03 / 05 / 2024

horasanlının su sorunu çözüldü mü

horasanlının su sorunu çözüldü mü

Denizli Horasanlı'nın 10 yıllık su sorunu çözüldü. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Çok şükür sistemimizi kısa sürede kurduk. İhtiyaç olan tüm bölgelerimizin sıkıntılarını tek tek çözmeye devam ediyoruz" dedi.

Ev sahibi kiracı kavgalarının suçlusu kim? 

Ev sahipleri ile kiracılar arasındaki anlaşmazlıklar giderek daha da can sıkıcı bir hal alırken pek çok kişi de yaşadıkları mağduriyetleri dile getiriyor. Peki ev sahibi kiracı kavgalarının suçlusu kim? 

Ünlü ekonomistten konuta ek vergi çıkışı: Konut alanın suçu ne? İnsanlar Dubai’den ev almaya yönlendiriliyor

Merkez Bankası’nın birden fazla evi olanlar için ilave vergi getirilmesi için iktidara bulunduğu önerinin ardından Ekonomist Tunç Şatıroğlu, “Konut alanın suçu ne, insanlar Dubai’den ev almaya yönlendiriyor” dedi.

Altın su yolu set fiyatlarında 2.520 liraya varan indirim fırsatı! Çılgın kampanya! Elizi 7 Kasım 2022 fiyat listesi

Elizi'de altın su yolu setlerde çılgın indirim fırsatı başladı. Elizi'nin en gözde seti olan su yolu setin fiyatı 16 bin 055 liradan 13 bin 535 liraya kadar düşerek toplamda 2 bin 520 liraya varan indirim fırsatı başladı. Peki altın su yolu set fiyatı ne kadar? İşte Elizi Altın su yolu set fiyat lis

Borsa’da SPK’nın suç duyurusunun ayrıntıları ortaya çıktı!

Borsada işlem bazlı şekilde piyasa dolandırıcılığı yapıldığı iddiaları sebebi ile başlatılan soruşturma kapsamı dahilinde gözaltına alınan sekiz kişinin emniyetteki işlemleri sürerken de SPK'nın şüpheliler hakkında da yapmış olduğu suç duyurularının ayrıntıları ortaya çıktı. İşte detaylar…

Geri sayım başladı! Altın ve dolar için flaş gelişme! Rakamlar bugün su yüzüne çıkıyor

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, bugünün altın ve dolar için çok kritik bir olacağını söylemişti.  Altın ve dolar için bugün rakamlar su yüzüne çıkıyor. Kritik gelişme içi son saatler, geri sayım başladı!

Aidat borçlularının listesini apartman kapısına asmak suç mu?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper'e gelen soruda, apartman yöneticilerin aidat borçlularının kapılara asmanın suç olup olmadığı sorusu yöneltildi.

Ataşehir Yenisahra ve Barbaros’un dönüşüm sorunu KİPTAŞ’la çözülecek!

Yenisahra ve Barbaros Mahalleleri’nin imar durumlarının da çıktığını dile getiren Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, "Biz elimizi taşın altına koyarak KİPTAŞ ile birlikte bu sorunu çözmeye çalışacağız" dedi.

Kanyon'daki İtalyan restoranın kira sorunu çözüldü!

Kanyon'da bulunan İtalyan restoranı Gina yüksek kira nedeniyle kapanmıştı. Kanyon'un patronu  Bülent Eczacıbaşı'nın devreye girmesiyle kira sorunu çözüldü.

Keçiören kentsel dönüşüm sorunu ABB meclis gündeminde!

Uzun süredir devam eden Keçiören kentsel dönüşüm sorunu ABB meclis gündeminde tartışıldı. 

İSKİ su borçlarını yapılandırıyor!

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) Genel Müdürlüğü, yeni çıkan kanun kapsamında vatandaşların su borçlarını yeniden yapılandırmaya başladı.

Kayseri Büyükşehir'den inşaatların ruhsat sorunu için önemli karar!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, inşaatların ruhsat sorunu ve bu sorun nedeniyle elektrik ve su aboneliğinde yaşanan problemlerin çözümü için önemli bir karar aldıklarını açıkladı.

Kayaköy'ün imar sorunu meclis gündeminde!

Fethiye ilçesindeki turizm merkezi Kayaköy'ün imar sorunu TBMM gündemine taşındı. CHP'li Girgin, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  

Bitlis Rahva'nın imar sorunu çözüldü!

Bitlis'te yıllardır beklenen Rahva bölgesindeki imar sorunu yapılan girişimler ve çalışmaların ardından çözüldü.

horasanlının su sorunu çözüldü mü Haberi

horasanlının su sorunu çözüldü mü


Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Tavas'a bağlı Horasanlı Mahallesi'nde 10 yıldır süren içme suyu sorununu çözdü. DESKİ ekipleri tarafından yapılan incelemede, mahallenin yüksek kesimlerine içme suyunun gitmediği tespit edildi. Kayıp kaçak tespit etme araçlarıyla yapılan çalışmada, içme suyu şebeke hatlarının bazı bölümlerinin kireç ve ağaç köklerinden tıkandığını belirledi. Mahalleye 25 yıl önce döşendiği tespit edilen içme suyu şebeke hatlarının tıkalı olan bölümlerinde temizlik ve hat değişimi yapılarak sorun çözüldü. Horasanlı Mahalle Muhtarı Naim Aytulun, içme suyu sorununun 10 seneden beri yaşandığını, yılın bazı zamanlarında uzun süreli su olmadığını, mahalle sakinlerinin çamaşır makinelerini dahi çalıştıramadığını kaydetti. Nerede sıkıntı, ihtiyaç varsa ulaşmak için çaba sarf ettiklerini kaydeden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da, "Çok şükür...