29 / 04 / 2024

Honda Accord

Honda Accord

Honda, Accord modellerinin ağustos ayı güncel fiyat listesini yayımlandı. Honda Accord fiyatları ne kadar oldu? İşte 16 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Honda Accord fiyatları ne kadar? İşte 16 Nisan 2022 fiyat listesi...

Honda, Accord modellerinin Nisan ayı güncel fiyat listesini açıkladı. Honda Accord fiyatları ne kadar? İşte 16 Nisan 2022 fiyat listesi...

Honda Accord fiyatları yarım milyonu aştı! İşte 30 Mart 2022 Fiyat listesi!

Sportif tasarıma ve güçlü donanımlara sahip olan Honda Accord, otomobilseverler tarafından en çok araştırılan modeller arasında yer alıyor. Bizde sizler için otomobilin donanımsal özelliklerini ve fiyat listesini derledik. Detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Honda Accord’a tamı tamına 4 aydır zam gelmedi! İşte Accord’un fiyatları...

Kasım ayına girilmesiyle beraber tüm modellerinin fiyat listelerini peş peşe yayımlayan Honda, Accord’a kasım ayında zam yapmadığını açıkladı. Buna göre, Accord modeline tam 4 aydır hiç zam gelmemiş oldu.

Honda resmen çıldırdı! Civic’in fiyatı tam bu kadar oldu!

Ekim ayı doğrultusunda Civic’in fiyat listesini yeniden paylaşan Honda, bu modele zam yapmadığını açıkladı. Honda, Accord ve City’e de bu ay zam yapmadığını duyurmuştu.

Honda Accord’da son 3 ayda zam yok! Accord’da temmuz ayı fiyat listesiyle satışlara devam!

Honda’nın en çok sevilen ve tercih edilen modellerinden biri olan Accord’da ağustos ve eylül aylarında olduğu gibi bu ay da zam gelmedi. Honda, yaptığı açıklamada Accord modelinin satışlarında temmuz ayı fiyat listesiyle yola devam edileceğini açıkladı.

Honda’dan Accord alacaklara müjde! Accord modeline zam gelmedi!

Eylül ayı fiyat listesini bir bir paylaşan Honda, Accord modeline zam yapmayacağını açıkladı. Honda, bu kapsamda, satışlara ağustos ayı fiyat listesiyle devam edecek.

Honda’nın yeni hibrit modeli ZR-V e:HEV’in fiyatı açıklandı! İşte ZR-V e:HEV’in teknik özellikleri ve fiyatı...

Honda SUV model gamında önemli bir boşluğu dolduran ZR-V, Avrupa'yla aynı anda Türkiye’de satışa sunuldu.

Honda’dan peş peşe eylül müjdesi! Type R modeline de zam yok!

Eylül ayı kapsamında tüm modellerinin güncel fiyat listesini peş peşe paylaşan Honda, Jazz e:Hev, City ve Civic modellerinin ardından Type R modeline de zam yapmadığını açıkladı. Honda, Type R modelini satın almak isteyen herkesi şubelerine davet etti.

Honda’dan Jazz e:Hev ve City modellerinin ardından Civic için de müjde geldi! Honda Civic’e zam yok!

Honda’nın özellikle Türkiye’de büyük ilgi gören ve en çok satan modellerinden Civic konusunda yeni açıklama geldi. Honda, eylül ayı kapsamında Civic’e zam yapmayacağını açıkladı.

Honda’dan City hayranlarına arka arkaya müjde! City’e bu ay da zam gelmedi!

Honda’nın en efsanevi modellerinden City’nin yeni fiyatı merak edilirken, Honda’dan City hayranlarını sevindirecek bir haber geldi. Honda, City modeline eylül ayında da zam yapmayacağını açıkladı.

Honda Jazz e:Hev’in yeni fiyatı belli oldu! Honda’dan Jazz e:Hev için büyük sürpriz!

Honda, eylül ayı fiyatlarını açıkladı. Açıklanan fiyatlara bakıldığında Jazz e:Hev modelinin fiyatında herhangi bir değişiklik yapılmadı ve bu aracın ağustos ayı fiyatıyla satışına devam edilme kararı alındı.

Honda bu ay CR-V’ye zam yapmadı! İşte Honda CR-V fiyatları...

Honda’dan CR-V modelini satın almak isteyenlere müjdeli bir haber geldi. Honda, ağustos ayı kapsamında CR-V modeline zam yapmadığını açıkladı.

Honda Accord almak isteyenlere müjde! Accord modeline zam gelmedi!

Honda Accord modeline sahip olmak isteyenler, Honda’dan zam haberi beklerken sürpriz bir haber geldi. Honda, Accord modeline zam yapamayacağını duyurdu.

Honda HR-V e:HEV Hibrit modeline zam geldi mi? En uygun HR-V e:HEV modeli ne kadar oldu?

Honda’nın hibrit araçlarından Honda HR-V e:HEV modeline ağustos ayında zam gelmedi. Honda, tüm modellerinin fiyat listesini revize ederken Honda HR-V e:HEV modeline zam yapmadığını açıkladı.

Honda Type R modeline gelen zammı duyanlar şaştı kaldı! Tamı tamına 178 bin 500 TL zam geldi!

Dünyanın en köklü otomobil üreticilerinden Honda, Türkiye’deki modellerinin fiyat listesini güncelledi. Ağustos ayı kapsamında gelen güncelleme sonrası Honda’nın Type R modeline tam 178 bin 500 TL zam yaptığı öğrenildi.

Honda Accord Haberi

Honda Accord

Türkiye’nin en sevilen arabalarından olan Honda Accord modellerinin Ağustos ayı güncel fiyat listesi belli yayımlandı. Honda Accord modeli otomobil aşıklarının karşısına ilk olarak 2021 yılının ekim ayında çıkmıştı. Honda Accord çıktığı ilk günden itibaren üst düzey teknolojisi ve tasarımı ile bütün dikkatleri kendine çekti.

Peki Honda Accord 100 km ne kadar yakar? Honda Accord kaç lira oldu? Honda Accord’a zam geldi mi?  Temmuz ayı fiyatları ne kadar? İşte 16 Ağustos 2022 fiyat listesi...

GENEL ÖZELLİKLER

Benzinli motor maksimum tork: 260 / 1600-5000

Yakıt Sistemi: PGM-FI

Hacim (cc: )1498

Çekiş: 4X2 Önden Çekiş

Ağırlık** (kg): 1539

Sıkıştırma oranı: 10,3 +/- 0,2

Frenler: Ön: Hava soğutmalı disk, Arka: Disk

Şanzıman: CVT - Sürekli Değişken Şanzıman

Maksimum sürat (km/s): 190

Birleşik (t/100km): 7,3

Executive: Executive+

Lastikler: 225/50 R17 235/45 R18 CO2 emisyonları (g/km) 137 122

Uzunluk (mm):...