29 / 04 / 2024

Homelife Turkey

Homelife Turkey

Ev tekstilinden elektroniğe, yapı malzemelerinden hazır giyime kadar geniş bir yatırıma sahip olan Çin, tüketicilerin ihtiyaçlarına cevap veriyor. China Homelife Turkey Fuarı 5 Haziran'da açılıyor.

China Homelife Turkey Fuarı açıldı!

China Homelife Turkey Fuarı, İstanbul Fuar Merkezi’nde 3. kez kapılarını açtı. Fuar 800'den fazla Çinli firmaya ev sahipliği yapıyor.

Trust Turkey İnşaat Makina İmalat Limited Şirketi kuruldu!

Trust Turkey İnşaat Makina İmalat Limited Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün M. Abdelhakim Haskem Mohamed imzasıyla kuruldu.

Gildemeister Turkey Solar Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Gildemeister Turkey Solar Enerji Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Andre Kremer ve Fabıan Pjılipp Herr imzasıyla kuruldu.

Turkey Moon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Turkey Moon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 120 bin TL sermaye ile bugün Tamam Al-Turkmanı imzasıyla kuruldu.

Turkey Real Estate İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Turkey Real Estate İnşaat Limited Şirketi 120 bin TL sermaye ile bugün Iyad Baızıd ve Basel H.s. Almassrı imzasıyla kuruldu.

SEREL, Design Turkey 2016'dan ödülle döndü!

Seramik sağlık gereçleri sektörüne kazandırdığı yeni teknolojileri ve estetik tasarımlarıyla SEREL, Design Turkey 2016’nın “Yapı Bileşenleri” kategorisinde “İyi Tasarım Ödülü”ne 2 farklı ürünüyle sahip oldu.

Serel Design Turkey 2016'da ödül aldı!

Seramik sağlık gereçleri sektörüne kazandırdığı yeni teknolojileri ve estetik tasarımlarıyla SEREL, Design Turkey 2016’nın “Yapı Bileşenleri” kategorisinde “İyi Tasarım Ödülü”ne 2 farklı ürünüyle sahip oldu.

Sygma Turkey Mühendislik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sygma Turkey Mühendislik Dış Ticaret Limited Şirketi, Roberto Magrı tarafından 10 bin TL sermaye ile 23 Ağustos'ta Şişli'de kuruldu.

ICBC Turkey, konut kredisi faiz oranlarını yüzde 0.88'a çekti!

Tekstilbank’ın çoğunluk hisselerini devralarak Türkiye’de faaliyete geçen ilk Çin bankası olan ve 22 Mayıs 2015’ten bu yana Türkiye’de hizmet veren ICBC Turkey, 12 Ağustos tarihi itibariyle konut kredisi fiyatlarında rekabetçi bir kampanyayı daha hayata geçirdi.

Sınosteel Mecc Turkey Mühendislik İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sınosteel Mecc Turkey Mühendislik İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, 1 milyon 400 bin TL sermaye ile 20 Haziran'da Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi, Atatürk Caddesi, EGS Business Park'ta kuruldu.

Aspıre Lıfestyles Turkey Seyahat Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Aspıre Lıfestyles Turkey Seyahat Hizmetleri Anonim Şirketi 500 bin TL ile bugün Laurent Sabourı, Aıgul Shapranov, Brıan Shıng Loo,Berna Ayla Ökten ve Mustafa Şevki Ataç tarafından kuruldu.

China Homelife Turkey'de 5 bin dolara ahşap ev!

China Homelife Turkey fuarında en büyük ilgiyi ahşap ev gördü. Kendi evini yapmak isteyenlere hitap eden çam ev 2 saatte kurulabiliyor ve 5 bin dolardan başlayan fiyatıyla cep yakmıyor.

Domotex Turkey Halı Fuarı'ına 8 bin ziyaretçi katıldı!

Domotex Turkey Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı'nı, 8 binden fazla profesyonel ziyaretçi gezdi. Kaplan, "Yatırım ve makine parkurlarının yenilenmesi sonucu üretim kapasitemiz 350 milyon metrekareye ulaştı" dedi.

Homelife Turkey Haberi

Homelife Turkey

Tüm dünyaya Çin mallarını tanıtmak amacıyla düzenlenen China Homelife fuarlar serisi Brezilya, Dubai, Hindistan, Mısır, Polonya ve Ürdün’den sonra Türkiye’ye geliyor. 5-8 Haziran’da Tüyap Fuar Merkezi’nde ‘ilk kez’ düzenlenecek China Homelife Turkey’nin açılışını Çin Başkonsolosu Zhang Qingyang, Çin Ticaret Ateşesi Li Jiang, Tekstilkent Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Karaduman gerçekleştirecek…


Ev tekstilinden elektroniğe, yapı malzemelerinden hazır giyime kadar geniş bir yatırıma sahip olan Çin, tüketicilerin ihtiyaçlarına cevap veriyor. Yüzde 100 devlet desteği ile gerçekleşen China Homelife Turkey’de; hazır giyim, mobilya, aydınlatma, ev tekstili, ev aletleri, hediyelik eşya, dekorasyon, zücaciye alanında kalite kontrolünden geçmiş 25 bin marka...