29 / 04 / 2024

Hotech özel hizmetleri nelerdir

Hotech özel hizmetleri nelerdir

Mimarisi ve konumuyla, yeşil ve sosyal alanlarıyla farklı olmaya çalışan markalı konut projelerinde şimdi de özel hizmetler ön plana çıkmaya başladı

Emir Grup Tesis Bina Yöntemi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Emir Grup Tesis Bina Yöntemi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Güzel tarafından kuruldu.

Anadolu Tesis Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Anadolu Tesis Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile A. Koral Özel ve Serhat Şahin ortaklığında kuruldu.

Özel Karakaş Yurt Hizmetleri Turizm Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Özel Karakaş Yurt Hizmetleri Turizm Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Hüseyin Karakaş ve Yusuf Karakaş ortaklığında kuruldu.

Efe Aydar Güzel Sanatlar Hizmetleri Mimarlık Ve İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Efe Aydar Güzel Sanatlar Hizmetleri Mimarlık Ve İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Beyoğlu'nda Efe Aydar tarafından kuruldu.

Baysaş İnşaat Turizm Özel Sağlık Hizmetleri Petrol Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Baysaş İnşaat Turizm Özel Sağlık Hizmetleri Petrol Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Baysaş İnşaat Turizm Özel Sağlık Hizmetleri Petrol Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Mediprima Özel Sağlık Turizm Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Mediprima Özel Sağlık Turizm Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Rabia Başay Biçerer tarafından kuruldu.

Mirbey Özel Eğitim Hizmetleri Hayvancılık Gıda Petrol Ve Lpg Ürünleri İnşaat San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Mirbey Özel Eğitim Hizmetleri Hayvancılık Gıda Petrol Ve Lpg Ürünleri İnşaat San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Ataşehir'de 1 milyon 650 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Aydoğan tarafından kuruldu.

Suranur Klinik Özel Sağlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Suranur Klinik Özel Sağlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Yaşar ve Şuranur Özdemir ortaklığında kuruldu.

Özel İstanbul Eğitim Hizmetleri Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Şirketi kuruldu!

Özel İstanbul Eğitim Hizmetleri Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Lilia Sebaha ve Souad Lekired tarafından kuruldu.

Adsa Özel Eğitim Konaklama Ve Yurt Hizmetleri Turizm Gıda Ticareti Limited Şirketi Maltepe Şubesi açıldı!

Adsa Özel Eğitim Konaklama Ve Yurt Hizmetleri Turizm Gıda Ticareti Limited Şirketi Maltepe Şubesi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adem Ruhbaş tarafından açıldı.

QVV Teknik Kontrol ve Gözetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

QVV Teknik Kontrol ve Gözetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Özel ve Rıza Bülent Gümüşel tarafından kuruldu.

Yıldıray Özel Sağlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldıray Özel Sağlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Yıldıray Tutpınar tarafından kuruldu.

Özel Öğrenci Barınma Hizmetleri Yönetmeliğinde Değişiklik 2018!

Özel Öğrenci Barınma Hizmetleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte yönetmelikte yapılan düzenlemeler..

Hotech özel hizmetleri nelerdir Haberi

Hotech özel hizmetleri nelerdir

10 yılı aşkın süredir konut projelerinde profesyonel yönetim hizmeti veren Hotech sitelerde kişiye özel hizmetler vermeye başladığını duyurdu. Gerek proje başlangıcında verdiği danışmanlık hizmetleri, gerekse kendi kadrosu ile sunduğu profesyonel yönetim hizmetlerine VİP servislerini eklediklerini belirten Hotech Genel Müdürü Metin Dağcı şu şekilde konuştu:


Sunduğumuz hizmet kalitesi ve vizyon sayesinde sektörde ‘nitelikli’ konut projeleri kavramının gelişmesine öncülük ettik.



Hotech’in verdiği hizmetler arasında gayrimenkul danışmanlığı, satış ve kiralam gibi emlak hizmetleri dışında uçak bileti, vize ve otel rezervasyonu da bulunuyor. Araç kiralama, evde muayene ve check up hizmetlerini veren firma vetenerinerlik hizmetleride veriyor. Hotech ayrıca dekorasyon ve tamir, bakım dışında temizlik hizmetlerinide skalasına ekliyor. Kültür sanat etkinlikleri de bulunan firma müşterilerine dört dörtlük hizmet verme anlayışını benimsiyor.


Türkiye...