin TL!

Daire teslimlerinin 2013 yılının Aralık ayında gerçekleşeceği Kavi Yapı projesi Home Aves'te devam eden kampanya 20 Mayıs'ta sona erecek...

Güneşli Home Aves Kavi'de 159 bin TL! Kampanyalı son 15 daire!

Home Aves Evleri'nde 20 Mayıs 2013 tarihine kadar devam edecek olan kampanya kapsamında son 15 daire kaldı. Projede fiyatlar 159 bin liradan başlıyor...

Home Aves Güneşli Evleri'nde 159 bin liraya 1 oda 1 salon!

20 Mayıs'a kadar devam edecek kampanya kapsamında Home Aves Güneşli Evleri'nde 1+1 daireler 159 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede banka kredisi ile 120 aya kadar vade yapılıyor...

Home Aves'te kiranla evini öde! Metrekaresi 2 bin 550 liraya!

Kavi Yapı, kiracilari ev sahibi yapacak iddiali bir kampanya baslatiyor, projede metrekare birim fiyatı 2 bin 550 lira olarak belirlendi

Home Aves Güneşli'de metrekare birim fiyatı 2 bin 500 TL!

Kavi Yapı yılın kampanyasını Güneşli’deki Home Aves konut projesinde gerçekleştiriyor. Kavi Yapı, kullandığınız aracınızı piyasa değerinden peşinat olarak alıp, Güneşli’nin prim potansiyeli en fazla olan projesi Home Aves’ten daire veriyor.

Evlenmeye hazırlananlar, kaçırırsanız üzülürsünüz! Karaca Home’da yüzde 40’a varan indirim! 28 Aralık 2022 Fiyat Listesi

Köklü giyim ve ev ürünleri markalarından Karaca Home’da yüzde 40’a varan oranlarda büyük indirim başladı. İndirimde hangi ürünler var? Kampanya ne kadar sürecek?

Enza Home’dan herkesin cebini rahatlatacak kampanya! İşte kampanya detayları..

Enza Home ‘’9. Enza Home Mobilya Festivali’’ ile pek çok üründe indirim ve taksit imkanı sunuyor. Enza Home’dan yapacağınız alışverişlerde Maximum kartınıza özel fırsatlar sizleri bekliyor. İşte Enza Home- Maximum Kart kampanya koşulları..

Enza Home tam 3.000 TL veriyor! İşte kampanya koşulları

Mobilya ve dekorasyon markası Enza Home ‘’9. Enza Home Mobilya Festivali’’ kapsamında alışverişlerde belirli tutarı karşılayan müşterilerine tam 3.000 TL veriyor. Nasıl mı? İşte Enza Home kampanya koşulları..

English Home’da yeni kampanya! Yüzde 60’a ek sepette yüzde 20 indirim! İşte 24 Ekim 2022 fiyat listesi…

Ev tekstilinde Türkiye’de önde gelen mağazalardan olan English Home’da yeni indirimli fiyatlar açıklandı. İşte 24 Ekim 2022 fiyat listesi…

Enza Home’dan “Sonbaharın En Güzel Fırsatı” Kampanyası! İşte Enza Home 8 Eylül 2022 fiyatları

Enza Home 'Sonbaharın En Güzel Fırsatı' kampanyasını duyurdu. Enza Home kampanya kapsamında seçili ürünlerde yüzde 25 indirim fırsatı ve 4 ay ertelemeli 36 ay taksit imkanı sunuyor. İşte Enza Home 8 Eylül 2022 fiyatları!

LCW Home’dan en çok satanlarda dev kampanya! Stoklar tükenmeden acele edin! 3 EYLÜL 2022 Fiyat listesi..

İndirim haberleri peş peşe gelirken, sizler için çok satanlar kategorisindekileri bir araya getirdik. 3 Eylül 2022 fiyat listesinde, bir çok üründe indirim sizleri bekliyor. İşte LCW Home 3 EYLÜL 2022 Fiyat listesi..

ENGLISH HOME’DA %50+20 İNDİRİM! Tüm ürünlerde geçerli %60 çılgın indirim!

Sevilen ev tekstil markası English Home’da indirimler hız kesmeden devam ediyor. English Home son olarak mevcut indirimlere ek %20 indirim daha yaparak yeni bir kampanya başlattı. Yeni kampanyanın ayrıntılarına bakarsak tüm ürünlerde sepette %20 indirim uygulanacak.

Home Aves Güneşli'de son daireler!

291 konutluk Home Aves Güneşli Kavi Yapı tarafından inşa ediliyor. Home Aves Güneşli'de son daireler için satışlar sürüyor.

Güneşli Home Aves ödeme planı!

20 dairenin satışlarının devam ettiği Güneşli Home Aves ödeme planı detayları haberimizde yer alıyor.

Home Aves Güneşli fiyatları 2016!

Toplam 191 konuttan oluşan Home Aves Güneşli projesinde 20 adet daire kaldı. Projede 1+1 ve 2+1 dairelerin satışları devam ediyor. İşte Home Aves Güneşli fiyatları 2016...

Kavi Yapı Home Aves'te 221 bin TL'den başlayan fiyatlarla! 60 ay 0 faiz!

Basın Ekspres yolu güzergahındaki projeler arasında yer alan Home Aves’te ,yüklenici firma Kavi Yapı kendi elindeki daire satışlarını bitirmesi üzerine arsa sahibi ile yaptığı anlaşma ile arsa sahibinin dairelerinin satışlarını da bitirmek üzere.

Güneşli Home Aves’te son 30 daire! 221 bin TL'ye!

Basın Ekspres yolu güzergahındaki projeler arasında yer alan Home Aves’te ,yüklenici firma Kavi Yapı kendi elindeki daire satışlarını bitirmesi üzerine arsa sahibi ile yaptığı anlaşma ile arsa sahibinin dairelerinin satışlarını da bitirmek üzere.

Dap Yapı Adam Kule kampanya!

Dap Yapı Adam Kule kampanya kapsamında 0 faiz avantajı ile daire sahibi olunabiliyor. Teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlenen projede home ofis ve konut seçenekleri yer alıyor.

home aves kampanya Haberi

home aves kampanya

Hemen teslim aşamasındaki 1+0 stüdyo,1+1,2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin bulunduğu Home Aves,birçok projede bulunmayan farklı özellikleri ile de dikkat çekiyor.


Kapalı spor kompleksine sahip olan Home Aves’te yarı olimpik yüzme havuzu yaz kış hizmet verecek şekilde tasarlanmış olup,bunun yanı sıra aletli ve aletsiz spor salonu, sauna ve fin hamamı da site kullanıcılarının hizmetine sunulmuştur.


Home Aves’te dileyen site sakinleri  kendilerine özel ayrılmış olan hobi bahçelerinde, toprakla uğraşıp hobi amaçlı organik sebze yetiştirebiliyorlar.Ayrıca yine sadece Home Aves’te bulanan Garden Aves yani kuş bahçesinde, birbirinden farklı özelliklerdeki tropikal kuşları da bir arada görmek mümkün.


Güneşli bölgesindeki toplu taşıma araçlarınının son duraklarının hemen  yanıbaşında bulunan Home Aves, toplu taşıma araçları kullanan site sakinleri açısından da çok özel bir konumda.Bölgedeki kentsel dönüşüm faaliyetlerinin de başlamasıya,bir süre...