15 / 05 / 2024

Hospitadent

Hospitadent

Hospitadent 9. Şubesini Kayseri'de açtı. Firma, Kayseri Hospitadent’i açmanın gururu ve heyacanıyla hızla büyümeye devam ediyor ve büyüdükçe zincirine yeni kalite ve güven halkalarını ekliyor.

Hospitadent her yıl 10 şube açmayı hedefliyor!

Halen 10 şubesi bulunan diş kliniği zinciri Hospitadent, artık daha hızlı büyümeyi hedefliyor. Şirket, bu yıl üçü yurtiçinde biri de yurtdışında dört şube açacak. Önümüzdeki yıllarda ise franchise verilerek her yıl 10 şube açılması hedefleniyor.

Hospitadent Diş Hastanesi Hollanda'da açıldı!

İstanbul’da yedi, Kayseri ve Frankfurt’ta da birer şubesi olan Hospitadent Diş Hastanesi, yurt dışı yatırım projelerine Almanya’dan sonra Hollanda’yı da ekleyerek şube sayısını 10’a çıkardı.

Hospitadent Dental Group 9. şubesini Kayseri'de hizmete açtı!

Hospitadent Dental Group 9. şubesini Kayseri'de açıldı. Hospitadent Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Recep Eşkar, Kayseri Hospitadent Dental Group hakkında bilgi verdi ve 9. Şube için neden Kayseri ' yi seçtiklerini anlattı...

Hospitadent Dental Group 9.Hastanesi'ni Kayseri'de açtı!

10 yıldır kaliteden ödün vermeden, hasta memnuniyetini ilke edinerek çalışan Hospitadent Dental Group , şimdilerde 9. Şubesini Kayseri’de hizmete açtı. Dt. Recep Eşkar Hospitadent Dental Group hakkında bilgi verdi

Hospitadent 9. Şubesini Kayseri'de açtı!

Hospitadent 9. Şubesini Kayseri'de açtı. Firma, Kayseri Hospitadent’i açmanın gururu ve heyacanıyla hızla büyümeye devam ediyor ve büyüdükçe zincirine yeni kalite ve güven halkalarını ekliyor.

Hospitadent Haberi

Hospitadent

Hospitadent Diş Sağlığı Grubu 2004 yılında, birçok başarıya imza atmış bir ekip tarafından İstanbul’un Bağcılar semtinde hizmet vermeye başladı. Kısa bir sürede yurt içi ve yurt dışından gelen  hastalarının güvenini ve takdirini kazanan Hospitadent, her yıl bir şube daha açarak, zincir halkasına sırasıyla  Fatih, Güneşli, Çamlıca, Pendik, Mecidiyeköy, Bakırköy, Frankfurt Hospitadent’i ekledi. Şimdilerde Kayseri  Hospitadent’i açmanın gururu ve heyacanıyla  hızla büyümeye devam ediyor ve büyüdükçe zincirine  yeni kalite ve güven halkalarını ekliyor.


 Hasta memnuniyetini önemli bir prensip olarak benimsediklerini dile getiren Hospitadent Yönetim Kurulu Üyesi Dt. Recep EŞKAR , hastalarının önerileri ve talepleri doğrultusunda hareket etmeye devam ettiklerini ve bu talep ve önerilerin başında  Hospitadent’i güzel Anadolumuzda görmek isteyen hastalarımızın olduğunu belirtti. Tedavi için İstanbul’a gelmek yerine yaşadıkları şehre yakın...