05 / 05 / 2024

home ofis daireler

home ofis daireler

Bugün inşa edilen birçok gayrimenkul projesinde yerini alan home ofis nedir? Home ofis daire özellikleri nelerdir? Bir home ofiste neler olmalı? İşte home ofis özellikleri...

Studio House projesinde ister ticari, ister ev tapulu daireler! 24 ayda teslim! 

Mega kent İstanbul’un dönüşümünde önemli rol üstlenen Özyurtlar-Bahaş Ortak Girişimi’nin, Bahçeşehir’de inşa ettiği ‘Studio House Ispartakule Projesi’nde home ofis daireler ticari tapu veya ev tapusu ve yüzde 18 KDV ile alıcılarını bekliyor.

Gölbaşı Prime home ofis konsepti ile satışta! Yeni proje!

Odabaşılar Firması ortaklığında inşa edilen Gölbaşı Prime projesi home ofis konsepti ile satışa çıktı. Projede 1+1 home ofisler 340 bin TL'ye satılıyor.

105 Güneşli satış ofisi!

105 Güneşli satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. İstanbul'da Basın Ekspres Yolu üzerinde yükselen projede lansmana özel sınırlı sayıda home-ofis daireler bulunuyor.

Motto İstanbul home ofis fiyatları!

Motto İstanbul home ofis fiyatları haberimizde yer alıyor. Hemen teslim ofislerin yer aldığı projede 120 ay 0,98 faiz oranıyla ödemeler yapılıyor. 

Home-ofiste gider sorunu!

Son yıllarda ciddi oranda artış gösteren home-ofis çalışma yöntemi, şahsi teşebbüsler açısından elektrik, su, kira gibi maliyetleri de azaltan bir uygulamadır...

Doğubayazıt'ta 3 milyon TL'ye satılık 22 home ofis!

Doğubayazıt Belediyesi, Çiftepınar Mahallesi'ndeki 22 home ofisi ihale ile satıyor. İhale 20 Mart'ta gerçekleşecek..

Sur Yapı Antalya güncel fiyat listesi!

Sur Yapı Antalya güncel fiyat listesi hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 19 bin konut, home ofis, dükkandan meydana gelen projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde daireler tasarlandı. 

Kazandıran 6 home ofis projesi!

Konut ve ticari projelerin yanı sıra home ofis projeleri de tercih ediliyor. İşte İstanbul’daki kazandıran 6 home ofis projesi…

Liva Home Folkart Evleri fiyatları 2017!

Liva Home Folkart Evleri fiyatları 2017 kapsamında daireler 225 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Liva Home projesinde daireler 2018 yılında teslim edilecek...

Mersin'de ilk home ofis projesinin inşaatı başladı!

Pozcu İnşaat tarafından Mersin'de ilk kez hayata geçirilecek home ofis projesinin inşaatı başladı. Pozcu Evo projesi 2 blok halinde yükselecek.

A Loft Bornova'da home-ofis konsepti!

ART2 İnşaat tarafından hayata geçirilen ve 56 dairelerden oluşan A Loft Bornova projesinde daireler, hem ofis hem konut olarak kullanılabilecek şekilde tasarlandı. ART2 İnşaat ortağı Atilla Atila, A Loft Bornova'daki dairelerin akıllı bina teknolojisiyle yapıldığını söyledi.

Pruva 34 Bakırköy'de 1.3 milyon TL'ye home ofis!

Pruva 34 Bakırköy projesinde 1+1 home ofislerin fiyatları 1 milyon 300 bin TL'den başlıyor. Pruva 34 projesi 2017 sonunda teslim edilecek...

Sur Yapı Marka Rezidans'ın home ofis ve rezidans bloğu satışta!

Marka Rezidans ve AVM, bir yıl içerisinde alışveriş merkezi kiralamalarında yüksek talep alırken home ofis ve rezidanslarda yoğun talep gördü. Sur Yapı “Marka”da yatırımını büyüttü ve home ofis &rezidans bloğunu satışa sundu.

home ofis daireler Haberi

home ofis daireler

Home ofis daire özellikleri nelerdir?

Home ofis daireler, adından da anlaşıldığı üzere içerisinde hem ofis ortamının hem de ev ortamının yer aldığı daireler olarak tasarlanıyor.


Bu tarz dairelerde işi gereği serbest çalışanlar; gerçek bir ofis ortamında çalışmasına gerek olmayanlar yaşıyor. Bir diğer ifade ile home ofisi, serbest çalışanlar; evinde işini yürütebilen meslek gruplarına mensup kimseler tercih ediyor. Örneğin işi yalnızca internet üzerinden olan bir kimse, işini evinde ofis ortamı yaratarak yapabiliyor.


Home ofis satışlarındaki KDV oranı, normal ofislerin KDV oranından daha düşük oluyor: Normal ofislerin KDV oranı yüzde 18 iken; home ofislerin KDV oranı ise yüzde 1.


Home ofiste neler olmalı?

Home ofis tarzı dairelerde hem işin gerektirdiği malzeme ve mobilyalara yer veriliyor; hem de bir meskende olması gereken malzeme ve mobilyalara yer veriliyor. 


Örneğin...