22 / 05 / 2024

home office ev nedir

home office ev nedir

Günümüz konut projelerinde en çok tercih edilen daire seçeneklerinden biri olan home ofis ne demek? Home ofis nasıl kullanılır? Home ofis tarzı daireler, kimlere hitap ediyor? İşte yanıtı...

Trend Home Office Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trend Home Office Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  100 bin TL sermaye bedeli  Kadir Gültepe tarafından kuruldu.

İş hayatının yeni çalışma modeli Home-Office!

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, pandemi sürecinde iş hayatında yeni çalışma modelinin Home Office olduğunu değerlendirdi….

Home office kalıcı oldu, evlere bir oda daha isteniyor!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs home office çalışma şeklini kalıcı hale getirdi. Yeni ev arayışına girenler, artık çalışma odası olarak kullanmak amacıyla bir oda daha istiyor.

Home-Office çalışanlar için dekorasyon önerileri!

f2ms Grup Mimarlarından Mimar Figen Erdağ Demircan evde çalışmak isteyenlere önerilerde bulunuyor. İşte home-Office çalışanlar için dekorasyon önerileri...

Liva Home Folkart ev fiyatları!

Folkart Yapı imzasıyla İzmir Uzundere'de hayata geçirilen Liva Home konut projesi, kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor. Liva Home Folkart fiyat listesi minimum 222 bin TL'den başlıyor...

Liva Home İzmir ev fiyatları!

Kentsel dönüşüm kapsamında yükselen Liva Home İzmir projesinde peşin alımlara yüzde 15 indirim uygulanıyor. Liva Home İzmir ev fiyatları 222 bin TL'den başlıyor.

Liva Home Folkart ev fiyatları!

Toplam 169 daire, 24 adet iş yerinden meydana gelen Liva Home Uzundere projesi İzmir Uzundere'de yer alıyor. Liva Home Folkart ev fiyatları 222 bin TL'den başlıyor.

Perola Residence ev fiyatları!

209 residence, 31 home office ve 2 ticari alandan meydana gelen Perola Residence projesinde avantajlı daire satışları sürüyor. İşte, Perola Residence ev fiyatları..

Beykent Arluxia Home Office icradan satılıyor!

Büyükçekmece 2. İcra Dairesi Beykent'deki Arluxia Home Office binası, Beykent Kiler Market ve Full Jet Akaryakıt İstasyonu'nun bulunduğu 182 bağımsız bölümü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli 84 milyon 649 bin TL olarak belirlendi.

Türkiye’de home office konsepti yayılıyor!

Beyaz yakalılar arasında yeni trend, evden çalışmak. Dünyada ve Türkiye’de yayılıyor. 21. yüzyılın en ilginç yanı, bu kez evle iş arasındaki göçebelikten yerleşik hayata geçiş olacak. İşte teoride ve pratikte “home office”ten detaylar...

Altın Kuleler, başkenti home office konseptiyle tanıştırıyor!

Altın Kuleler de, son dönemin trendi Home Office konsepti ve sunduğu standartlar üstü yaşam ile büyük ilgi görüyor. Altın Kuleler, şimdi çok özel ödeme planlarıyla prestijli bir hayata adım atacakları bekliyor.

İstasyon 24'te peşinatsız kampanya!

24 Gayrimenkul, Atakent’teki home office projesi İstasyon 24’de kampanya başlattı. Peşinatsız ve faizsiz 60 ay vadeli kampanya ile aylık 2 bin 750 liradan başlayan taksitlerle ev sahibi olunacak.

Evi home ofis yapmak için gerekenler!

Home ofis, ev ve işyerinin birleştiği bağımsız bölüm olarak karşımıza çıkıyor. Tapuda mesken olarak kayıtlı taşınmaz malın bir bölümü malik tarafından işyeri olarak kullanılabiliyor. Peki,evi home ofis yapmak için gerekenler nelerdir?

home office ev nedir Haberi

home office ev nedir

Home ofis ne demek?

Home ofis tarzı bağımsız bölümler, yeni inşa edilen konut projeleri ile yaygınlaşmaya başlayan daire çeşidi olarak karşımıza çıkıyor. Home ofis, hem ofis hem de ev dizaynını içinde barındıran dairelere deniyor.


Home ofisi, serbest çalışanlar; evinde işini yürütebilen meslek gruplarına mensup kimseler tercih ediyor. 


Home ofis tarzı dairelerde bulunması gereken malzemeler arasında; Bilgisayar, telefon, internet bağlantısı, yazıcı, tarayıcı, fotokopi ve faks makinesi gibi yapılacak işin gerektirdiği malzemeler yer alıyor.


Home ofis, evin bir bölümü olabileceği gibi, tek odalı bir evin tamamı şeklinde de kullanılabiliyor.


Home ofis kuralları..

- Ofiste çalışıyormuş gibi disiplinli bir şekilde çalışmak.

- Aynı ortamda saatlerce bulunmak insan sağlığı açısından zararlı olduğu için yine erken kalkıp, spor gibi aktivitelerde bulunmak faydalı olabilir.

- Yeme alışkanlıklarını kontrol altında tutmak.

- Günü iş ve...