18 / 05 / 2024

home office nedir

home office nedir

SAV Mimarlık kurucusu mimar Sasan Samadian, koronavirüs salgınının iş ve ev yaşantısını birleştiğini dile getirerek yeni inşa edilecek konutlarda iş için de alanların eklenmesi gerektiğini dile getirdi. 

Evi ofise çevirmenin yerini ofisi eve dönüştüren konsepti aldı!

Mahir Mermer, “office home” adlı yeni konsept hakkında bilgi verdi. Mermer, çalışma alanları ile yaşam alanlarını birleştiren office home konseptinin temelinde, çalışanların kendilerini evde gibi hissetmelerinin bulunduğunu söyledi.

Home ofis ne demektir?

Günümüz konut projelerinde en çok tercih edilen daire seçeneklerinden olan home ofis ne demektir, detayları haberimizde...

Trend Home Office Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trend Home Office Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  100 bin TL sermaye bedeli  Kadir Gültepe tarafından kuruldu.

İş hayatının yeni çalışma modeli Home-Office!

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, pandemi sürecinde iş hayatında yeni çalışma modelinin Home Office olduğunu değerlendirdi….

Home office kalıcı oldu, evlere bir oda daha isteniyor!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs home office çalışma şeklini kalıcı hale getirdi. Yeni ev arayışına girenler, artık çalışma odası olarak kullanmak amacıyla bir oda daha istiyor.

Home-Office çalışanlar için dekorasyon önerileri!

f2ms Grup Mimarlarından Mimar Figen Erdağ Demircan evde çalışmak isteyenlere önerilerde bulunuyor. İşte home-Office çalışanlar için dekorasyon önerileri...

Beykent Arluxia Home Office icradan satılıyor!

Büyükçekmece 2. İcra Dairesi Beykent'deki Arluxia Home Office binası, Beykent Kiler Market ve Full Jet Akaryakıt İstasyonu'nun bulunduğu 182 bağımsız bölümü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli 84 milyon 649 bin TL olarak belirlendi.

Türkiye’de home office konsepti yayılıyor!

Beyaz yakalılar arasında yeni trend, evden çalışmak. Dünyada ve Türkiye’de yayılıyor. 21. yüzyılın en ilginç yanı, bu kez evle iş arasındaki göçebelikten yerleşik hayata geçiş olacak. İşte teoride ve pratikte “home office”ten detaylar...

Altın Kuleler, başkenti home office konseptiyle tanıştırıyor!

Altın Kuleler de, son dönemin trendi Home Office konsepti ve sunduğu standartlar üstü yaşam ile büyük ilgi görüyor. Altın Kuleler, şimdi çok özel ödeme planlarıyla prestijli bir hayata adım atacakları bekliyor.

Ataşehir Canan Business projesinde 396 bin TL'ye home office!

1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon home office seçeneklerinden meydana gelen Ataşehir Canan Business projesinde fiyatlar 396 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Adam Kule'de home office veya rezidans alana, Avrupa tatili hediye!

Daire alanları 46 metrekareden başlangıç gösterdiği proje de 27 kat şeklinde yükseliyor. Adam Kule' de home office veya rezidans alana, Avrupa tatili hediye kampanyası başladı.

Canan Busisness Ataşehir'de 396 bin TL'ye home office!

1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon home office seçeneklerinden meydana gelen Canan Busisness Ataşehir projesinde fiyatlar 396 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Canan Business Ataşehir'de 598 bin TL'ye 2+1 home office!

1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon home office seçeneklerinden meydana gelen Canan Business Ataşehir projesinde 2+1 home officelerin fiyatları 598 bin TL'den başlıyor.

Canan Business Ataşehir'de teslimler Nisan 2016'da!

Teslimlerin Nisan 2016'da başlayacağı Canan Business Ataşehir projesinde yer alan home office seçenekleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salondan meydana geliyor.

Ataşehir Tatar Yapı projesi ne zaman teslim?

22 Nisan Çarşamba günü görücüye çıkacak olan Tatar Yapı Ataşehir projesi 2 adet plaza bloğu ve 5 adet home office bloğundan meydana geliyor. Peki Ataşehir Tatar Yapı projesi ne zaman teslim edilecek?

home office nedir Haberi

home office nedir

Pandemi süreci ile birlikte gayrimenkul alışkanlıkları büyük bir değişime uğradı. Değişen sürece yönelik açıklamalarda bulunan Mimar Sasan Samadian geleneksel konut alışkanlıklarının şekillendiğini söyleyek  bahçeli, müstakil ve geniş evlere yöneliş olduğunu aktardı. Sasan Samadian, “Pandemi, her alanda olduğu gibi konut sektöründe de alışkanlıkları değiştiriyor. İnsanlar izole yaşama alıştıkça ev tasarımlarını da değiştirmek zorunda kalıyorlar. Evlerinin bir odasını ofis haline getiren çalışanların sayısı giderek artıyor. Yani iş yaşamı ile ev ya da aile yaşamı birleşiyor” dedi.

“Ev tasarımları pandemiye göre yeniden şekilleniyor” 

Bu dönemde pandemi odaklı akıllı ev sistemlerinin yaygınlaştığını söyleyen “Artık evdeki havanın sıcaklığını uzaktan kontrol eden, otomatik dezenfeksiyon sağlayan, hava filtrelerine sahip akıllı evler tasarlanıyor. Pandemi gibi olağanüstü durumlara duyarlı evlere yöneliş var. Mesela; evdeki virüsleri, bakterileri ve zararlı organizmaları kısa...