29 / 04 / 2024

honda accord 2022 fiyat listesi

honda accord 2022 fiyat listesi

Honda, Accord modellerinin Nisan ayı güncel fiyat listesini açıkladı. Honda Accord fiyatları ne kadar? İşte 16 Nisan 2022 fiyat listesi...

Honda Accord’a tamı tamına 4 aydır zam gelmedi! İşte Accord’un fiyatları...

Kasım ayına girilmesiyle beraber tüm modellerinin fiyat listelerini peş peşe yayımlayan Honda, Accord’a kasım ayında zam yapmadığını açıkladı. Buna göre, Accord modeline tam 4 aydır hiç zam gelmemiş oldu.

Honda resmen çıldırdı! Civic’in fiyatı tam bu kadar oldu!

Ekim ayı doğrultusunda Civic’in fiyat listesini yeniden paylaşan Honda, bu modele zam yapmadığını açıkladı. Honda, Accord ve City’e de bu ay zam yapmadığını duyurmuştu.

Honda Accord’da son 3 ayda zam yok! Accord’da temmuz ayı fiyat listesiyle satışlara devam!

Honda’nın en çok sevilen ve tercih edilen modellerinden biri olan Accord’da ağustos ve eylül aylarında olduğu gibi bu ay da zam gelmedi. Honda, yaptığı açıklamada Accord modelinin satışlarında temmuz ayı fiyat listesiyle yola devam edileceğini açıkladı.

Honda’dan Accord alacaklara müjde! Accord modeline zam gelmedi!

Eylül ayı fiyat listesini bir bir paylaşan Honda, Accord modeline zam yapmayacağını açıkladı. Honda, bu kapsamda, satışlara ağustos ayı fiyat listesiyle devam edecek.

Honda Accord almak isteyenlere müjde! Accord modeline zam gelmedi!

Honda Accord modeline sahip olmak isteyenler, Honda’dan zam haberi beklerken sürpriz bir haber geldi. Honda, Accord modeline zam yapamayacağını duyurdu.

Honda resmen çıldırdı! Accord modeline tam 281 bin 500 TL zam yaptı!

Honda’dan hayranlarını üzen dev zam haberi geldi. Honda, son bir ayda Accord modeline tamı tamına 281 bin 500 TL zam yaptı.

Honda Accord’a tamı tamına 256.500 TL zam geldi! Accord’a gelen bu zam sonrası fiyatı resmen uçtu!

Etkileyici tasarımı ve güçlü performansıyla dikkat çeken Honda Accord’a gelen zam da büyük dikkat çekti. Honca, Accord modeline tam 256.500 TL zam yaptığını açıkladı.

Tüketici Raporlarından tam not alan Honda Accord Mayıs'ta yine gündemde! Güvenli Accord kampanyaları ile sizi bekliyor

Honda Accord, hava yastıkları, kilitlenmeyi önleyici frenler, arka görüş kamerası ve uyarlanabilir hız sabitleyici, şeritten ayrılma uyarısı gibi güvenlik teknolojisi dahil olmak üzere bir dizi güvenlik özelliğiyle birlikte gelir. Honda Finans’ın sunduğu kredi kampanyalarını değerlendirebilirsiniz

Honda Accord'a Nisan ayında gelen zam dudak uçuklattı! Peki Nisan ayında Honda Accord'a ne kadar zam yapıldı?

Güvenilirliği, kalitesi, konforu, performansı ve yakıt verimliliği yer alır. Honda Accord, dünya çapında çok sayıda kişi tarafından tercih edilen bir sedan araçtır. Honda Accord'a Nisan ayında gelen zam dudak uçuklattı. Peki 03 Nisan 2023 fiyat listesi nedir?

Honda Accord'un Mart zammı merak ediliyor! İşte 05 Mart 2023 fiyat listesi

Muadilleri arasında en popüler otomobiller arasında olan Honda Accord, donanım seviyesi olarak çağdaş bir çizgiye sahiptir. Tekrar dizayn edilen Accord 2023'e damga vuracak gibi Peki 05 Mart 2023 fiyat listesi nedir?

Honda Accord'un Şubat zammı merak ediliyor! İşte 13 Şubat 2023 fiyat listesi

Yapı kalietesi her yıl ödül alan Honca Accord 2023 yılının en çok tutulanlarından olmaya devam ediyor. Peki 13 Şubat 2023 fiyat listesi nedir?

Bir klasik yeniden doğdu! Honda Accord uygun fiyatlı avantajlarını kaçırmayın! 10 Ocak 2023 fiyat listesi

2023'de arabanızı yenilemek isteyenler için Honda Accord'un size uygun fiyatlı listesini incelemeyi unutmayın. Peki Honda Accord fiyatı ne kadar?

 Kendi klasmanında rakibi yok! İşte Honda City 2023 uygun kampanya seçenekleri ve Ocak ayı fiyat listesi

Yeni bir Honda city sahibi olmak isityorsanız, Honda Finans’ın sunduğu kredi kampanyalarından faydalanabilirsiniz. 2023 senesine özel kredi şartları nı ve CVT Şanzıman Yağlarında İndirim Avantajını da kaçırmayın. Kampanya Kasım 2022-31 Aralık 2023 arasında geçerli.

honda accord 2022 fiyat listesi Haberi

honda accord 2022 fiyat listesi

Honda Accord modeli otomobil severlerin karşısına ilk olarak 2021 yılı ekim ayın da çıkmıştı. Honda, Accord modelinin üst düzey teknolojisi ve tasarımı ile dikkatleri üzerine topladı.

Ülkede üretim faaliyetleri gerçekleştiren Japon otomobil üretici Honda Accord modelinin yenilenen fiyat listesini ve özelliklerini açıkladı. Honda Accord diğer ismi ile "Zamana meydan okuyan ruh" otomobil ismini aldı. Her ayrıntıda kusursuz olan Honda Accord kalıpların dışına çıkıp herkesi etkisi altına aldı. O gücüyle, tarzıyla, ruhuyla, duruşuyla bütün ilgileri üstüne çekmeyi başardı. Zaman tanımayan ruhu ile sevenlerinin yüzünü güldürüyor.

Peki, Honda Accord fiyatları ne kadar? İşte 2022 Nisan ayı fiyat listesi…

Honda Accord dış tasarımı ile daha uzun, alçak tavan ve geniş gövdesi şık bir tasarım sunarken krom kanat şeklinde ön ızgara ve keskin far...