28 / 04 / 2024

honda sony

honda sony

Japon otomotiv üreticisi Honda, Türkiye'de 24 yıl süren üretim macerasını geçen sene sonlandırıp Gebze'deki fabrikasını kapatmaya karar vermişti. Honda, üreteceği yeni nesil elektrikli araçlar için Çin'de fabrika kurmaya karar verdi. İşte detaylar...

Honda City’de cep yakan fiyatı! Tamı tamına 175 bin 500 TL zam geldi!

Honda’dan sevenlerini üzecek bir haber geldi. Türkiye’de en çok tutulan otomotiv üreticilerinden Honda, temmuz ayı kapsamında City modeline tam 175 bin 500 TL zam yaptığını açıkladı.

Honda’dan zam rekoru! Jazz e-HEV modeline tam 206 bin 500 TL zam geldi!

Honda’dan takipçilerine bu sefer kötü haber geldi. Honda, temmuz ayı kapsamında Jazz e-HEV modeline tamı tamına 206 bin 500 TL zam yaptığını duyurdu.

Tasarımı ve teknik özellikleriyle adeta büyüleyen Honda CR-V’ye 257 bin TL zam geldi!

Modern tasarım anlayışıyla otomobil dünyasında resmen bir çağ kapatıp yeni bir çağ açan Honda CR-V’nin haziran ayı fiyatı belli oldu. Honda’nın yaptığı açıklamaya göre, CR-V modeline 257 bin TL zam geldiği öğrenildi.

Honda Accord’a tamı tamına 256.500 TL zam geldi! Accord’a gelen bu zam sonrası fiyatı resmen uçtu!

Etkileyici tasarımı ve güçlü performansıyla dikkat çeken Honda Accord’a gelen zam da büyük dikkat çekti. Honca, Accord modeline tam 256.500 TL zam yaptığını açıkladı.

Honda’nın kusursuz sürüş keyfi yaşatan hibrit araçlarından HR-V’nin yeni fiyatı belli oldu!

Honda’nın hibrit özelliğiyle piyasaya sunduğu HR-V’nin yeni fiyatı belli oldu. Honda, resmi internet sitesinden tüm araçlarının yeni fiyatını yayımladı.

Bir Honda efsanesi olan Civic’in yeni fiyatı belli oldu! Honda Civic’e gelen zam dudak uçuklattı!

Honda’nın en çok sevilen ve Türkiye’de en çok satılan modellerinden biri olan Civic’e haziran ayı kapsamında dev zam geldi. Honda, yaptığı açıklamada Civic’e tam 193 bin TL zam yaptığını duyurdu.

Honda 3 yeni motosiklet modelini Türkiye pazarına sokuyor!

Honda, ürün gamını genişletiyor. Farklı 3 yeni motosiklet modeli yakında Türkiye yollarında olacak. İşte detaylar!

Honda City ile bambaşka bir deneyime hazır olun! Honda City’in haziran fiyatı belli oldu!

Yollarda görmeye en çok alışkın olduğumuz otomobillerden Honda City’in haziran ayı fiyatı belli oldu. Honda, tüm modellerinde fiyat güncellemesi yaptığını ve yeni fiyat listesini resmi internet sitesinden yayımladığını duyurdu.

Honda Jazz e-HEV’e büyük zam geldi! Jazz e-HEV’in yeni fiyatını görenler şaştı kaldı!

Tüketicilerin en çok tercih ettiği ve Türkiye’de hatırı sayılır bir piyasaya sahip olan araç markalarından Honda, resmi internet sitesinden modellerinin güncel fiyatını duyurdu. Hibrit özelliğiyle yolların aranan araçlarından Jazz e-HEV’e tam 44 bin TL zam geldiği öğrenildi.

Sony Xperia 10 V: Yüksek kaliteli ekran ve büyük pil kapasitesiyle geliyor!

Sony, yeni bir akıllı telefon modeli olan Xperia 10 V'yi duyurdu. Cihazın özellikleri, özellikle kamerasıyla dikkat çekiyor. İşte Sony Xperia 10 V'nin özellikleri...

Sony Xperia 1 V piyasaya sürüldü! İşte özellikleri

Sony kısa bir süre önce küresel pazarlarda yeni amiral gemisi akıllı telefonu Xperia 1 V'yi tanıttı ve düşük ışıklı fotoğrafçılıkta önemli bir gelişme vaat eden mobil yığın sensör için benzersiz Exmor T'yi tanıttı.

Sony Xperia 1 V'nin fiyatı açıklandı: Hani 1.110 dolar olacaktı? İşte gerçek fiyatı!

Sony, uzun süredir sızıntılarla gündemde olan yeni amiral gemisini nihayet tanıttı. İşte Sony Xperia 1 V'nin özellikleri ve fiyatı hakkında tüm detaylar!

Sony Xperia 1 V'nin Fiyatı Sızdırıldı: İşte Beklentiler ve Özellikler!

Sony Xperia 1 V modeli, yakın zamanda tanıtılacak ve yüksek performanslı bir cihaz olması bekleniyor. Şimdi ise cihazın fiyatı sızdırıldı.

honda sony Haberi

honda sony

Honda elektrikli araç üretimi için Çin'de fabrika yatırımı yapmaya karar verdi. Sürdürülebilirlik kapsamında güneş enerjisi ve diğer yenilenebilir enerji kaynakları kullanılacak fabrika için başlangıçta 3,49 milyar yuan (yaklaşık 525 milyon dolar) yatırım gerçekleştirilecek. 400 bin metrekarelik alana kurulacak fabrikanın, üretime 2024 yılında başlaması ve üretim kapasitesinin yıllık 120 bin adet olması hedefleniyor.

Sony ile birlikte elektrikli araç üretmek için çalışmalarına devam eden Honda, Çin'deki ortağı GAC Honda Automobile ile birlikte elektrikli araç üretimi için yeni bir fabrika inşaatına başladı

Ürün gamındaki elektrikli araç modellerini artırmayı planlayan Honda, elektrifikasyon stratejisine yönelik önemli yatırımlarını da büyüterek sürdürüyor. Yeni elektrikli otomobil üretim fabrikası Çin’in Guangzhou kentinde, 400 bin metrekare büyüklüğündeki bir alanda kurulacak. Tesisin üretim kapasitesinin yıllık 120 bin adet olması planlanırken, üretime 2024 yılında başlanması hedefleniyor.

Önemli bir üretim merkezi olacağı...