02 / 05 / 2024

home-office

home-office

AURA Residence projesinde sadece yüzde 5 peşinatla ev sahibi olma fırsatı sunan Propa İnşaat, projenin inşaatına devam ediyor

Trend Home Office Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trend Home Office Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  100 bin TL sermaye bedeli  Kadir Gültepe tarafından kuruldu.

İş hayatının yeni çalışma modeli Home-Office!

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, pandemi sürecinde iş hayatında yeni çalışma modelinin Home Office olduğunu değerlendirdi….

Home office kalıcı oldu, evlere bir oda daha isteniyor!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs home office çalışma şeklini kalıcı hale getirdi. Yeni ev arayışına girenler, artık çalışma odası olarak kullanmak amacıyla bir oda daha istiyor.

Home-Office çalışanlar için dekorasyon önerileri!

f2ms Grup Mimarlarından Mimar Figen Erdağ Demircan evde çalışmak isteyenlere önerilerde bulunuyor. İşte home-Office çalışanlar için dekorasyon önerileri...

Beykent Arluxia Home Office icradan satılıyor!

Büyükçekmece 2. İcra Dairesi Beykent'deki Arluxia Home Office binası, Beykent Kiler Market ve Full Jet Akaryakıt İstasyonu'nun bulunduğu 182 bağımsız bölümü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli 84 milyon 649 bin TL olarak belirlendi.

Türkiye’de home office konsepti yayılıyor!

Beyaz yakalılar arasında yeni trend, evden çalışmak. Dünyada ve Türkiye’de yayılıyor. 21. yüzyılın en ilginç yanı, bu kez evle iş arasındaki göçebelikten yerleşik hayata geçiş olacak. İşte teoride ve pratikte “home office”ten detaylar...

Altın Kuleler, başkenti home office konseptiyle tanıştırıyor!

Altın Kuleler de, son dönemin trendi Home Office konsepti ve sunduğu standartlar üstü yaşam ile büyük ilgi görüyor. Altın Kuleler, şimdi çok özel ödeme planlarıyla prestijli bir hayata adım atacakları bekliyor.

Ataşehir Canan Business projesinde 396 bin TL'ye home office!

1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon home office seçeneklerinden meydana gelen Ataşehir Canan Business projesinde fiyatlar 396 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Adam Kule'de home office veya rezidans alana, Avrupa tatili hediye!

Daire alanları 46 metrekareden başlangıç gösterdiği proje de 27 kat şeklinde yükseliyor. Adam Kule' de home office veya rezidans alana, Avrupa tatili hediye kampanyası başladı.

Canan Busisness Ataşehir'de 396 bin TL'ye home office!

1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon home office seçeneklerinden meydana gelen Canan Busisness Ataşehir projesinde fiyatlar 396 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Canan Business Ataşehir'de 598 bin TL'ye 2+1 home office!

1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon home office seçeneklerinden meydana gelen Canan Business Ataşehir projesinde 2+1 home officelerin fiyatları 598 bin TL'den başlıyor.

Ataşehir Work Up Projesi!

Loft konseptte home - office daireler ve iş merkezi ile ofislerden meydana gelen Ataşehir Work Up Projesi İstanbul Finans Merkezi'ne 5 dakikalık mesafede inşa ediliyor.

Tatar Yapı 2 yeni projesi satışa çıkardı!

Tatar Yapı’nın İstanbul Uluslararası Finans Merkezi bölgesinde hayata geçireceği İş merkez - home Office - Loft konseptli projelerinin İlk halkası Loft Up/7.60 ve Work Up/5.50 projelerini satışa çıkardı.

home-office Haberi

home-office

Anadolu yakasının yükselen yıldızı Kartal´da E-5 hattında hayata geçirdiği AURA Residence projesinde sadece yüzde 5 peşinatla ev sahibi olma fırsatı sunan Propa İnşaat, projenin inşaatına devam ediyor.

10. kata gelinen, havuz ve giriş kapısı yapılmakta olan AURA´da inşaat kadar satışlar da oldukça hızlı... Nisan ortasında satışa çıkan AURA, merkezi konumu ve ulaşım rahatlığı, muhteşem deniz ve adalar manzarası, yatırım değerinin yüksek olması ve lüks konsepte sahip rezidans konforu sayesinde yoğun talep gördü. Kısa sürede yüzde 40´ı satılan AURA´nın bu başarısında cazip fiyat ve ödeme koşullarının da büyük etkisi var. Çünkü bu projeden yüzde 5 peşinatla, 20 ay boyunca hiçbir ödeme yapmadan ev sahibi olmak mümkün... 
 
Zemin+16 katlı iki rezidans bloğunda toplam 195 daireden oluşan AURA´da, , stüdyo, 1+1, 2+1´ler...