28 / 04 / 2024

Homeros Vadisi yol çalışmaları

Homeros Vadisi yol çalışmaları

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bornova’daki Homeros Vadisi ile ilgili önemli bir çalışma yürütüyor. Bayraklı ve Bornova ilçelerinin Altınyol’a direkt bağlantısı sağlanacak. Proje 22.5 milyon liraya mal olacak.

Isparta-Burdur arasına yapılan yol çalışmaları hız kesmiyor!

Isparta ve Burdur arasındaki mesafe 26 kilometreden 15 kilometreye düşürülecek.  Yol çalışmaları kapsamında Değirmendere Vadisi’nde 210 metre uzunluğunda viyadük inşa edilecek. 

Cendere Yolu TEM Otoyolu Bağlantısı imar planı tadilatı askıda!

Sarıyer İlçesi, Seyrantepe, Cendere Yolu TEM Otoyolu Bağlantısı ve Cendere Vadisi Yol, Kavşak Uygulama Projesi Revize Projesine ilişkin imar planı tadilatı askıya çıktı..

Artvin Kamilet Vadisi’nde yol inşaatına başlandı!

Doğal zenginliğiyle bilinen Artvin Kamilet Vadisi’ne HES yapılmak için yol inşaatına başlandı. Yaşam savunucuları, “Böyle giderse Arhavi’yi Arhavi yapan her şey yok olacak” diyor.

Ankara Büyükesat Vadisi'ndeki yapılaşma masaya yatırıldı!

Mimarlar Odası Ankara Şubesi Büyükesat Vadisi'nde yaşanan ve sadece yol çökmesi olarak kamuoyuna yansıyan Büyükesat Vadisinin peşin bırakmıyor.

İzmir'de Bornova Kaynak Suyu Dolum Tesisi'nin temeli atıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bornova Homeros Vadisi kaynaklarından gelen kaynak suları şişeleyerek "uygun fiyatla" İzmirlilerin evlerine taşıyacak, saatte 1500 damacana kapasiteli tesisin temelini attı.

Homeros Vadisi'nin Meles'e geçişini sağlayacak aksın sonuna gelindi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bornova'daki Homeros Vadisi ' ni Meles'i de içinde barındıran Bayraklı kıyılarıyla buluşturacak ulaşım aksının son halkasını tamamlıyor .

İzmir Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı'nda sona gelindi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bornova’daki Homeros Vadisi ile ilgili önemli bir çalışma yürütüyor. Bayraklı ve Bornova ilçelerinin Altınyol’a direkt bağlantısı sağlanacak. Proje 22.5 milyon liraya mal olacak.

Dicle Vadisi ve Hevsel'deki yıkıma yargı freni!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Dicle Vadisi ve Hevsel Bahçeleri'nde geri dönüşü imkansız doğa katliamına yol açacak olan "Yapı Rezerv Alanı" kararı, mahkeme tarafından iptal edildi.

Filyos Vadisi projesi bölgenin geleceğine yön verecek!

Filyos Limanı ile entegre bir proje niteliğine sahip Filyos Vadisi Projesi bölgeyi uluslararası alanda kalkındıracak bir yapıda yol alıyor. Bölgeye çeşitli sektörlerde yatırım yapmak isteyen yerli ve yabancı sanayiciler bulunuyor.

Kürtün Vadisi için hazırlanan bölünmüş yol projesi yayımlandı!

Tirebolu ilçesinden başlayıp Gümüşhane-Trabzon karayolu Kürtün yol ayrımına kadar halihazırdaki 86 kilometrelik çift şeritli yol, yaklaşık yüzde 30’u tünel, köprü ve viyadükle geçilecek şekilde 74 kilometrelik bölünmüş yola dönüşecek...

Sancaklar Camii yol tarifi!

Sancaklar Camii yol tarifi nasıldır? Sancaklar Camii nerede? Sancaklar Camii'ne nasıl gidilir? Sancaklar Camisi yol tarifi nedir? Sancaklar Camii adresi nedir? Sancaklar Camii Büyükçekmece Toskana Vadisi adresi nasıl? İşte Sancaklar Camii yol tarifi!

Kamilet Vadisi'ndeki HES için durdurma kararı verildi!

Kamilet Vadisi'nde HES için yapılan yol çalışması hakkında Rize İdare Mahkemesi yürütmeyi durdurma kararı verdi. Eyner Eneıji Üretim Şirketi, imar planı olmadan Kamilet Vadisi'nde faaliyete başlamış, sondaj yolu açmak için dinamit patlatmıştı..

Kelebekler Vadisi yol tarifi! 375 bin TL'ye son 2 konut!

Mimart Yapı tarafından yapılan Kelebekler Vadisi projesinde satışı süren iki adet daire kaldı. Projede 176,63 metrekarelik 4+1'ler 375 bin liraya satılıyor

Homeros Vadisi yol çalışmaları Haberi

Homeros Vadisi yol çalışmaları

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bornova’daki Homeros Vadisi’ni Meles’i de içinde barındıran Bayraklı kıyılarıyla buluşturacak ulaşım aksının son halkasını tamamlıyor. Yapım çalışmalarına başlanan Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı sayesinde, Bayraklı ve Bornova ilçelerinin Altınyol’a direkt bağlantısı sağlanacak. Proje 22.5 milyon liraya mal olacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İlyada ve Odysseia destanlarının yazarı ünlü Homeros’un adını taşıyan Bornova’daki vadiyi, Meles deltasına geçişi sağlayan Bayraklı Altınyol kıyılarıyla buluşturan aksın son aşamasına geldi. Yapım çalışmalarına başlanan Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı’nın, söz konusu bölgedeki trafiği önemli ölçüde rahatlatacağı bildirildi. Homeros Vadisi, Bornova Yüzbaşı İbrahim Hakkı Caddesi ve Smyrna Meydanı’nı geçerek gelinen köprülü kavşak; Bayraklı Altınyol kıyılarına inilecek aksın son halkası olacak. Toplam 22.5 milyon TL maliyetle yaşama geçirilecek olan Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı, yaklaşık 1 yılda tamamlanacak.


Adnan Kahveci...