07 / 05 / 2024

Horasan-Erzurum karayolu

Horasan-Erzurum karayolu

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Ağrı'da bir otelde gazetecilerle sohbet toplantısında buluştu. Bakan Arslan, "Horasan-Erzurum karayolunda özellikle birkaç tane kritik nokta var. Oraları tünel haline getirmekle ilgili karar aldık." dedi.

Erzurum'da arazi kavgası: 2 kişi öldü, 5 kişi yaralandı!

Erzurum Horasan'da akraba olan iki aile arasında arazi anlaşmazlığından çıkan kavgada 2 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.

Erzurum'da arazi kavgası: 1 ölü, 16 yaralı!

Erzurum Horasan Aşağı Kızılca Mahallesi’nde arazi anlaşmazlığı sebebiyle çıkan bıçaklı kavgada bir kişi öldü, 16 kişi yaralandı.

Erzurum Horasan için acele kamulaştırma kararı!

154 kV Horasan-Karakurt Havza Enerji İletim Hattı Projesi kapsamında bazı taşınmazlar için acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Erzurum Horasan'a spor salonu geliyor!

Erzurum İli, Horasan İlçesi, Esentepe Mahallesi Spor Salonu İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Erzurum Horasan spor salonu inşaat ihalesi 7 Eylül'de!

TOKİ, Erzurum İli, Horasan İlçesi, Esentepe Mahallesi Spor Salonu İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi için ihale tarihini belirledi.

TOKİ Erzurum Horasan spor salonu inşaat ihalesi bugün!

TOKİ Erzurum İli, Horasan İlçesi, Esentepe Mahallesi Spor Salonu İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

Horasan-Erzurum karayoluna yeni tünel yapılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Ağrı'da bir otelde gazetecilerle sohbet toplantısında buluştu. Bakan Arslan, "Horasan-Erzurum karayolunda özellikle birkaç tane kritik nokta var. Oraları tünel haline getirmekle ilgili karar aldık." dedi.

Kop Tüneli'nin 5 bin 200 metresi delindi!

Doğu Anadolu Bölgesi'ni Karadeniz'e bağlayacak, Bayburt-Erzurum karayolu güzergahındaki 2 bin 409 rakımlı Kop Dağı'nda yapımı süren tünelin 5 bin 200 metrelik bölümünde delme işlemi tamamlandı.

Erzurum Horasan'a yeni altyapı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, erenler diyarı Horasan’da alt ve üstyapı çalışmaları kapsamında önemli yatırımlara imza atıyor.

Erzurum Horasan Belediyesi'nden 30 köye yatırım!

Horasan Belediyesi ilçe merkezinde olduğu gibi köylerde de hizmet rüzgarı estiriyor. Köylerin umumi ihtiyaçları birer birer gideriliyor. 90 mahalle statüsünde köyü bulunan belediye, bunlardan 30 tanesine camii, imam evi, taziye ve kültür evi yaptı.

Erzurum'un yol standartları yükseliyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi kırsalda yol standartlarını yükseltiyor. Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü ekipleri, Horasan ilçesi Velibaba-Şeyhyusuf-Kemerli grup yolunda 10 kilometre yol standartlarını yükseltme çalışması gerçekleştirdi.

Erzurum Horasan'a yeni yatırım müjdesi!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Sekmen, kurum ve ilçe yöneticileriyle Horasan’da belediye çalışmalarıyla ilgili gezi ve incelemelerde bulundu.

Ovit Tüneli'nde delme çalışmaları Eylül'de tamamlanacak!

Dünyanın en uzun ikinci tüneli olma özelliğini taşıyan, Rize-Erzurum karayolu güzergahındaki Ovit Dağı'nda yapımı süren tünelde delme işleminin eylül sonuna doğru tamamlanmasının hedeflendiği bildirildi.

Horasan-Erzurum karayolu Haberi

Horasan-Erzurum karayolu

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Horasan-Erzurum karayolunda özellikle birkaç tane kritik nokta var. Oraları tünel haline getirmekle ilgili karar aldık. Tünel projeleri şu an bitmek üzere. Üç tünel ki toplam boyları projeye bağlı olarak yaklaşık 2 bin 500 ile 2 bin 700 metreye çıkıyor. Onları da bu sene ihale edeceğiz. Tüneller de bu projenin kapsamında olacak ve hedefimiz 2019'da tüneller dahil bitirmek." dedi.


Bakan Arslan, çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere geldiği Ağrı'da bir otelde gazetecilerle sohbet toplantısında buluştu.


Kentteki yatırımlar ve yapılacak projelere değinerek, 2002'de 17 kilometre olan bölünmüş yola 330 kilometre bölünmüş yol daha ilave ettiklerini belirten Bakan Arslan, kentte 2 kilometre bitümlü sıcak karışım asfaltı 261 kilometre bitümlü sıcak asfalta çıkardıklarını anlattı.


 Arslan, "Gerçekten bunlar bakanlık olarak bizi de...